Legutóbbi tevékenység

• Botosjeti
    Körülbelül másfél hete kezdtem el újra RP-zni, többéves kihagyás után. Egy átlagos Davisi benzinkutast alakítok, amely lehetőséget ad...
  • Y
    Yama válaszolt erre: Öv hiba.
    Akkor sajnos ők ezt gondolom sosem orvosolják majd... Azért köszönöm válaszod! :3
  • Legend
    Legend válaszolt erre: Targonca bug.
    Kernek fuvarlevelekrol printscreent, es hogy melyik depon (felrakon vagy lerakon) nem lehet felvenni a targoncat.
  • Legend
    Legend válaszolt erre: Öv hiba.
    Ezek az anomaliak kocsitol fuggetlenek, fivem faszsagok
  • Y
    Yama válaszolt erre: Öv hiba.
    Néhány autónál ez így igaz, viszont a KomodaFR esetében furán működik és még van egy pár autó... 60-al nekicsúsztam a falnak a múltkor...
  • Legend
    Legend válaszolt erre: Öv hiba.
    Hogy ne lenne ertelme? Utkozes soran sokkal hamarabban serulsz, es nagyobbat, ha nincs bekotve a karaktered..
  • A
    Allen-Jakson válaszolt erre: Targonca bug.
    Nincs semmi legalábbis nekem eddig nem volt
  • Legend
    Legend válaszolt erre: Targonca bug.
    F8 hibauzenet van?
  • A
    Allen-Jakson válaszolt erre: Öv hiba.
    van aki használja mèg a biztonsági övet? azt is elfelejtettem melyik gombbal kell amióta kivezettèk a fix trafit azóta semmi èrtelme
  • A
    Allen-Jakson válaszolt erre: Targonca bug.
    Nekem is ès sofőrjeimnek is gyakran csinálja ezt. Admin is anyit tud javasolni nyomkodjuk de az idő az megy nem egy fuvar volt amit nem...
  • JakeFury
    JakeFury válaszolt erre: Targonca bug.
    Valamint olykor nem is maga minden esetben a rakomány bugos (többnyire de), hanem a targonca felvétel/leadás. Tegnap pl minden rakományt...
  • A
    Allen-Jakson reagált django témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Szerverrel kapcsolatos hibák In Game Neved/Discord Neved » Kevin Stamper/djangesz « Hiba megnevezése » Targonca bug « Hiba bővebb...
  • django
    django létrehozott egy témát Targonca bug, az alábbi fórumon belül: Hibajelentés.
    Szerverrel kapcsolatos hibák In Game Neved/Discord Neved » Kevin Stamper/djangesz « Hiba megnevezése » Targonca bug « Hiba bővebb...
  • JakeFury
    JakeFury létrehozott egy témát Workbench javítási lehetőség/vásárlás, az alábbi fórumon belül: Szerverrel kapcsolatos ötletek.
    Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » Paco Salazar « Ötleted leírása » Sziasztok! Nem tudom felvetődött-e...
  • H
    Hyperbeast4all reagált toeszli témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Hát én is csak azt tudom mondani, hogy több állat van, közvetlenül az útra, jármű alá spawnolnak, vagy ha elmegyek mellettük akkor...

Kinézet személyre szabása

Top Alsó