Legutóbbi tevékenység

• DarK
    DarK reagált Eliablive témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Ez egy tök jó és részletes összefoglaló a jelenlegi rendszerről. Szerintem sokan nincsenek tisztában azzal, hogy a script korlátai nem...
  • V
    Vedan reagált Gh0st23 témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Rollin 70's Hood:
  • V
    Vedan reagált Bruno témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
  • Jumi
    Jumi létrehozott egy témát Telefon hiba (SIM kártya), az alábbi fórumon belül: Lezárt hibajelentések archívuma.
    Szerverrel kapcsolatos hibák In Game Neved/Discord Neved » Massimo Grimaldi « Hiba megnevezése » SIM kártya hiba « Hiba bővebb...
  • Sasha
    Sasha válaszolt erre: Ranco - Davis FPS Gondok..
    Régi processzor. Már rég nem az van.
  • Blunt.
    Blunt. reagált JakeFury témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Los negocios son negocios en todas partes...
  • E
    Ez egy tök jó és részletes összefoglaló a jelenlegi rendszerről. Szerintem sokan nincsenek tisztában azzal, hogy a script korlátai nem...
  • E
    Eliablive válaszolt erre: Armor plate..
    Szia! Szerintem ez egy abszolút hiánypótló ötlet, és teljesen jogos az indoklásod. Az illegál oldalán sokszor tényleg frusztráló a...
  • JakeFury
    Los negocios son negocios en todas partes...
    • rp-kep-2026-01-211.png
  • S
    SDani64 reagált Jasmix témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    A múlt és a jelen Jasmine és Leo elkezdték visszaépíteni barátságukat, mindent teljesen az elejétől fogva. Mivel kapcsolatuk a...
  • Blunt.
    Blunt. válaszolt erre: Ranco - Davis FPS Gondok..
    Én is tapasztaltam hasonlót, alapból a városba kevés az fpsem, viszont ezeken a helyeken eléggé lecsökken, főként 15-25 fps között...
  • Blunt.
    Blunt. reagált Jakee témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Szerverrel kapcsolatos hibák In Game Neved/Discord Neved » jakee6030 « Hiba megnevezése » Davis/Ranco területén ismeretlen okokból...
  • web11hoyer
    web11hoyer reagált Blueboy990412 témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Rollin 70’s South Side Bangers SA Los Santos the birth of a new generation A Rollin 70’s South Side Bangers először 1996-ban...
  • web11hoyer
    web11hoyer reagált Gh0st23 témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Rollin 70's Hood:
  • web11hoyer
    web11hoyer reagált Bruno témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó