Legutóbbi tevékenység

• Chloee
    Chloee reagált Jakee témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Szerverrel kapcsolatos hibák In Game Neved/Discord Neved » jakee6030 « Hiba megnevezése » Davis/Ranco területén ismeretlen okokból...
  • Chloee
    Chloee reagált Klaudia. témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Igen, tényleg leesik. Szerintem is a rengeteg graffiti nyomhatja ezt meg nekünk, hisz minden négyzetcentin van egy. Szerintem MLO nem is...
  • Sasha
    Sasha válaszolt erre: Ranco - Davis FPS Gondok..
    Tapasztaltam én is. Nem tudom miért ennyire kötelező a steam mellé de okés. Nekem rockstaron van meg ezért én értelmetlennek tartom...
  • Klaudia.
    Klaudia. reagált Jakee témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Szerverrel kapcsolatos hibák In Game Neved/Discord Neved » jakee6030 « Hiba megnevezése » Davis/Ranco területén ismeretlen okokból...
  • Klaudia.
    Igen, tényleg leesik. Szerintem is a rengeteg graffiti nyomhatja ezt meg nekünk, hisz minden négyzetcentin van egy. Szerintem MLO nem is...
  • Cesar
    Cesar reagált Cyrex témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » Tyler Prescott / cyrex0108 « Ötleted leírása » A háziállatokat ülő- és...
  • Pecsrik
    Pecsrik reagált Legend témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Changelog 1.9 Bugfixek / módosítások - A trailereket mostantól tudják az adminok getelni streaming distancen túl is. (Köszi FiveM :))...
  • Legend
    Legend létrehozott egy témát 2026.01.21., az alábbi fórumon belül: Changelog.
    Changelog 1.9 Bugfixek / módosítások - A trailereket mostantól tudják az adminok getelni streaming distancen túl is. (Köszi FiveM :))...
  • Jakee
    Jakee létrehozott egy témát Ranco - Davis FPS Gondok., az alábbi fórumon belül: Lezárt hibajelentések archívuma.
  • Az Elisz
    Az Elisz reagált Flecso témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Sziasztok! Köszönöm szépen a válaszokat és hogy nem estetek egymás torkának, a következőképpen látom a jelenlegi helyzetet. Mivel...
  • DarK
    DarK reagált Flecso témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Sziasztok! Köszönöm szépen a válaszokat és hogy nem estetek egymás torkának, a következőképpen látom a jelenlegi helyzetet. Mivel...
  • Manguszta
    Manguszta reagált Flecso témájára ezzel a reakcióval: Dislike Dislike.
  • Polya
    Polya válaszolt erre: Bizniszrendszer leírás.
    Fuvarozás A fuvarozás 1.9-el kibővült rakodással. Először meg kell alapítanunk a céget, ennek a feltételei: $350.000, 20-as szint...
  • Cyrex
    Cyrex létrehozott egy témát Háziállatok poziciójának editálása, az alábbi fórumon belül: Szerverrel kapcsolatos ötletek.
    Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » Tyler Prescott / cyrex0108 « Ötleted leírása » A háziállatokat ülő- és...
  • Legend
    Hello. Nem szeretnénk ilyet jelenleg, így nem várható ez a közeljövőben. Zárok.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó