Legutóbbi tevékenység

• Han
    Han reagált fater témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Én a korról meg se szólalok. Viszont a játékipar ma már a mikrotranzakciók lootboxok, és új játéknak eladott dlckről szól. Viszont van...
  • Blunt.
    Blunt. reagált Faint témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
  • Faint
    Faint válaszolt erre: Élményképek.
  • Sasha
    Sasha létrehozott egy témát Natasa Lyzexova - Moszkvai hófehérke., az alábbi fórumon belül: Karaktertörténetek.
    Moszkvai hófehérke (a hét törpe nélkül és egy kicsinyke szerelemmel.) Név: Natasa Lyzexova Születési ideje: 2002-02-28, Moszkva...
    • sngine_d70d9edc80ee74a9d1f1528a8922855b.png
    • 1768160525680.png
    • 1768160876902.png
    • 1768161201080.png
    • 1768161314030.png
    • 1768161555802.png
    • 1768161888737.png
    • 1768162041887.png
    • 1768162252232.png
    • 1768162901352.png
  • Pecsrik
    INTERNAL REVENUE SERVICE CSERE ADÓZÁSI NYOMTATVÁNY Ezúton köszönjük a felsorolt járművek cseréjére vonatkozó bejelentését. Az...
  • Relay
    Relay reagált valakimostmar témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Én is fater féleményét osztom, mind két félnek a mentalitásával kellene valamit kezdeni, beleértve tőlünk is néhány tagot, néha...
  • Relay
    Relay reagált fater témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Mind a két oldalon a mentalitásnak kell változtatni. El kell engedni azt hogy csak win helyzet alakuljon ki. Törekedjünk a win win...
  • Pecsrik
    GOVERNMENT OF SAN ANDREAS VÁLLALKOZÁS TÁMOGATÁSI KÉRELEM Tájékoztatjuk, hogy igényét rögzítettük, azt mérlegeltük, kérelme elfogadásra...
  • Flecso
    Szia @Cyber ! Az új évre való tekintettel a kérelmedet a többiekkel együtt megbeszélve, de főleg az én döntésem alapján a kérelmed NEM...
  • Sasha
    Sasha reagált Legend témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Tudunk róla, de FiveM gond, nem tudjuk javítani. Zárok.
  • Legend
    Tudunk róla, de FiveM gond, nem tudjuk javítani. Zárok.
  • Sasha
    Sasha létrehozott egy témát Autóba való beszállás anim megszakadás., az alábbi fórumon belül: Lezárt hibajelentések archívuma.
    Szerverrel kapcsolatos hibák In Game Neved/Discord Neved » Natasa Lyzexova « Hiba megnevezése » Autóba való beszállás anim...
  • Han
    Han válaszolt erre: Game of the Year kérdése.
    Véleményem szerint, a jelenlegi játék piac nem túl erős. Nem is játszok új játékokkal mert 1-2 hónapos hype van kb a játékok 90%-ban...
  • Yungsetta
    Yungsetta reagált Klaudia. témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Ja. Roppant megosztó kérdés amúgy. Szerintem a megoldás az a kollektív rálátás lenne mindkét fél részéről. Elég sokan voltak már a vonal...
  • Yungsetta
    Yungsetta reagált fater témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Mind a két oldalon a mentalitásnak kell változtatni. El kell engedni azt hogy csak win helyzet alakuljon ki. Törekedjünk a win win...

Kinézet személyre szabása

Top Alsó