Legutóbbi tevékenység

• B
    Balito reagált valakimostmar témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Én is fater féleményét osztom, mind két félnek a mentalitásával kellene valamit kezdeni, beleértve tőlünk is néhány tagot, néha...
  • B
    Balito reagált fater témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Mind a két oldalon a mentalitásnak kell változtatni. El kell engedni azt hogy csak win helyzet alakuljon ki. Törekedjünk a win win...
  • B
    Balito reagált Klaudia. témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Ja. Roppant megosztó kérdés amúgy. Szerintem a megoldás az a kollektív rálátás lenne mindkét fél részéről. Elég sokan voltak már a vonal...
  • Klaudia.
    Klaudia. reagált valakimostmar témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Én is fater féleményét osztom, mind két félnek a mentalitásával kellene valamit kezdeni, beleértve tőlünk is néhány tagot, néha...
  • 𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂
    𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂 reagált Legend témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Nem hiába a flatbedre lett csinálva ez a rendszer. A tow truckkal kikerülöd a rendszer általi korlátozásokat, ami szabályzatba ütközik...
  • C
    Cyrex reagált Legend témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Nem hiába a flatbedre lett csinálva ez a rendszer. A tow truckkal kikerülöd a rendszer általi korlátozásokat, ami szabályzatba ütközik...
  • valakimostmar
    valakimostmar létrehozott egy témát Primo Custom Belső világítás, az alábbi fórumon belül: Hibajelentés.
    Szerverrel kapcsolatos hibák In Game Neved/Discord Neved » hrdcore « Hiba megnevezése » Primo2 típusú járműben egyátalán nem...
  • Legend
    Legend válaszolt erre: Bontó Tow Truck..
  • valakimostmar
  • 𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂
    Bontó úgy jó ahogy van, nem véletlen lett ki találva a flatbed-es megoldás... nem kell rá változtatást Nem támogatom
  • 𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂
    𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂 reagált Hector témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Hello, van jelenleg a bontani való járművek szállítására alkalmas, mindenki számára elérhető jármű a szerveren, amellyel azonnal be is...
  • 𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂
    𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂 reagált Laca témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Szóval itt van a kutya elásva! :unsure:
  • 𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂
    𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂 reagált Altos123 témájára ezzel a reakcióval: Dislike Dislike.
    Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » Khira Love / andyhawk1998 « Ötleted leírása » Tow Truckal ha vontatunk...
  • valakimostmar
    valakimostmar reagált fater témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Mind a két oldalon a mentalitásnak kell változtatni. El kell engedni azt hogy csak win helyzet alakuljon ki. Törekedjünk a win win...
  • valakimostmar
    valakimostmar reagált Klaudia. témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Ja. Roppant megosztó kérdés amúgy. Szerintem a megoldás az a kollektív rálátás lenne mindkét fél részéről. Elég sokan voltak már a vonal...

Kinézet személyre szabása

Top Alsó