Legutóbbi tevékenység

• 𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂
    𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂 reagált Relay témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Mindig is érdekes és felettébb idegtépő téma szokott ez lenni. Szerintetek mi lenne a legjobb megoldás abban, hogy a két oldal...
  • 𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂
    𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂 reagált Klaudia. témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Ja. Roppant megosztó kérdés amúgy. Szerintem a megoldás az a kollektív rálátás lenne mindkét fél részéről. Elég sokan voltak már a vonal...
  • 𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂
    𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂 reagált fater témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Mind a két oldalon a mentalitásnak kell változtatni. El kell engedni azt hogy csak win helyzet alakuljon ki. Törekedjünk a win win...
  • Relay
    Relay reagált Klaudia. témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Ja. Roppant megosztó kérdés amúgy. Szerintem a megoldás az a kollektív rálátás lenne mindkét fél részéről. Elég sokan voltak már a vonal...
  • Simoon
    Simoon reagált Klaudia. témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
  • Klaudia.
    Klaudia. reagált Relay témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Mindig is érdekes és felettébb idegtépő téma szokott ez lenni. Szerintetek mi lenne a legjobb megoldás abban, hogy a két oldal...
  • Klaudia.
    Klaudia. reagált fater témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Mind a két oldalon a mentalitásnak kell változtatni. El kell engedni azt hogy csak win helyzet alakuljon ki. Törekedjünk a win win...
  • Klaudia.
  • Relay
    Relay reagált fater témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    KCD II én az egyet is imádtam, szóval ez nekem ilyen egyértelmű.
  • Blunt.
    Blunt. reagált fater témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
  • Blunt.
    Blunt. létrehozott egy témát Diablos de Los Santos - amistad colombiana, az alábbi fórumon belül: Bemutatóterem.
    Kolumbiából érkezett árú, avagy kokain? U.I: A képeken történő szöveg 100%-ban fedi a valóságot...
    • Portasbesz-1-11-2026.png
    • pakolas-2026-01-11.png
    • doboznezes-2026-01-11.png
    • pakolas2-2026-01-11.png
    • portasellenorzes-2026-01-11.png
    • kipakolasotthon-2026-01-11.png
    • kokain1-2026-01-11.png
    • beszelgetes-2026.01-11.png
  • Relay
    Relay reagált Klód témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Túl lett hypeolva az Expedition, attól hogy jó játék Indienek nehezen nevezhető, és még AI-t is használtak benne. A szinészi munka és a...
  • Cyber
    Cyber létrehozott egy témát Elutasítva Ethan Winslow - Flecso, az alábbi fórumon belül: Archívum.
    Név: Ethan Winslow Adminisztrátor neve: Flecso Indok: Összegyűlt 5 db figyelmeztetés Tiltás időpontja: 2025.09.21 Meddig tart a ban...
  • Relay
    Relay létrehozott egy témát Game of the Year kérdése, az alábbi fórumon belül: Off-topic.
    Meg voltak már az eredmények. Nektek melyik játék volt az 2025-ben ami ezt a díjat nyerte a szívetekben? Az én véleményem szerint Clair...
  • Relay
    Relay létrehozott egy témát Illegál - Rendvédelem beszélgető, az alábbi fórumon belül: Off-topic.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó