Legutóbbi tevékenység

• DarK
    Ezt a szerelőtől IC is megtudod kérdezni, hogy: csá mi a baja a lámpának pontosan? Vagy nagyjából írja körbe civil nyelven. NPC...
  • A
    Altos123 reagált Laca témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Ezeket felírtam és várható rá hamarosan változás.
  • Relay
    Relay reagált Faint témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Van jó pár kezdő a szerveren, akik szívesen keresnének pénzt és a mellékterméket az ott megkeresett pénzért cserébe szívesen oda adnák...
  • Relay
    Nos, a lehetőség adott azért még se várhatja el senki, hogy oda adjanak mindent a szájába. Egy rp szerveren vagyunk, ha anyarozs kell...
  • Faint
    Faint válaszolt erre: Illegál piac.
    Van jó pár kezdő a szerveren, akik szívesen keresnének pénzt és a mellékterméket az ott megkeresett pénzért cserébe szívesen oda adnák...
  • A
    Altos123 válaszolt erre: Illegál piac.
    Sokszor hirdettem veszek. Van kiadása az előállításnak. Ezt a playernek meg kell értenie és nem lehet megadni a magas árat. Kapcsolatot...
  • Faint
    Nos, a lehetőség adott azért még se várhatja el senki, hogy oda adjanak mindent a szájába. Egy rp szerveren vagyunk, ha anyarozs kell...
  • A
    Nem minden illegálos életébe fér bele a legális dolog a karaktere miatt. Pl egy gettós ballasos ne menjen tököt ültetni szerintem. Vagy...
  • JakeFury
    JakeFury reagált fater témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Az anyarozst lehetne mondjuk szántóföldekre is kiterjeszteni, ami ugye gyorsabb termelést jelentene, minimális droprate buffot kaphatna...
  • JakeFury
    JakeFury reagált Faint témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Meglátásom szerint ha minden egyes illegális frakciótag kiveszi a munkából a részét nem muszáj full time, elég háromnaponta egyszer...
  • Relay
    Meglátásom szerint ha minden egyes illegális frakciótag kiveszi a munkából a részét nem muszáj full time, elég háromnaponta egyszer...
  • Faint
    Faint reagált boldogdani11 témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    A fegyverekkel kapcsolatban, annyit szólnák a témához, hogy szerintem nem olyan vészes a helyzet mint elő van adva. Ha az ember...
  • Faint
  • boldogdani11
    boldogdani11 válaszolt erre: Illegál piac.
    A fegyverekkel kapcsolatban, annyit szólnák a témához, hogy szerintem nem olyan vészes a helyzet mint elő van adva. Ha az ember...
  • A
    Pár megoldási ötlet az illegál részére. -LSD: Anyarozst a farmokon kicsit jobban adhatná így a playereknek is jobb lenne. Vagy a farmos...

Kinézet személyre szabása

Top Alsó