Legutóbbi tevékenység

• A
    Altos123 válaszolt erre: Illegál piac.
    Sajnos vagy nem sajnos valaki ezt inkább lenyeli ha már napi többször eljátsszák vele. Az ötleteket meg külön szedem ahogy kérted.
  • A
    Ezt szeretném én is tudni mint illegálos tag nekem is fontos az illegális cselekedet. Az eladás és vétel is. Rabolni meg nem lehet egész...
  • Han
    Han reagált Laca témájára ezzel a reakcióval: Szomorú Szomorú.
    Szerintem legyen egy NPC, ami megmondja, hogy melyik autóban mit kell cserélni!
  • A
    Palyerek nagy része hatalmas haszont akar kihozni a kereskedésből. Egy alkatrészt, terved vagy drog alapanyagot eladni olyan összegekért...
  • JakeFury
    JakeFury reagált Sensei témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Heo! Én csak a drogos kijelentést jöttem cáfolni hogy oldjam a feszkót! Heo, itt sem voltam! Pusz és pá!
  • JakeFury
    JakeFury reagált Cesar témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Megint melyik soromba olvastál olyat ,hogy jobb az NPC ? Egy szóval nem mondta senki ,hogy jobb. Igen drogot is csak NPC lát de feltette...
  • Cesar
    Cesar reagált Sensei témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Heo! Én csak a drogos kijelentést jöttem cáfolni hogy oldjam a feszkót! Heo, itt sem voltam! Pusz és pá!
  • Sensei
    Sensei válaszolt erre: Illegál piac.
  • Cesar
    Cesar válaszolt erre: Illegál piac.
    Megint melyik soromba olvastál olyat ,hogy jobb az NPC ? Egy szóval nem mondta senki ,hogy jobb. Igen drogot is csak NPC lát de feltette...
  • Simoon
    Simoon reagált Laca témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Igazad van, jobb az NPC lehetősége. Drogot is csak az NPC látott szerintem hónapok óta.
  • Klaudia.
    Klaudia. reagált Laca témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Igazad van, jobb az NPC lehetősége. Drogot is csak az NPC látott szerintem hónapok óta.
  • Relay
    Relay reagált Laca témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
  • Han
    Han reagált Laca témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Volt ilyen, igen. 2 alkalommal volt rá érdeklődés, utána ennek hiányában annyiba is maradt. Ismét egy NPC alapú rendszerre vágynak...
  • Cesar
    Cesar válaszolt erre: Illegál piac.
    Mielőtt mindenki vérben forgó szemekkel támadná az illegált azért elevenítsünk már fel pár dolgot. Akármilyen probléma áll fenn ...
  • Klaudia.
    Klaudia. reagált Relay témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Csak ugye az NPC könnyebb út lenne, mint velünk Roleplayezni.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó