Legutóbbi tevékenység

• Dolor
    Dolor válaszolt erre: Több férfi ruha.
    Mindenképp kellene pár új cucc !! Jöhet
  • Cesar
    Cesar válaszolt erre: Több férfi ruha.
    Milyen okos törzsből jött maga . Támogatom !
  • Szaby
    Szaby létrehozott egy témát Több férfi ruha, az alábbi fórumon belül: Szerverrel kapcsolatos modok (ruhák, hajak, stb.).
    Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » Jairo Martinez/ szaby_ « Ötleted leírása » Több férfi ruha kellene a...
  • Legend
    Javítva. Zárok.
  • django
    django reagált Laca témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Most is vannak bent emiatt funkciók. Például ha ittas a karaktered, akkor vezetés közben random félrerántja a kormányt vagy elesik séta...
  • Jumi
    Jumi reagált Klaudia. témájára ezzel a reakcióval: Dislike Dislike.
    Nem pontosan értem a problémát a dolgokkal. A pálinkafőzés illegális, egyesfokozaton akkor kevesebbet vagy egyáltalán nem kéne...
  • Flecso
    Flecso válaszolt erre: Élményképek.
  • django
    django válaszolt erre: Alkohol főzés..
    A borászat szerintem elég jól fizet. Még május körül amikor volt kedbem hozzá 2 naponta kiszedtem belőle 300 ezret. Az volt a stratégia...
  • C
    Cyrex reagált boldogdani11 témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Támogatom az ötletet! Semmi értelme a jelenlegi korlátozásnak.
  • C
    Cyrex reagált Lorimsz témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved Zlata Varela / beni1032 Ötleted leírása Elviekben régebben már előkerült...
  • 𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂
    𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂 reagált Altos123 témájára ezzel a reakcióval: Dislike Dislike.
    Semmi féle garancia nincs erre ahogy semmire se. De ahogy a közmondás tartja puding próbája az evés. Ahogy írtad tisztelet a nagyon...
  • 𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂
    𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂 reagált Laca témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    A jelenlegi italokat és drogokat sem arra használják a játékosok, hogy a karakterüket alakítsák. A drogokat is leginkább a buff végett...
  • 𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂
    𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂 reagált Laca témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Üdv, A pénzszerzésen kívül mi az amire jó lenne az általad elképzelt rendszer?
  • 𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂
    𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂 reagált boldogdani11 témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Igazából lehetne erre olyan lehetőség, hogy lehetne ezt engedéllyel legálisan, és engedély nélkül is csinálni. Engedélyt például...
  • 𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂
    𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂 reagált Klaudia. témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Nem pontosan értem a problémát a dolgokkal. A pálinkafőzés illegális, egyesfokozaton akkor kevesebbet vagy egyáltalán nem kéne...

Kinézet személyre szabása

Top Alsó