Legutóbbi tevékenység

• Simoon
    Simoon reagált Laca témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    A jelenlegi italokat és drogokat sem arra használják a játékosok, hogy a karakterüket alakítsák. A drogokat is leginkább a buff végett...
  • Klaudia.
    Klaudia. reagált Laca témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    A jelenlegi italokat és drogokat sem arra használják a játékosok, hogy a karakterüket alakítsák. A drogokat is leginkább a buff végett...
  • Klaudia.
    Klaudia. reagált Altos123 témájára ezzel a reakcióval: Dislike Dislike.
    Semmi féle garancia nincs erre ahogy semmire se. De ahogy a közmondás tartja puding próbája az evés. Ahogy írtad tisztelet a nagyon...
  • A
    Altos123 válaszolt erre: Alkohol főzés..
    Semmi féle garancia nincs erre ahogy semmire se. De ahogy a közmondás tartja puding próbája az evés. Ahogy írtad tisztelet a nagyon...
  • Lorimsz
    Lorimsz reagált JakeFury témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Tapasztalatból írom, hogy a grindolást is meglehet idővel unni. Estem ebbe a hibába... -azóta körvonalakban a kamionra is alig bírok...
  • Lorimsz
    Lorimsz létrehozott egy témát Elfogadva Mikulás rendezvény, az alábbi fórumon belül: Archívum.
    GOVERNMENT OF LOS SANTOS RENDEZVÉNY BEJELENTŐLAP ADATOK Igénylő neve: - Zlata Varela Születési helye, ideje: - Kragujevac, 1998.06.27...
  • django
    django reagált JakeFury témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Tapasztalatból írom, hogy a grindolást is meglehet idővel unni. Estem ebbe a hibába... -azóta körvonalakban a kamionra is alig bírok...
  • JakeFury
  • boldogdani11
    boldogdani11 reagált Altos123 témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Vannak bontós cégek nekik vannak vontatójuk. Ha dobsz ki hirdetés van aki segíteni fog biztos. Magamból ki indulva én szoktam vontatást...
  • A
    Vannak bontós cégek nekik vannak vontatójuk. Ha dobsz ki hirdetés van aki segíteni fog biztos. Magamból ki indulva én szoktam vontatást...
  • JakeFury
    JakeFury reagált boldogdani11 témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Támogatom az ötletet! Semmi értelme a jelenlegi korlátozásnak.
  • django
    django létrehozott egy témát Kamionos cég fejlesztés, az alábbi fórumon belül: Szerverrel kapcsolatos ötletek.
    Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved »Kevin Stamper/djangesz « Ötleted leírása » Szeretnék egy építő jellegű...
  • Lorimsz
    Lorimsz létrehozott egy témát Elfogadva Offroad Snow Challenge, az alábbi fórumon belül: Archívum.
    GOVERNMENT OF LOS SANTOS RENDEZVÉNY BEJELENTŐLAP ADATOK Igénylő neve: - Zlata Varela Születési helye, ideje: - Kragujevac, 1998.06.27...
  • A
    Altos123 válaszolt erre: Alkohol főzés..
    Fentebb le írtam a gondolatomat. Válaszolva Lacának a kérdésére.
  • Klaudia.
    Klaudia. válaszolt erre: Alkohol főzés..
    Szerintem ha scriptes berúgást szeretnének elérni teljesen mindegy számukra, hogy 5 üvegtől vagy egytől teszik meg azt. De ezen kívül...

Kinézet személyre szabása

Top Alsó