Legutóbbi tevékenység

• Sensei
    Sensei reagált Lorimsz témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved Zlata Varela / beni1032 Ötleted leírása Elviekben régebben már előkerült...
  • Lorimsz
    Lorimsz reagált Bruno témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Nem rossz az elképzelés, de kicsit módosítanám. Ezt a két céges dolgot úgy tudnám elképzelni, hogy Custom Biznisz mellett lehet benne az...
  • Lorimsz
    Lorimsz reagált django témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Szerintem értelme azért van. Sokan egy-egy munkára mint pénz grindolásként néznek. Nyilván pénzre is szükség van, de ha valaki pl. azért...
  • Lorimsz
    Lorimsz reagált boldogdani11 témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Támogatom az ötletet! Semmi értelme a jelenlegi korlátozásnak.
  • Pecsrik
    Pecsrik reagált Laca témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Üdv, A pénzszerzésen kívül mi az amire jó lenne az általad elképzelt rendszer?
  • A
    Altos123 válaszolt erre: Alkohol főzés..
    Mert jelenleg 4-5 üveg kell, hogy megüsse az embert. Ezért lehetne ezen finomítani. Erősebb pia előbb üssön. Gyengébb pia gyengébb és...
  • Klaudia.
    Klaudia. reagált django témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Szerintem értelme azért van. Sokan egy-egy munkára mint pénz grindolásként néznek. Nyilván pénzre is szükség van, de ha valaki pl. azért...
  • Bruno
    Bruno reagált django témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
  • django
  • Klaudia.
    Klaudia. válaszolt erre: Alkohol főzés..
    Az a gond hogy a szerveren az összes elérhető alkoholok közül szinte egyik sem fogy. Mert senki nem kér scriptesen semmit. Soha senki...
  • A
    Én személy szerint elvinném olyan irányba a karakteremet, hogy a drog fogyasztás mellett több alkoholt is inna. Nyilván ennek...
  • A
    Az alkoholt el lehetne adni playereknek is. Akár bulikba és akár otthon szervezett bulikba is. Vagy csak simán össze ülni iszogatni...
  • A
    A intibe való grindolás ugyan úgy vonatkozik a pincére is. Ez meg mindenkinek saját döntése mit, hogy csinál. Személy szerint én nem...
  • Klaudia.
    Klaudia. válaszolt erre: Alkohol főzés..
    Igazából ez a lényeg az egészben. A többi meg valamit valamiért. Nem kell őrizgetni, nem kell hatszázat kattintani. Mert ez a...
  • boldogdani11
    Támogatom az ötletet! Semmi értelme a jelenlegi korlátozásnak.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó