Kezdőlap
Fórum
Új hozzászólások
Keresés a fórumok között
Újdonságok
Új hozzászólások
Új profil megjegyzések
Utolsó aktivitás
Felhasználók
Regisztrált felhasználók
Aktuális látogatók
Új profil megjegyzések
Keresés a profil megjegyzések között
Belépés
Regisztráció
Újdonságok
Keresés
Keresés
Csak címeket keressen
Által:
Kezdőlap
Újdonságok
Menü
Belépés
Regisztráció
Install the app
Telepítés
A JavaScript le van tiltva. A jobb élmény érdekében engedélyezze a JavaScriptet a böngészőben, mielőtt folytatná.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Legutóbbi tevékenység
Újdonságok
Új hozzászólások
Új profil megjegyzések
Legutóbbi tevékenység
A
Altos123
válaszolt erre:
Alkohol főzés.
.
Igen erről nem is beszélve. Az pláne nem éri meg. Csak az se működik szerintem, hogy kis fokozat és vagy nem jelez be teljesen vagy kis...
Péntek 14:47
A
Altos123
válaszolt erre:
Alkohol főzés.
.
Drog nélkül kb lehetetlen kifarmolni az adott fát. Droggal is épp, hogy valamit csak add a fatelep.
Péntek 14:46
boldogdani11
válaszolt erre:
Alkohol főzés.
.
Az egyes fokozat ha nem jelezne be akkor se érné meg úgy főzni, mivel nagyon nagy mennyiségű fa kell 1-es fokozaton 20 liter pálinka...
Péntek 14:45
boldogdani11
válaszolt erre:
Alkohol főzés.
.
Aki például egy kisebb borászatot visz, például 10 hordóval, és a fát és vasat saját magának szeretné kifarmolni hozzá, hát az...
Péntek 14:43
S
Skynet1990
létrehozott egy témát
Használt autókereskedés bug!
, az alábbi fórumon belül:
Hibajelentés
.
Szerverrel kapcsolatos hibák In Game Neved/Discord Neved » Lucas Brooks/Skynet1990 « Hiba megnevezése » Használt autókereskedés cp...
Péntek 14:42
A
Altos123
válaszolt erre:
Alkohol főzés.
.
2x próbáltam alacsony fokozaton mind a 2x bejelzett. Ahogy 3-s fokozaton is bejelez folyton. Szerintem ez a egyáltalán nem kellene vagy...
Péntek 14:42
Klaudia.
reagált
boldogdani11 témájára
ezzel a reakcióval:
Like
.
Igazából lehetne erre olyan lehetőség, hogy lehetne ezt engedéllyel legálisan, és engedély nélkül is csinálni. Engedélyt például...
Péntek 14:41
boldogdani11
válaszolt erre:
Alkohol főzés.
.
Igazából lehetne erre olyan lehetőség, hogy lehetne ezt engedéllyel legálisan, és engedély nélkül is csinálni. Engedélyt például...
Péntek 14:40
Simoon
reagált
Klaudia. témájára
ezzel a reakcióval:
Like
.
Nem pontosan értem a problémát a dolgokkal. A pálinkafőzés illegális, egyesfokozaton akkor kevesebbet vagy egyáltalán nem kéne...
Péntek 14:39
Klaudia.
válaszolt erre:
Alkohol főzés.
.
Nem pontosan értem a problémát a dolgokkal. A pálinkafőzés illegális, egyesfokozaton akkor kevesebbet vagy egyáltalán nem kéne...
Péntek 14:37
A
Altos123
létrehozott egy témát
Alkohol főzés.
, az alábbi fórumon belül:
Szerverrel kapcsolatos ötletek
.
Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » Khira Love / andyhawk1998 « Ötleted leírása » Alkohol főzés...
Péntek 14:04
Cesar
reagált
Laca témájára
ezzel a reakcióval:
Wow
.
Hello, A PK a leírtak alapján, jogos. Simon a következő időszakban visszavonul ingame keretek között a LEO frakcióktól, kizárólag...
Péntek 11:05
Simoon
reagált
Laca témájára
ezzel a reakcióval:
Like
.
Hello, A PK a leírtak alapján, jogos. Simon a következő időszakban visszavonul ingame keretek között a LEO frakcióktól, kizárólag...
Csütörtök 23:40
Jumi
reagált
Laca témájára
ezzel a reakcióval:
Like
.
Csütörtök 23:31
gunter!
válaszolt erre:
Jogos
Jaydee Banks - Sean Mercer
.
Szia, szerintem ez nem 5 méter, ha durván azt vesszük, hogy a karakter 180cm. Edit: A teljes bevetési felszerelés +10-20 kg extra tömeg...
Csütörtök 22:06
Kezdőlap
Újdonságok
Kinézet személyre szabása
Széles oldal
Az oldal kiszélesítése.
A weboldal sütiket használ. Az oldal használatával Ön elfogadja a sütik használatát.
Elfogadás
Tudj meg többet....
Alsó