Legutóbbi tevékenység

• A
    Altos123 válaszolt erre: Alkohol főzés..
    Igen erről nem is beszélve. Az pláne nem éri meg. Csak az se működik szerintem, hogy kis fokozat és vagy nem jelez be teljesen vagy kis...
  • A
    Drog nélkül kb lehetetlen kifarmolni az adott fát. Droggal is épp, hogy valamit csak add a fatelep.
  • boldogdani11
    boldogdani11 válaszolt erre: Alkohol főzés..
    Az egyes fokozat ha nem jelezne be akkor se érné meg úgy főzni, mivel nagyon nagy mennyiségű fa kell 1-es fokozaton 20 liter pálinka...
  • boldogdani11
    Aki például egy kisebb borászatot visz, például 10 hordóval, és a fát és vasat saját magának szeretné kifarmolni hozzá, hát az...
  • S
    Skynet1990 létrehozott egy témát Használt autókereskedés bug!, az alábbi fórumon belül: Hibajelentés.
    Szerverrel kapcsolatos hibák In Game Neved/Discord Neved » Lucas Brooks/Skynet1990 « Hiba megnevezése » Használt autókereskedés cp...
  • A
    2x próbáltam alacsony fokozaton mind a 2x bejelzett. Ahogy 3-s fokozaton is bejelez folyton. Szerintem ez a egyáltalán nem kellene vagy...
  • Klaudia.
    Klaudia. reagált boldogdani11 témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Igazából lehetne erre olyan lehetőség, hogy lehetne ezt engedéllyel legálisan, és engedély nélkül is csinálni. Engedélyt például...
  • boldogdani11
    Igazából lehetne erre olyan lehetőség, hogy lehetne ezt engedéllyel legálisan, és engedély nélkül is csinálni. Engedélyt például...
  • Simoon
    Simoon reagált Klaudia. témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Nem pontosan értem a problémát a dolgokkal. A pálinkafőzés illegális, egyesfokozaton akkor kevesebbet vagy egyáltalán nem kéne...
  • Klaudia.
    Klaudia. válaszolt erre: Alkohol főzés..
    Nem pontosan értem a problémát a dolgokkal. A pálinkafőzés illegális, egyesfokozaton akkor kevesebbet vagy egyáltalán nem kéne...
  • A
    Altos123 létrehozott egy témát Alkohol főzés., az alábbi fórumon belül: Szerverrel kapcsolatos ötletek.
    Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » Khira Love / andyhawk1998 « Ötleted leírása » Alkohol főzés...
  • Cesar
    Cesar reagált Laca témájára ezzel a reakcióval: Wow Wow.
    Hello, A PK a leírtak alapján, jogos. Simon a következő időszakban visszavonul ingame keretek között a LEO frakcióktól, kizárólag...
  • Simoon
    Simoon reagált Laca témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Hello, A PK a leírtak alapján, jogos. Simon a következő időszakban visszavonul ingame keretek között a LEO frakcióktól, kizárólag...
  • Jumi
    Jumi reagált Laca témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
  • gunter!
    Szia, szerintem ez nem 5 méter, ha durván azt vesszük, hogy a karakter 180cm. Edit: A teljes bevetési felszerelés +10-20 kg extra tömeg...
    • 1766091923979.png

Kinézet személyre szabása

Top Alsó