Legutóbbi tevékenység

• Simoon
    Helló! Az eséskor a karakter teljes bevetési felszerelésbe volt. Protectel ellátva váll, olda, kar és egyéb helyeken, ennek fügvényében...
  • Relay
    Szia! Keress fel Discordon, hogy tudjunk egyeztetni!
  • Sensei
    Sensei létrehozott egy témát Terminus tuning kijelzés a tuningolóba bug., az alábbi fórumon belül: Hibajelentés.
    Szerverrel kapcsolatos hibák In Game Neved/Discord Neved » Sensei « Hiba megnevezése » Tunigó kijelzés bug. « Hiba bővebb leírása...
  • gunter!
    Esés történt, magasból zuhantunk le. Edit: Tény, hogy nem lábra érkeztem a fizikának köszönhetően, de úgy döntöttem, hogy lábtörést...
  • gunter!
    gunter! reagált Laca témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Helló, A PK-t én fogom bírálni, mert Főadminról van szó (helyezem is abba a részlegbe). @Simoon várom a hozzászólásod az esettel...
  • V
    vinidepu reagált gunter! témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Neved: Jaydee Banks Játékos(ok) neve: Sean Mercer Panasz oka: Powergaming szabálypont megsértése, pontosabban: "leugrani úgy egy...
  • valakimostmar
    valakimostmar reagált gunter! témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Neved: Jaydee Banks Játékos(ok) neve: Sean Mercer Panasz oka: Powergaming szabálypont megsértése, pontosabban: "leugrani úgy egy...
  • Jumi
    Jumi reagált gunter! témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
  • gunter!
    gunter! létrehozott egy témát Jogos Jaydee Banks - Sean Mercer, az alábbi fórumon belül: Lezárt panaszok adminisztrátor(ok) ellen.
    • bizonyitek1.png
    • biznyitek2.png
    • bizonyitek3.png
  • Gh0st23
    Gh0st23 reagált Vesh- témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
  • A
    Albert létrehozott egy témát Gyémánt drágakő visszaigénylése, az alábbi fórumon belül: Relay.
    InGame neved és Discord azonosítód: Nina Winter / traubisoda Problémád / kérdésed / kérésed kifejtése: Szeretném visszaigényelni a két...
  • Legend
    Ez nem hiba. Ha leszívták a benzint, tölts bele kannából, vagy hívj vontatót. Zárok.
  • Boxos
    Boxos reagált 𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂 témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    1. Vannak szerelők, de nem várhatod el őket hogy folyamatosan csak szereljenek.. főleg nap közben mikor dolgoznak.. 2. Azért szerelő...
  • Legend
    Legend válaszolt erre: Széf bug.
    .
  • A
    Albert válaszolt erre: Széf bug.
    Köszönöm. Viszont a problémám az lenne, hogy én betettem 2 db gyémánt drágakövet és most nincs sehol. Elveszett..

Kinézet személyre szabása

Top Alsó