Legutóbbi tevékenység

• Kosurasag
    Kosurasag létrehozott egy témát Halloween-i autó, az alábbi fórumon belül: Hibajelentés.
    Szerverrel kapcsolatos hibák In Game Neved/Discord Neved » Kyung Ah Kim / Kosurasag « Hiba megnevezése » Nincs elég pénzed! « Hiba...
  • Kosurasag
    Kosurasag létrehozott egy témát Pénz lekötés hiba, az alábbi fórumon belül: Lezárt hibajelentések archívuma.
    Szerverrel kapcsolatos hibák In Game Neved/Discord Neved » Kyung Ah Kim / Kosurasag « Hiba megnevezése » Pénz lekötés « Hiba bővebb...
  • Pecsrik
    GOVERNMENT OF SAN ANDREAS VÁLLALKOZÁS TÁMOGATÁSI KÉRELEM Tájékoztatjuk, hogy igényét rögzítettük, azt mérlegeltük, kérelme elfogadásra...
  • B
    Bendzsi reagált Cesar témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Póker kártyajáték Az 1.8 Patch bekerülésével lehetőségünk van kártyajátékot játszani a szerveren. A rendszer következőképp működik...
  • B
    Bendzsi reagált Sense témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Fegyver item eldobása. Az 1.8-as patch érkezésével lehetőségünk van a játékosoknak kisebb fegyvereiket, pisztolyokat eldobni...
  • B
    Tuningműhely freecam használata. Az 1.8-as patch érkezésével lehetőségünk van a tuningműhelyben szabadon mozgatni mostmár a kamerát...
  • B
    Játékos követése kutyával, valamint játékosra való uszítás. Az 1.8-as patch érkezésével lehetőségünk van háziállatunkat arra bírni...
  • Pecsrik
    GOVERNMENT OF SAN ANDREAS RENDEZVÉNY KÉRELEM TISZTELT IGÉNYLŐ! Tájékoztatom, hogy igényét rögzítettük, azt mérlegelés után a bizottság...
  • Legend
    Resivel javítva.
  • skyler010211
    skyler010211 létrehozott egy témát Poker kártyajáték nem működik, az alábbi fórumon belül: Lezárt hibajelentések archívuma.
    Szerverrel kapcsolatos hibák In Game Neved/Discord Neved » Leah Pierce/Taking Changes « Hiba megnevezése » Nem működik a kártyajáték...
  • Szaby
    Az egyik telefont átadta, a másikat magánál tartotta. Nem ellenőriztük, mivel le volt rpz-ve hogy kidobják az ablakon, amit jelzett is...
  • System
    Röviden és tömören, ennél a tényleges "kiszállás szónál" konkrétan 1 perc se telt el, mielőtt a tag beszált a kocsiba és tovább...
  • Szaby
    Ezúttal megszegem amit írtam. Amit leírtál, az konkrétan az hogy nem félted a karaktered életét. Látta a karaktered, hogy akár...
  • System
    De, várom a @Hector ügy intézőt, fölöslegesnek tartom a itteni vita méregetést.
  • System
    Rp szerint ezt a infot honnan tudhatom :) ? Úgyanis több infot kaptam arrol hogy egy bizonyos illető beszélt veletek, és bizonyos...

Kinézet személyre szabása

Top Alsó