Kezdőlap
Fórum
Új hozzászólások
Keresés a fórumok között
Újdonságok
Új hozzászólások
Új profil megjegyzések
Utolsó aktivitás
Felhasználók
Regisztrált felhasználók
Aktuális látogatók
Új profil megjegyzések
Keresés a profil megjegyzések között
Belépés
Regisztráció
Újdonságok
Keresés
Keresés
Csak címeket keressen
Által:
Kezdőlap
Újdonságok
Menü
Belépés
Regisztráció
Install the app
Telepítés
A JavaScript le van tiltva. A jobb élmény érdekében engedélyezze a JavaScriptet a böngészőben, mielőtt folytatná.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Legutóbbi tevékenység
Újdonságok
Új hozzászólások
Új profil megjegyzések
Legutóbbi tevékenység
Szaby
válaszolt erre:
Jogos
Zander Moore PK-ja Anne Freemon ellen.
.
A helyszín mindegy, a rádiót hallhattad, nem csináltad amit mondtak. Mivel nem megölni akartunk hanem egy RP szálat vinni, így nem is...
2025.10.24 18:20:13
Cruise
válaszolt erre:
Sven Sawyer /karakterlap/
.
I. 2025.10.24 A nap már magasan járt, a város még nem forrósodott fel teljesen, amikor Sven megérkezett a Veluxe-Rent & Ride...
2025.10.24 18:15:45
System
válaszolt erre:
Jogos
.
Itt megint megy a információ félretájékoztatás. mikor ez a rádiószöveg elhallatszor, nem az olaj finomitónál voltunk, hanem kint a Wind...
2025.10.24 18:15:10
Szaby
válaszolt erre:
Jogos
.
Ezt ahogy látom a log alapján, az autóban mondta még. Tehát hallhattad, nem szálltál ki. Ők vártak is, de annyit vártak hogy megjelent a PD.
2025.10.24 18:11:57
Morningstar
reagált
Legend témájára
ezzel a reakcióval:
Imádom
.
Changelog 1.8 Újdonságok - Bekerült az idei év halloweeni eventje a szerveren: Újra elérhetővé vált a csokit vagy csínyt stílusú...
2025.10.24 18:08:14
Relay
reagált
Legend témájára
ezzel a reakcióval:
Imádom
.
Changelog 1.8 Újdonságok - Bekerült az idei év halloweeni eventje a szerveren: Újra elérhetővé vált a csokit vagy csínyt stílusú...
2025.10.24 18:00:26
Simoon
reagált
Legend témájára
ezzel a reakcióval:
Imádom
.
2025.10.24 17:58:46
System
reagált
Hector témájára
ezzel a reakcióval:
Like
.
Sziasztok. A panaszt én fogom kezelni. Várom az érintett fél, @System válaszát, 24 órán belül.
2025.10.24 17:58:26
Simoon
reagált
Hector témájára
ezzel a reakcióval:
Like
.
Sziasztok. A panaszt én fogom kezelni. Várom az érintett fél, @System válaszát, 24 órán belül.
2025.10.24 17:57:43
B
Bendzsi
reagált
Legend témájára
ezzel a reakcióval:
Imádom
.
2025.10.24 17:57:02
System
válaszolt erre:
Jogos
.
Szio.. az a helyzet mi szerint te azt írod hogy "(Full patch): szállj ki átnézem mivan nála." azt a illető rádióba mondta nem pedig ic...
2025.10.24 17:56:34
S
Sense
reagált
Legend témájára
ezzel a reakcióval:
Imádom
.
2025.10.24 17:55:37
Legend
létrehozott egy témát
1.8
, az alábbi fórumon belül:
Changelog
.
2025.10.24 17:55:04
Cesar
reagált
Szaby témájára
ezzel a reakcióval:
Like
.
Neved: Zander Moore Játékos(ok) neve: Anne Freemon Panasz oka: FearRP hiánya, RP megtagadása. Panasz kifejtése: Tegnapi napon el lett...
2025.10.24 17:53:20
KrityaHUN
reagált
Szaby témájára
ezzel a reakcióval:
Like
.
Neved: Zander Moore Játékos(ok) neve: Anne Freemon Panasz oka: FearRP hiánya, RP megtagadása. Panasz kifejtése: Tegnapi napon el lett...
2025.10.24 17:51:40
Kezdőlap
Újdonságok
Kinézet személyre szabása
Széles oldal
Az oldal kiszélesítése.
A weboldal sütiket használ. Az oldal használatával Ön elfogadja a sütik használatát.
Elfogadás
Tudj meg többet....
Alsó