Legutóbbi tevékenység

• Szaby
    A helyszín mindegy, a rádiót hallhattad, nem csináltad amit mondtak. Mivel nem megölni akartunk hanem egy RP szálat vinni, így nem is...
  • Cruise
    Cruise válaszolt erre: Sven Sawyer /karakterlap/.
    I. 2025.10.24 A nap már magasan járt, a város még nem forrósodott fel teljesen, amikor Sven megérkezett a Veluxe-Rent & Ride...
    • Business.png
    • Airport (2).png
  • System
    Itt megint megy a információ félretájékoztatás. mikor ez a rádiószöveg elhallatszor, nem az olaj finomitónál voltunk, hanem kint a Wind...
  • Szaby
    Ezt ahogy látom a log alapján, az autóban mondta még. Tehát hallhattad, nem szálltál ki. Ők vártak is, de annyit vártak hogy megjelent a PD.
  • Morningstar
    Morningstar reagált Legend témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Changelog 1.8 Újdonságok - Bekerült az idei év halloweeni eventje a szerveren: Újra elérhetővé vált a csokit vagy csínyt stílusú...
  • Relay
    Relay reagált Legend témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Changelog 1.8 Újdonságok - Bekerült az idei év halloweeni eventje a szerveren: Újra elérhetővé vált a csokit vagy csínyt stílusú...
  • Simoon
    Simoon reagált Legend témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
  • System
    System reagált Hector témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Sziasztok. A panaszt én fogom kezelni. Várom az érintett fél, @System válaszát, 24 órán belül.
  • Simoon
    Simoon reagált Hector témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Sziasztok. A panaszt én fogom kezelni. Várom az érintett fél, @System válaszát, 24 órán belül.
  • B
    Bendzsi reagált Legend témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
  • System
    Szio.. az a helyzet mi szerint te azt írod hogy "(Full patch): szállj ki átnézem mivan nála." azt a illető rádióba mondta nem pedig ic...
  • S
    Sense reagált Legend témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
  • Legend
    Legend létrehozott egy témát 1.8, az alábbi fórumon belül: Changelog.
  • Cesar
    Cesar reagált Szaby témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Neved: Zander Moore Játékos(ok) neve: Anne Freemon Panasz oka: FearRP hiánya, RP megtagadása. Panasz kifejtése: Tegnapi napon el lett...
  • KrityaHUN
    KrityaHUN reagált Szaby témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Neved: Zander Moore Játékos(ok) neve: Anne Freemon Panasz oka: FearRP hiánya, RP megtagadása. Panasz kifejtése: Tegnapi napon el lett...

Kinézet személyre szabása

Top Alsó