Legutóbbi tevékenység

• Szaby
    Szaby létrehozott egy témát Jogos Zander Moore PK-ja Anne Freemon ellen., az alábbi fórumon belül: Lezárt panaszok játékos(ok) ellen.
    Neved: Zander Moore Játékos(ok) neve: Anne Freemon Panasz oka: FearRP hiánya, RP megtagadása. Panasz kifejtése: Tegnapi napon el lett...
  • Relay
    Relay reagált Sense témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Játékos követése kutyával, valamint játékosra való uszítás. Az 1.8-as patch érkezésével lehetőségünk van háziállatunkat arra bírni...
  • S
    Játékos követése kutyával, valamint játékosra való uszítás. Az 1.8-as patch érkezésével lehetőségünk van háziállatunkat arra bírni...
  • Relay
    Tuningműhely freecam használata. Az 1.8-as patch érkezésével lehetőségünk van a tuningműhelyben szabadon mozgatni mostmár a kamerát...
  • Relay
    Relay reagált Cesar témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Üzemanyag leszívás Az 1.8 Patch bekerülésével lehetőségünk van az autók üzemanyag tartályából leszívni az üzemanyagot. A következő...
  • Relay
    Relay reagált Cesar témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Póker kártyajáték Az 1.8 Patch bekerülésével lehetőségünk van kártyajátékot játszani a szerveren. A rendszer következőképp működik...
  • Relay
    Fegyver item eldobása. Az 1.8-as patch érkezésével lehetőségünk van a játékosoknak kisebb fegyvereiket, pisztolyokat eldobni...
  • Cesar
    Cesar létrehozott egy témát [ILLEGÁLIS] Üzemanyag leszívás, az alábbi fórumon belül: Frakciókhoz kapcsolódó rendszerek.
    Üzemanyag leszívás Az 1.8 Patch bekerülésével lehetőségünk van az autók üzemanyag tartályából leszívni az üzemanyagot. A következő...
  • S
    Sense létrehozott egy témát [Leírás]: Tuningműhely freecam használata., az alábbi fórumon belül: Általános rendszerek leírásai.
    Tuningműhely freecam használata. Az 1.8-as patch érkezésével lehetőségünk van a tuningműhelyben szabadon mozgatni mostmár a kamerát...
  • Cesar
    Cesar létrehozott egy témát [LEÍRÁS] Póker kártyajáték, az alábbi fórumon belül: Általános rendszerek leírásai.
    Póker kártyajáték Az 1.8 Patch bekerülésével lehetőségünk van kártyajátékot játszani a szerveren. A rendszer következőképp működik...
  • Simoon
    Simoon reagált Sense témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Fegyver item eldobása. Az 1.8-as patch érkezésével lehetőségünk van a játékosoknak kisebb fegyvereiket, pisztolyokat eldobni...
  • S
    Sense létrehozott egy témát [Leírás]: Fegyver item eldobása., az alábbi fórumon belül: Általános rendszerek leírásai.
  • System
    System reagált Laca témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Sziasztok! Akkor a logokból nézzétek meg, hogy kire vagy kikre is szeretnétek PK-t nyitni. Ez a név nélküli, "PD tagjaira, nem tudom...
  • Simoon
    Simoon reagált Laca témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Sziasztok! Akkor a logokból nézzétek meg, hogy kire vagy kikre is szeretnétek PK-t nyitni. Ez a név nélküli, "PD tagjaira, nem tudom...
  • Relay
    Relay reagált Laca témájára ezzel a reakcióval: Like Like.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó