Legutóbbi tevékenység

• Cesar
    Az esethez én csak pár dolgot szeretnék hozzáfűzni. System elrablásának pillanata is sok érdekességet vetett fel bennem de nem szerettem...
  • Szaby
    Igaz, kutatás nem volt. Viszont a telefont oda adtad, a kérdés az, hogy volt-e másik telefon nálad? Ha igen, miért nem adtad át, amikor...
  • System
    Szia, ehhez hozzá tenném, nem volt át kutatás
  • Szaby
    Szaby létrehozott egy témát Zander Moore PK-ja PD pár tagjára., az alábbi fórumon belül: Lezárt panaszok játékos(ok) ellen.
    Neved: Zander Moore. Játékos(ok) neve: A PD pár tagja. (nemtudom megmondani hogy pontosan kik/ki) Panasz oka: Nem szándékos MG gyanú...
  • Jumi
    Jumi reagált Manguszta témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » Miyumi Aizawa « Ötleted leírása » Röviden, vagy egy craft funckióként...
  • Jumi
    Jumi reagált Laca témájára ezzel a reakcióval: Dislike Dislike.
    Nem véletlen romlik a fegyverek állapota idővel. Megint tele lenne a szerver fegyverekkel. Nem tervezünk ilyet.
  • Manguszta
    Manguszta reagált Laca témájára ezzel a reakcióval: Szomorú Szomorú.
    Nem véletlen romlik a fegyverek állapota idővel. Megint tele lenne a szerver fegyverekkel. Nem tervezünk ilyet.
  • Relay
    Relay reagált Laca témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
  • Manguszta
    Manguszta létrehozott egy témát Fegyverjavító állás, fegyverjavítás, az alábbi fórumon belül: Lezárt ötletek.
    Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » Miyumi Aizawa « Ötleted leírása » Röviden, vagy egy craft funckióként...
  • Csabuel
    Csabuel létrehozott egy témát Madison Miles cseréje Angel Salazarral, az alábbi fórumon belül: Archívum.
    Az adásvételben szereplő felek adatai [teljes név, telefonszám, lakcím] ► Madison Miles | 28736113 | North Rockford Drive 147. Angel...
  • O
    Ookami87 reagált Kosurasag témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Nálam is többször jelentkezett ez a probléma, általában sok óra játék után teljesen random jön elő. (Észrevétel! Ha sokszor váltottam...
  • Cruise
    Cruise válaszolt erre: Sven Sawyer /karakterlap/.
    2025.10.23 20:00 Sven az esti forgalomból kiszállva egyedül indul neki a Kockapark mellett lévő egyik neves étterembe. Nem megy a belső...
    • Névtelen.png
    • Névtelen.png
    • Járda.png
  • Lorimsz
    Lorimsz létrehozott egy témát Elfogadva Rendezvény bejelentés, az alábbi fórumon belül: Archívum.
    GOVERNMENT OF LOS SANTOS RENDEZVÉNY BEJELENTŐLAP ADATOK Igénylő neve: - Zlata Varela Születési helye, ideje: - Kragujevac, 1998.06.27...
  • Lorimsz
    Lorimsz létrehozott egy témát Elfogadva AfterGlow támogatási kérelme, az alábbi fórumon belül: Archívum.
    GOVERNMENT OF SAN ANDREAS VÁLLALKOZÁS TÁMOGATÁSI KÉRELEM ADATOK Igénylő neve: - Zlata Varela Születési helye, ideje: - Kragujevac...
  • BigDawe
    BigDawe reagált Cruise témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Leírás Sven Sawyer magabiztos, katonás tartású férfi, akinek minden mozdulata a kontrollt és a céltudatosságot sugallja; vállai...

Kinézet személyre szabása

Top Alsó