Legutóbbi tevékenység

• Blunt.
    Blunt. reagált Golden témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
  • Alibi839
    Alibi839 létrehozott egy témát Ház feltörés sikeres/nem sikeres, az alábbi fórumon belül: Hibajelentés.
    Szerverrel kapcsolatos hibák In Game Neved/Discord Neved » Alibi « Hiba megnevezése » Ház feltörés hiba « Hiba bővebb leírása »...
  • Golden
    Golden létrehozott egy témát Hogyan közelítsd meg a MC-t ., az alábbi fórumon belül: The Lost MC.
    FETÖLTÉS ALATT
    • 1.png
  • Golden
    Golden létrehozott egy témát Rangok és elhelyezkedésük, az alábbi fórumon belül: The Lost MC.
    President – A President a klub legfőbb vezetője, aki irányítja a szervezet működését és képviseli azt kifelé. Ő hozza meg a...
    • unnamed.png
  • Golden
    Golden válaszolt erre: Élményképek.
    • Képernyőfelvétel (368).png
  • SoneX
    SoneX reagált Laca témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Helló, ha tervezitek még folytatni, akkor keressetek fel egy moderátort és visszahelyezi a topicot.
  • G
    Gerix06 reagált Relay témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Cső! Igazából megkaptam mind a két féltől a bizonyítékokat. Nem is húznám a szót, Boxos megsértette a PG szabálypontot. A PK jogos. A...
  • Idk
    Idk válaszolt erre: Lőszer buggoltatlás..
    Nekem is sikerült összehoznom valahogyan.
  • JakeFury
    JakeFury reagált Altos123 témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Tegnapi nap folyamán átnéztem az a részt a sivatagban amit Sensei ki hagyott. Egész sivatagban 1 db vasedény volt. Átmentem arra a...
  • A
    Altos123 válaszolt erre: Sziget..
    Tegnapi nap folyamán átnéztem az a részt a sivatagban amit Sensei ki hagyott. Egész sivatagban 1 db vasedény volt. Átmentem arra a...

Kinézet személyre szabása

Top Alsó