Legutóbbi tevékenység

• Golden
    Golden reagált Relay témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Cső! Igazából megkaptam mind a két féltől a bizonyítékokat. Nem is húznám a szót, Boxos megsértette a PG szabálypontot. A PK jogos. A...
  • Relay
    Cső! Igazából megkaptam mind a két féltől a bizonyítékokat. Nem is húznám a szót, Boxos megsértette a PG szabálypontot. A PK jogos. A...
  • Golden
    Golden reagált szabesz témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Neved: Zander Moore Adminisztrátor(ok) neve: Boxos Panasz oka: PG Panasz kifejtése: Volt egy kis vitánk a Hayes előtt, ahonnan a PD...
  • szabesz
    szabesz reagált Laca témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Nem jó helyre, de helyezem.
  • szabesz
    szabesz létrehozott egy témát Jogos Zander Moore PK-ja Boxos ellen., az alábbi fórumon belül: Panaszkönyv - Játékos(ok) ellen.
    Neved: Zander Moore Adminisztrátor(ok) neve: Boxos Panasz oka: PG Panasz kifejtése: Volt egy kis vitánk a Hayes előtt, ahonnan a PD...
  • S
    INTERNAL REVENUE SERVICE CSERE ADÓZÁSI NYOMTATVÁNY Ezúton köszönjük a cseréjére vonatkozó bejelentését. Az ajánlatot részletesen...
  • Sensei
    Sensei válaszolt erre: Sziget..
    Régebben találkoztam olyannal hogy 2-3cucc egymásra kerül. Búvárkodásnál is tapasztaltam egyszer ilyet erröl még képem is van. 😅
    • 1759856535067.png
  • Legend
    Legend válaszolt erre: Sziget..
    Arra eléggé kicsi lenne az esély.
  • Sensei
    Az nem lehetséges hogy valahol egymásra bebuggolnak ahol nem érjük el őket? Most voltam a sivatagba, nem kicsi részt jártam be és csak...
  • Legend
    Legend válaszolt erre: Sziget..
    Ha egy cucc ki van szedve cayon, akkor az nem biztos, hogy cayora spawnol vissza, lekerülhet a sivatagba is. Ezért ha mindenki a cayon...
  • Sensei
    Velem is volt ilyen. Kb 1-2 napig resi után jó szokott lenni, utánna viszont hogy hove tünnek a cuccok nem lehet tudni.
  • A
    Altos123 létrehozott egy témát Sziget., az alábbi fórumon belül: Hibajelentés.
    Szerverrel kapcsolatos hibák In Game Neved/Discord Neved » Khiara Love / andyhawk1998 « Hiba megnevezése » Cayo Perico « Hiba...
  • Sensei
    Sensei válaszolt erre: Élményképek.
    • drog1.png
    • drog2.png
  • R
    INTERNAL REVENUE SERVICE CSERE ADÓZÁSI NYOMTATVÁNY Ezúton köszönjük a felsorolt járművek cseréjére vonatkozó bejelentését. Az...
  • D
    Davey896 létrehozott egy témát Leonardo Bugatti, az alábbi fórumon belül: Karaktertörténetek.
    Leonardo Bugatti egy olasz családból származik, akik a második világháború után hagyták el az olasz tengerpartot és kezdtek új életet...
    • 1759843273343.png

Kinézet személyre szabása

Top Alsó