Kezdőlap
Fórum
Új hozzászólások
Keresés a fórumok között
Újdonságok
Új hozzászólások
Új profil megjegyzések
Utolsó aktivitás
Felhasználók
Regisztrált felhasználók
Aktuális látogatók
Új profil megjegyzések
Keresés a profil megjegyzések között
Belépés
Regisztráció
Újdonságok
Keresés
Keresés
Csak címeket keressen
Által:
Kezdőlap
Újdonságok
Menü
Belépés
Regisztráció
Install the app
Telepítés
A JavaScript le van tiltva. A jobb élmény érdekében engedélyezze a JavaScriptet a böngészőben, mielőtt folytatná.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Legutóbbi tevékenység
Újdonságok
Új hozzászólások
Új profil megjegyzések
Legutóbbi tevékenység
FRGT
reagált
Legend témájára
ezzel a reakcióval:
Dislike
.
A PK jogtalan, így zárom. Láthatóan a képek, logok, videók alapján Te hibáztál, te reagáltad túl a helyzetet. Értem én, hogy vannak...
2025.08.28 00:10:55
Tukan
válaszolt erre:
Jogos
Emily Cooper -> Chloe Winslow
.
Nagyjából letelt a megadott 24 óra, így mind a két fél leírhatta a nézeteit. Az esetet követően @RoyalLeviX -el sikerült Discordon is...
2025.08.27 21:01:19
Polya
létrehozott egy témát
Elfogadva
Ryan Brooks kontra anti cheat
, az alábbi fórumon belül:
Archívum
.
Név: Ryan Brooks Adminisztrátor neve: Anti Cheat Indok: Cheat engine használata Tiltás időpontja: 2025.08.27 19:40 körül Meddig tart a...
2025.08.27 19:49:47
Tukan
válaszolt erre:
Jogos
.
@RoyalLeviX Azt megkérdezhetem, hogy az esetet követően miért hat nappal utána nyitottad ha a fentebbiekben is leírtad, hogy nem bosszú...
2025.08.27 19:13:39
Kertace
válaszolt erre:
Jogos
.
Oké. Azt álitod hogy nem bosszúPK, akkor miért tegnapi a vitánk után nyitottad, miért nem azonnal. Nyiltan megbeszéltük a dolgot...
2025.08.27 13:10:27
R
RoyalLeviX
válaszolt erre:
Jogos
.
Ez tény és való, viszont bosszúPK-ról szó véletlen sincs, hiszen tegnap este egy másabb privát ügy végett volt a mi kis összetűzésünk...
2025.08.27 12:11:58
Kertace
válaszolt erre:
Jogos
.
Pár napja meg lett ez beszélve. Tegnap este össze vesztünk OOC és bosszúPK. Mert letiltottam mig lenyugszok.
2025.08.27 08:36:44
PecsriK
reagált
Legend témájára
ezzel a reakcióval:
Like
.
Changelog 1.7.3 Bugfixek / módosítások - A voice chat mute mostantól jól működik. - Mostantól ha az adminok, as-ek rákattintanak a...
2025.08.27 07:26:36
B
Bendzsi
reagált
Legend témájára
ezzel a reakcióval:
Like
.
Changelog 1.7.3 Bugfixek / módosítások - A voice chat mute mostantól jól működik. - Mostantól ha az adminok, as-ek rákattintanak a...
2025.08.27 07:14:40
Kertace
válaszolt erre:
Jogos
.
Még egy dolgot szeretnék megkérdezni! Ha ez az egész akkor DC-n meg lett beszélve Levi és én köztem akkor most mi ez a hátulról mellbe.
2025.08.27 05:54:38
Legend
létrehozott egy témát
2025.08.27.
Changelog
.
2025.08.27 02:45:27
F
FallTec
reagált
Kertace témájára
ezzel a reakcióval:
Dislike
.
Szia Tukán. Elöször is amikor megtörtént azaz Rp-szál amit a Levente itt vázolni probált. Elötte Lucy Winslow és azt hiszem Lily F...
2025.08.27 00:21:24
Kertace
válaszolt erre:
Jogos
.
Szia Tukán. Elöször is amikor megtörtént azaz Rp-szál amit a Levente itt vázolni probált. Elötte Lucy Winslow és azt hiszem Lily F...
2025.08.26 23:00:19
R
RoyalLeviX
válaszolt erre:
Jogos
.
Parkoló ahol rongáltuk, illetve az útvonal amerre megközelítettük: Az RP szál folytatótott normálisan tovább mivel Chloe és a többi ott...
2025.08.26 22:38:19
V
vito
létrehozott egy témát
Elfogadva
UB kérelem
Archívum
.
Név: Josh Enderson Adminisztrátor neve: Anticheat Indok: Cheat Engine használata Tiltás időpontja: 2025.08.26. 22:21:21 Meddig tart a...
2025.08.26 22:29:45
Kezdőlap
Újdonságok
Kinézet személyre szabása
Széles oldal
Az oldal kiszélesítése.
A weboldal sütiket használ. Az oldal használatával Ön elfogadja a sütik használatát.
Elfogadás
Tudj meg többet....
Alsó