Legutóbbi tevékenység

• FRGT
    FRGT reagált Legend témájára ezzel a reakcióval: Dislike Dislike.
    A PK jogtalan, így zárom. Láthatóan a képek, logok, videók alapján Te hibáztál, te reagáltad túl a helyzetet. Értem én, hogy vannak...
  • Tukan
    Nagyjából letelt a megadott 24 óra, így mind a két fél leírhatta a nézeteit. Az esetet követően @RoyalLeviX -el sikerült Discordon is...
  • Polya
    Polya létrehozott egy témát Elfogadva Ryan Brooks kontra anti cheat, az alábbi fórumon belül: Archívum.
    Név: Ryan Brooks Adminisztrátor neve: Anti Cheat Indok: Cheat engine használata Tiltás időpontja: 2025.08.27 19:40 körül Meddig tart a...
  • Tukan
    @RoyalLeviX Azt megkérdezhetem, hogy az esetet követően miért hat nappal utána nyitottad ha a fentebbiekben is leírtad, hogy nem bosszú...
  • Kertace
    Oké. Azt álitod hogy nem bosszúPK, akkor miért tegnapi a vitánk után nyitottad, miért nem azonnal. Nyiltan megbeszéltük a dolgot...
  • R
    Ez tény és való, viszont bosszúPK-ról szó véletlen sincs, hiszen tegnap este egy másabb privát ügy végett volt a mi kis összetűzésünk...
  • Kertace
    Pár napja meg lett ez beszélve. Tegnap este össze vesztünk OOC és bosszúPK. Mert letiltottam mig lenyugszok.
  • PecsriK
    PecsriK reagált Legend témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Changelog 1.7.3 Bugfixek / módosítások - A voice chat mute mostantól jól működik. - Mostantól ha az adminok, as-ek rákattintanak a...
  • B
    Bendzsi reagált Legend témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Changelog 1.7.3 Bugfixek / módosítások - A voice chat mute mostantól jól működik. - Mostantól ha az adminok, as-ek rákattintanak a...
  • Kertace
    Még egy dolgot szeretnék megkérdezni! Ha ez az egész akkor DC-n meg lett beszélve Levi és én köztem akkor most mi ez a hátulról mellbe.
  • Legend
    Legend létrehozott egy témát 2025.08.27., az alábbi fórumon belül: Changelog.
  • F
    FallTec reagált Kertace témájára ezzel a reakcióval: Dislike Dislike.
    Szia Tukán. Elöször is amikor megtörtént azaz Rp-szál amit a Levente itt vázolni probált. Elötte Lucy Winslow és azt hiszem Lily F...
  • Kertace
    Szia Tukán. Elöször is amikor megtörtént azaz Rp-szál amit a Levente itt vázolni probált. Elötte Lucy Winslow és azt hiszem Lily F...
  • R
    Parkoló ahol rongáltuk, illetve az útvonal amerre megközelítettük: Az RP szál folytatótott normálisan tovább mivel Chloe és a többi ott...
  • V
    vito létrehozott egy témát Elfogadva UB kérelem, az alábbi fórumon belül: Archívum.
    Név: Josh Enderson Adminisztrátor neve: Anticheat Indok: Cheat Engine használata Tiltás időpontja: 2025.08.26. 22:21:21 Meddig tart a...

Kinézet személyre szabása

Top Alsó