Legutóbbi tevékenység

• Tukan
    Sziasztok! A panaszt én fogom bírálni! Első körben több kérdésem is lenne feléd, @Kertace - Miért gondoltad úgy, hogy halálbüntetés a...
  • D3L0R14N3
    D3L0R14N3 létrehozott egy témát Reale fegyvervisszaigénylése, az alábbi fórumon belül: Archívum.
    InGame neved és Discord azonosítód: Aiko Couto | nauvreale Problémád / kérdésed / kérésed kifejtése: A tegnapi este (2026. 08. 25. -...
    • Bizonyitek1.png
  • R
    RoyalLeviX létrehozott egy témát Jogos Emily Cooper -> Chloe Winslow, az alábbi fórumon belül: Panaszkönyv - Játékos(ok) ellen.
    Neved: Emily Cooper Játékos(ok) neve: Chloe Winslow Panasz oka: random PlayerCK RP/kérelem nélkül Panasz kifejtése: Random PlayerCK-val...
  • Csirmász
    Csirmász reagált Relay témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
  • Faint
    Faint reagált Relay témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
  • Relay
    Relay válaszolt erre: Élményképek.
    • Exo.png
  • A
    Altos123 válaszolt erre: Gördeszka bug.
    egy ilyent sikerült össze hozni és egy láthatatlan gördeszkát. ahogy vissza néztem a másik videót akkor sikerült az a hiba amikor nem...
  • A
    Altos123 válaszolt erre: Gördeszka bug.
    Szia megpróbálom még egyszer megcsinálni. Ha sikerül küldök f8-ról is videót és logot.
  • Legend
    Legend válaszolt erre: Gördeszka bug.
    Nem tudom reprodukálni a hibát. Nálad többször előjön? Esetleg f8-as konzolba van hibaüzenet?
  • L
    Leila98 válaszolt erre: Airride tuning.
    3x regololtam aznap mikor írtam és máig nem működik a Vigeroban. Admin is dimenzió váltást csinált és azzal se javult meg, tuningolóba...

Kinézet személyre szabása

Top Alsó