Legutóbbi tevékenység

• G
    Szia! Kérdeztem adminsegédet, azt mondta sajnos nem lehet.
  • Csirmász
    Csirmász reagált Relay témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    A videók és a mérlegelésem alapján kicsit rosszul jött ki ez a helyzet. Boxos nagyjából a saját sávjában közlekedett, mikor meglátott...
  • G
    GeriPlaysTM létrehozott egy témát Tempómat sebességét állító gombok átbindelése, az alábbi fórumon belül: Lezárt ötletek.
    Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » Lily Figueroa « Ötleted leírása » Az lenne az ötlet, hogy át lehessen...
  • B
    Bendzsi reagált Relay témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    A videók és a mérlegelésem alapján kicsit rosszul jött ki ez a helyzet. Boxos nagyjából a saját sávjában közlekedett, mikor meglátott...
  • Relay
    Relay válaszolt erre: Háziállat felélesztés.
    Szia! Keress fel Discordon. Valami user error van / volt nálad, mert a saját kutyámat most újra tudtam éleszteni a halála után...
  • Zsomi
    Zsomi reagált Relay témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
  • Boxos
    Boxos reagált Relay témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
  • Jakee
    Jakee reagált Relay témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
  • Relay
  • Zsomi
    Zsomi reagált Boxos témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Sziasztok. Valóban úgy látszik, mint ha rá húztam volna a kocsit. Én ott nagy sebességgel érkeztem, rádión jelezték is hogy vissza...
  • Golden
    Golden reagált Laca témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Helló, Ez inkább szabályzatmódosítással kapcsolatos ötlet, azonban a lenti szerint módosításra került: búvárkodáshoz a következő...
  • Golden
    Golden válaszolt erre: Élményképek.
    • DJ 1.png
    • DJ 2.png
    • DJ 3.png
  • Z
    Zsoltii létrehozott egy témát Ocelot Estancia - Hayes bug, az alábbi fórumon belül: Hibajelentés.
    Szerverrel kapcsolatos hibák In Game Neved/Discord Neved » Maxine Reed « Hiba megnevezése » Az Ocelot Estancia bugol a Hayesben «...
  • M
    MarK134 reagált szabesz témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Cső! Tisztán látszik a te videódon is hogy már rég elkezdi áthúzni a másik sávba, de te még is ugyan arra húztad a kormányt.
  • Simoon
    Simoon reagált Laca témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    IC ügyként kezelendő. Zárom.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó