Legutóbbi tevékenység

• System
    System reagált szabesz témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Neved: Damien Fontaine Játékos(ok) neve: Wanda Ortega Panasz oka: Derby, szándékos frontális ütközés az üldözött megállítása érdekében...
  • JakeFury
    JakeFury reagált Malzatar témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » Gaspard Mercier / Malzatar « Ötleted leírása » Szeretném felvetni...
  • M
    Mrslena666 létrehozott egy témát Elfogadva Serafina Zaytseva UB Kérelem, az alábbi fórumon belül: Archívum.
    Név: Serafina Zaytseva Indok: A Facenetwork moderátori csapatát bármilyen formában megemlíteni szigorúan tilos, legyen szó In...
  • System
    Ehhez annyit fűznék hozzá.. sok sikert. azt se tudod ki csinálja. csak random repülsz 2 métert mert valaki el ütött drónnal, vagy éppen...
  • Simoon
    Teljesen felesleges erre szabályzatot írni, IC ügyként kezelendő ezeknek az eseteknek a nagy része. Ha pedig valaki ténylegesen FUN-ol...
  • Simoon
    Simoon reagált System témájára ezzel a reakcióval: Dislike Dislike.
    : Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » Naya Amiya/system120 « Ötleted leírása » Lehetne valami kisebb...
  • L
    Leila98 reagált System témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    : Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » Naya Amiya/system120 « Ötleted leírása » Lehetne valami kisebb...
  • System
    System létrehozott egy témát Drón/távírányitos kocsi., az alábbi fórumon belül: Lezárt ötletek.
  • Golden
    Golden reagált szabesz témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Cső! Tisztán látszik a te videódon is hogy már rég elkezdi áthúzni a másik sávba, de te még is ugyan arra húztad a kormányt.
  • h_milu
    h_milu reagált Boxos témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Sziasztok. Valóban úgy látszik, mint ha rá húztam volna a kocsit. Én ott nagy sebességgel érkeztem, rádión jelezték is hogy vissza...
  • Simoon
    Simoon reagált Boxos témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Sziasztok. Valóban úgy látszik, mint ha rá húztam volna a kocsit. Én ott nagy sebességgel érkeztem, rádión jelezték is hogy vissza...
  • L
    Leila98 reagált szabesz témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Neved: Damien Fontaine Játékos(ok) neve: Wanda Ortega Panasz oka: Derby, szándékos frontális ütközés az üldözött megállítása érdekében...
  • L
    Leila98 reagált szabesz témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Cső! Tisztán látszik a te videódon is hogy már rég elkezdi áthúzni a másik sávba, de te még is ugyan arra húztad a kormányt.
  • clytnn
    clytnn reagált Boxos témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
  • KrityaHUN
    KrityaHUN reagált szabesz témájára ezzel a reakcióval: Like Like.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó