Legutóbbi tevékenység

• Makó
    Makó létrehozott egy témát Los Santos Fire Department weboldal, az alábbi fórumon belül: Los Santos Fire Department.
    https://lsfd-one.com/
  • Legend
    Kövi resivel bekerül. Zárok.
  • Bendyyy
    Bendyyy reagált Boxos témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Szia. Én voltam már rendvédelem oldalán, de a legtöbbet illegál oldalon. Nagyon, nagyon sok olyan lehetőség és taktika van arra, hogy az...
  • Boxos
    Boxos reagált Bendyyy témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Sziasztok, csak ennyit szeretnék kiemelni a hozzászólásból többet a topic alá nem is szeretnék írni. Heti szinten jobb esetben 2 vagy 3...
  • Boxos
    Szia. Én voltam már rendvédelem oldalán, de a legtöbbet illegál oldalon. Nagyon, nagyon sok olyan lehetőség és taktika van arra, hogy az...
  • Jakee
    Jakee reagált Bendyyy témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Sziasztok, csak ennyit szeretnék kiemelni a hozzászólásból többet a topic alá nem is szeretnék írni. Heti szinten jobb esetben 2 vagy 3...
  • Jakee
    Jakee reagált Tukan témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Légyszíves olvass utána a rendszereknek, mert nagyon nem jól látod egy kettő scriptnek a működését. A chop shop-os illegális autónál nem...
  • S
    Seend reagált Tukan témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Hali. A blip nem folyamatosan jelez, hanem nagyjából 30 és 45 másodpercenként. Mire egy autó elkötésre kerül jobb esetben mire az...
  • S
    Seend reagált Jakee témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Heló. Tukán igazából leírta a lényeget. Ehhez annyit tudnék még hozzáfűzni, hogy számos lehetőségeket van amivel megtudtok minket...
  • S
    Seend reagált Hector témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Nagy tapasztalat: Az autókereskedés-rablást le lehet hozni egy darab lövés nélkül is. A rekordom (nyitásban) 9 sec, és nem várni kell a...
  • S
    Seend reagált fater témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Én láttam mind a két oldalról a scriptet, úgy gondolom, hogy az autókereskedés rablás egy egész jól balanszolt rablás. A script...
  • S
    Seend reagált Tukan témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Légyszíves olvass utána a rendszereknek, mert nagyon nem jól látod egy kettő scriptnek a működését. A chop shop-os illegális autónál nem...
  • S
    Seend reagált Bendyyy témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
  • Bendyyy
    Bendyyy reagált fater témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Én láttam mind a két oldalról a scriptet, úgy gondolom, hogy az autókereskedés rablás egy egész jól balanszolt rablás. A script...
  • Bendyyy
    Bendyyy reagált Tukan témájára ezzel a reakcióval: Like Like.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó