Kezdőlap
Fórum
Új hozzászólások
Keresés a fórumok között
Újdonságok
Új hozzászólások
Új profil megjegyzések
Utolsó aktivitás
Felhasználók
Regisztrált felhasználók
Aktuális látogatók
Új profil megjegyzések
Keresés a profil megjegyzések között
Belépés
Regisztráció
Újdonságok
Keresés
Keresés
Csak címeket keressen
Által:
Új hozzászólások
Új profil megjegyzések
Utolsó aktivitás
Menü
Belépés
Regisztráció
Install the app
Telepítés
Kezdőlap
Újdonságok
A JavaScript le van tiltva. A jobb élmény érdekében engedélyezze a JavaScriptet a böngészőben, mielőtt folytatná.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Legutóbbi tevékenység
Újdonságok
Új hozzászólások
Új profil megjegyzések
Legutóbbi tevékenység
Makó
létrehozott egy témát
Los Santos Fire Department weboldal
, az alábbi fórumon belül:
Los Santos Fire Department
.
https://lsfd-one.com/
Tegnap 00:13
Legend
válaszolt erre:
Vaktöltény tárak - PD Duty item
.
Kövi resivel bekerül. Zárok.
Vasárnap 23:40
Bendyyy
reagált
Boxos témájára
ezzel a reakcióval:
Like
.
Szia. Én voltam már rendvédelem oldalán, de a legtöbbet illegál oldalon. Nagyon, nagyon sok olyan lehetőség és taktika van arra, hogy az...
Vasárnap 23:38
Boxos
reagált
Bendyyy témájára
ezzel a reakcióval:
Like
.
Sziasztok, csak ennyit szeretnék kiemelni a hozzászólásból többet a topic alá nem is szeretnék írni. Heti szinten jobb esetben 2 vagy 3...
Vasárnap 23:33
Boxos
válaszolt erre:
Cesar Raven autóker rablás
.
Szia. Én voltam már rendvédelem oldalán, de a legtöbbet illegál oldalon. Nagyon, nagyon sok olyan lehetőség és taktika van arra, hogy az...
Vasárnap 23:24
Jakee
reagált
Bendyyy témájára
ezzel a reakcióval:
Like
.
Sziasztok, csak ennyit szeretnék kiemelni a hozzászólásból többet a topic alá nem is szeretnék írni. Heti szinten jobb esetben 2 vagy 3...
Vasárnap 23:17
Jakee
reagált
Tukan témájára
ezzel a reakcióval:
Like
.
Légyszíves olvass utána a rendszereknek, mert nagyon nem jól látod egy kettő scriptnek a működését. A chop shop-os illegális autónál nem...
Vasárnap 23:17
S
Seend
reagált
Tukan témájára
ezzel a reakcióval:
Like
.
Hali. A blip nem folyamatosan jelez, hanem nagyjából 30 és 45 másodpercenként. Mire egy autó elkötésre kerül jobb esetben mire az...
Vasárnap 23:06
S
Seend
reagált
Jakee témájára
ezzel a reakcióval:
Like
.
Heló. Tukán igazából leírta a lényeget. Ehhez annyit tudnék még hozzáfűzni, hogy számos lehetőségeket van amivel megtudtok minket...
S
Seend
reagált
Hector témájára
ezzel a reakcióval:
Like
.
Nagy tapasztalat: Az autókereskedés-rablást le lehet hozni egy darab lövés nélkül is. A rekordom (nyitásban) 9 sec, és nem várni kell a...
S
Seend
reagált
fater témájára
ezzel a reakcióval:
Like
.
Én láttam mind a két oldalról a scriptet, úgy gondolom, hogy az autókereskedés rablás egy egész jól balanszolt rablás. A script...
S
Seend
reagált
Tukan témájára
ezzel a reakcióval:
Like
.
Légyszíves olvass utána a rendszereknek, mert nagyon nem jól látod egy kettő scriptnek a működését. A chop shop-os illegális autónál nem...
S
Seend
reagált
Bendyyy témájára
ezzel a reakcióval:
Like
.
Bendyyy
reagált
fater témájára
ezzel a reakcióval:
Like
.
Én láttam mind a két oldalról a scriptet, úgy gondolom, hogy az autókereskedés rablás egy egész jól balanszolt rablás. A script...
Vasárnap 23:03
Bendyyy
reagált
Tukan témájára
ezzel a reakcióval:
Like
.
Vasárnap 23:02
Kezdőlap
Újdonságok
Kinézet személyre szabása
Széles oldal
Az oldal kiszélesítése.
A weboldal sütiket használ. Az oldal használatával Ön elfogadja a sütik használatát.
Elfogadás
Tudj meg többet....
Alsó