Kezdőlap
Fórum
Új hozzászólások
Keresés a fórumok között
Újdonságok
Új hozzászólások
Új profil megjegyzések
Utolsó aktivitás
Felhasználók
Regisztrált felhasználók
Aktuális látogatók
Új profil megjegyzések
Keresés a profil megjegyzések között
Belépés
Regisztráció
Újdonságok
Keresés
Keresés
Csak címeket keressen
Által:
Kezdőlap
Újdonságok
Menü
Belépés
Regisztráció
Install the app
Telepítés
A JavaScript le van tiltva. A jobb élmény érdekében engedélyezze a JavaScriptet a böngészőben, mielőtt folytatná.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Legutóbbi tevékenység
Újdonságok
Új hozzászólások
Új profil megjegyzések
Legutóbbi tevékenység
Tukan
reagált
Bendyyy témájára
ezzel a reakcióval:
Like
.
Sziasztok, csak ennyit szeretnék kiemelni a hozzászólásból többet a topic alá nem is szeretnék írni. Heti szinten jobb esetben 2 vagy 3...
Vasárnap 23:02
Tukan
válaszolt erre:
Cesar Raven autóker rablás
.
Légyszíves olvass utána a rendszereknek, mert nagyon nem jól látod egy kettő scriptnek a működését. A chop shop-os illegális autónál nem...
Vasárnap 23:02
Bendyyy
válaszolt erre:
.
Sziasztok, csak ennyit szeretnék kiemelni a hozzászólásból többet a topic alá nem is szeretnék írni. Heti szinten jobb esetben 2 vagy 3...
Vasárnap 23:01
Tukan
reagált
Legend témájára
ezzel a reakcióval:
Like
.
Resivel javítva.
Vasárnap 22:59
Boxos
reagált
fater témájára
ezzel a reakcióval:
Like
.
Én láttam mind a két oldalról a scriptet, úgy gondolom, hogy az autókereskedés rablás egy egész jól balanszolt rablás. A script...
Vasárnap 22:54
Boxos
reagált
Hector témájára
ezzel a reakcióval:
Imádom
.
Nagy tapasztalat: Az autókereskedés-rablást le lehet hozni egy darab lövés nélkül is. A rekordom (nyitásban) 9 sec, és nem várni kell a...
Vasárnap 22:53
Tukan
reagált
Jakee témájára
ezzel a reakcióval:
Like
.
Heló. Tukán igazából leírta a lényeget. Ehhez annyit tudnék még hozzáfűzni, hogy számos lehetőségeket van amivel megtudtok minket...
Vasárnap 22:34
Tukan
reagált
Hector témájára
ezzel a reakcióval:
Like
.
Nagy tapasztalat: Az autókereskedés-rablást le lehet hozni egy darab lövés nélkül is. A rekordom (nyitásban) 9 sec, és nem várni kell a...
Tukan
reagált
fater témájára
ezzel a reakcióval:
Like
.
Én láttam mind a két oldalról a scriptet, úgy gondolom, hogy az autókereskedés rablás egy egész jól balanszolt rablás. A script...
S
SteelFox16
reagált
Golden témájára
ezzel a reakcióval:
Like
.
Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved »Cesar Raven / _kristof « Ötleted leírása » PD bejelentési idők...
Vasárnap 22:18
Golden
válaszolt erre:
.
Sem en sem pedig az illegalosok nagyresze nem akar no risk scripteket. De szerintem epp eleg dolog van ami totalisan buko az illegalnak...
Vasárnap 21:55
Baka
létrehozott egy témát
Új drog ötlet
, az alábbi fórumon belül:
Szerverrel kapcsolatos ötletek
.
Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » Virginia Morgan/バカ « Ötleted leírása » Ma gombászás közben jutott...
Vasárnap 21:16
Jakee
válaszolt erre:
.
Heló. Tukán igazából leírta a lényeget. Ehhez annyit tudnék még hozzáfűzni, hogy számos lehetőségeket van amivel megtudtok minket...
Vasárnap 21:14
Tukan
válaszolt erre:
.
Hali. A blip nem folyamatosan jelez, hanem nagyjából 30 és 45 másodpercenként. Mire egy autó elkötésre kerül jobb esetben mire az...
Vasárnap 21:11
D
Doki45
reagált
Golden témájára
ezzel a reakcióval:
Like
.
Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved »Cesar Raven / _kristof « Ötleted leírása » PD bejelentési idők...
Vasárnap 21:04
Kezdőlap
Újdonságok
Kinézet személyre szabása
Széles oldal
Az oldal kiszélesítése.
A weboldal sütiket használ. Az oldal használatával Ön elfogadja a sütik használatát.
Elfogadás
Tudj meg többet....
Alsó