Legutóbbi tevékenység

• Tukan
    Tukan reagált Bendyyy témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Sziasztok, csak ennyit szeretnék kiemelni a hozzászólásból többet a topic alá nem is szeretnék írni. Heti szinten jobb esetben 2 vagy 3...
  • Tukan
    Légyszíves olvass utána a rendszereknek, mert nagyon nem jól látod egy kettő scriptnek a működését. A chop shop-os illegális autónál nem...
  • Bendyyy
    Sziasztok, csak ennyit szeretnék kiemelni a hozzászólásból többet a topic alá nem is szeretnék írni. Heti szinten jobb esetben 2 vagy 3...
  • Tukan
    Tukan reagált Legend témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Resivel javítva.
  • Boxos
    Boxos reagált fater témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Én láttam mind a két oldalról a scriptet, úgy gondolom, hogy az autókereskedés rablás egy egész jól balanszolt rablás. A script...
  • Boxos
    Boxos reagált Hector témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Nagy tapasztalat: Az autókereskedés-rablást le lehet hozni egy darab lövés nélkül is. A rekordom (nyitásban) 9 sec, és nem várni kell a...
  • Tukan
    Tukan reagált Jakee témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Heló. Tukán igazából leírta a lényeget. Ehhez annyit tudnék még hozzáfűzni, hogy számos lehetőségeket van amivel megtudtok minket...
  • Tukan
    Tukan reagált Hector témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Nagy tapasztalat: Az autókereskedés-rablást le lehet hozni egy darab lövés nélkül is. A rekordom (nyitásban) 9 sec, és nem várni kell a...
  • Tukan
    Tukan reagált fater témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Én láttam mind a két oldalról a scriptet, úgy gondolom, hogy az autókereskedés rablás egy egész jól balanszolt rablás. A script...
  • S
    SteelFox16 reagált Golden témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved »Cesar Raven / _kristof « Ötleted leírása » PD bejelentési idők...
  • Golden
    Sem en sem pedig az illegalosok nagyresze nem akar no risk scripteket. De szerintem epp eleg dolog van ami totalisan buko az illegalnak...
  • Baka
    Baka létrehozott egy témát Új drog ötlet, az alábbi fórumon belül: Szerverrel kapcsolatos ötletek.
    Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » Virginia Morgan/バカ « Ötleted leírása » Ma gombászás közben jutott...
  • Jakee
    Heló. Tukán igazából leírta a lényeget. Ehhez annyit tudnék még hozzáfűzni, hogy számos lehetőségeket van amivel megtudtok minket...
  • Tukan
    Hali. A blip nem folyamatosan jelez, hanem nagyjából 30 és 45 másodpercenként. Mire egy autó elkötésre kerül jobb esetben mire az...
  • D
    Doki45 reagált Golden témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved »Cesar Raven / _kristof « Ötleted leírása » PD bejelentési idők...

Kinézet személyre szabása

Top Alsó