Kezdőlap
Fórum
Új hozzászólások
Keresés a fórumok között
Újdonságok
Új hozzászólások
Új profil megjegyzések
Utolsó aktivitás
Felhasználók
Regisztrált felhasználók
Aktuális látogatók
Új profil megjegyzések
Keresés a profil megjegyzések között
Belépés
Regisztráció
Újdonságok
Keresés
Keresés
Csak címeket keressen
Által:
Kezdőlap
Újdonságok
Menü
Belépés
Regisztráció
Install the app
Telepítés
A JavaScript le van tiltva. A jobb élmény érdekében engedélyezze a JavaScriptet a böngészőben, mielőtt folytatná.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Legutóbbi tevékenység
Újdonságok
Új hozzászólások
Új profil megjegyzések
Legutóbbi tevékenység
Miki
reagált
Laca témájára
ezzel a reakcióval:
Imádom
.
Nem a rendszert kell átdolgozni, hanem lehetőséget kell adni a másiknak is, aki éjjel alszik vagy épp RL elfoglaltsága mellett szeretne...
2025.07.15 10:54:20
toeszli
válaszolt erre:
Barn find autók vásárlása közötti delay.
.
Amióta az ilyen ötletek veszélyeztetik a grindolást :(
2025.07.15 10:53:34
Simoon
reagált
Laca témájára
ezzel a reakcióval:
Like
.
Nem a rendszert kell átdolgozni, hanem lehetőséget kell adni a másiknak is, aki éjjel alszik vagy épp RL elfoglaltsága mellett szeretne...
2025.07.15 10:53:27
toeszli
reagált
Laca témájára
ezzel a reakcióval:
Imádom
.
2025.07.15 10:53:05
Miki
reagált
Kosurasag témájára
ezzel a reakcióval:
Imádom
.
De miért egy szélsőséges példával élsz egy teljesen kommunális átlagos problémára? Azért erre alig van esély, amivel te példálozol.
2025.07.15 10:47:50
toeszli
reagált
Laca témájára
ezzel a reakcióval:
Szomorú
.
Most is az történik, csak valaki képes még ébresztőt is húzni, hogy hajnalban behúzza a cuccokat.
2025.07.15 10:46:50
aSzaby
reagált
Laca témájára
ezzel a reakcióval:
Like
.
Most is az történik, csak valaki képes még ébresztőt is húzni, hogy hajnalban behúzza a cuccokat.
2025.07.15 10:44:32
aSzaby
reagált
Miki témájára
ezzel a reakcióval:
Like
.
Mondjuk ez jó ötlet, de viszont az 5 percet lecsökkenthetjük 2 percre simán. 2 perc alatt fel tudja venni a platóra ha még letol egy...
2025.07.15 10:40:59
aSzaby
válaszolt erre:
.
Teljes mértékben támogatom a 2 percet is! Vagy ha nem akarunk percben sem gondolkodni, amikor a kocsi 100 méteres körzetét elhagyja a...
2025.07.15 10:40:57
System
reagált
Miki témájára
ezzel a reakcióval:
Like
.
Mondjuk ez jó ötlet, de viszont az 5 percet lecsökkenthetjük 2 percre simán. 2 perc alatt fel tudja venni a platóra ha még letol egy...
2025.07.15 10:40:43
dhusz
reagált
aSzaby témájára
ezzel a reakcióval:
Like
.
Sziasztok! A problémát szerintem érdemes lehetne más irányból is megközelíteni, már csak a csőlátás elkerülése érdekében is. Mi lenne...
2025.07.15 10:38:46
toeszli
reagált
Simoon témájára
ezzel a reakcióval:
Imádom
.
Nem tudom felfogni, hogy hova akartok ennyire rohanni. Elhiszem, hogy 2025-ben a legmozgatóbb dolog a pénz de ez már szerintem túlzás...
2025.07.15 10:35:21
Miki
reagált
Simoon témájára
ezzel a reakcióval:
Like
.
Nem tudom felfogni, hogy hova akartok ennyire rohanni. Elhiszem, hogy 2025-ben a legmozgatóbb dolog a pénz de ez már szerintem túlzás...
2025.07.15 10:34:24
Miki
válaszolt erre:
.
2025.07.15 10:33:31
aSzaby
reagált
Simoon témájára
ezzel a reakcióval:
Like
.
2025.07.15 10:32:39
Kezdőlap
Újdonságok
Kinézet személyre szabása
Széles oldal
Az oldal kiszélesítése.
A weboldal sütiket használ. Az oldal használatával Ön elfogadja a sütik használatát.
Elfogadás
Tudj meg többet....
Alsó