Kezdőlap
Fórum
Új hozzászólások
Keresés a fórumok között
Újdonságok
Új hozzászólások
Új profil megjegyzések
Utolsó aktivitás
Felhasználók
Regisztrált felhasználók
Aktuális látogatók
Új profil megjegyzések
Keresés a profil megjegyzések között
Belépés
Regisztráció
Újdonságok
Keresés
Keresés
Csak címeket keressen
Által:
Kezdőlap
Újdonságok
Menü
Belépés
Regisztráció
Install the app
Telepítés
A JavaScript le van tiltva. A jobb élmény érdekében engedélyezze a JavaScriptet a böngészőben, mielőtt folytatná.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Legutóbbi tevékenység
Újdonságok
Új hozzászólások
Új profil megjegyzések
Legutóbbi tevékenység
Kosurasag
reagált
Simoon témájára
ezzel a reakcióval:
Like
.
Nem tudom felfogni, hogy hova akartok ennyire rohanni. Elhiszem, hogy 2025-ben a legmozgatóbb dolog a pénz de ez már szerintem túlzás...
2025.07.15 10:32:27
Simoon
válaszolt erre:
Barn find autók vásárlása közötti delay.
.
Nem tudom felfogni, hogy hova akartok ennyire rohanni. Elhiszem, hogy 2025-ben a legmozgatóbb dolog a pénz de ez már szerintem túlzás...
2025.07.15 10:31:53
Miki
reagált
System témájára
ezzel a reakcióval:
Dislike
.
Reálisabb lenne 😁 de akkor is max 5-6 korlátozás után lehessen el vinni azt a roncsot. De ha mindenki a másik opciót akarja akkor is...
2025.07.15 10:28:59
toeszli
reagált
System témájára
ezzel a reakcióval:
Dislike
.
Reálisabb lenne 😁 de akkor is max 5-6 korlátozás után lehessen el vinni azt a roncsot. De ha mindenki a másik opciót akarja akkor is...
2025.07.15 10:28:31
HachiRokuHUN177
reagált
aSzaby témájára
ezzel a reakcióval:
Imádom
.
Sziasztok! A problémát szerintem érdemes lehetne más irányból is megközelíteni, már csak a csőlátás elkerülése érdekében is. Mi lenne...
2025.07.15 10:28:09
Simoon
reagált
System témájára
ezzel a reakcióval:
Dislike
.
2025.07.15 10:25:34
System
válaszolt erre:
.
2025.07.15 10:23:45
System
reagált
aSzaby témájára
ezzel a reakcióval:
Like
.
Sziasztok! A problémát szerintem érdemes lehetne más irányból is megközelíteni, már csak a csőlátás elkerülése érdekében is. Mi lenne...
2025.07.15 10:22:00
aSzaby
válaszolt erre:
.
2025.07.15 10:21:14
Kosurasag
reagált
System témájára
ezzel a reakcióval:
Dislike
.
Azért nem nagyon. Mivel ahogy te mondtad pl dolgozol. Vagy pont kevés időt tudsz játszani. Csak ismét megy a félre beszeles mivel...
2025.07.15 10:19:13
Kosurasag
reagált
Miki témájára
ezzel a reakcióval:
Like
.
Annak idején kezdőként én ismerkedtem a szerverrel, emberekkel RP-ztem és ami grind volt nálam amikor nem találtam embereket akkor...
2025.07.15 10:18:42
Kosurasag
reagált
Simoon témájára
ezzel a reakcióval:
Imádom
.
Nem tudom, én a cégnél ismerem a munkatársaimat.
2025.07.15 10:18:00
Miki
reagált
System témájára
ezzel a reakcióval:
Dislike
.
Azért nem nagyon. Mivel ahogy te mondtad pl dolgozol. Vagy pont kevés időt tudsz játszani. Csak ismét megy a félre beszeles mivel...
2025.07.15 10:15:04
toeszli
reagált
System témájára
ezzel a reakcióval:
Dislike
.
2025.07.15 10:10:39
toeszli
reagált
Miki témájára
ezzel a reakcióval:
Like
.
Annak idején kezdőként én ismerkedtem a szerverrel, emberekkel RP-ztem és ami grind volt nálam amikor nem találtam embereket akkor...
2025.07.15 10:10:26
Kezdőlap
Újdonságok
Kinézet személyre szabása
Széles oldal
Az oldal kiszélesítése.
A weboldal sütiket használ. Az oldal használatával Ön elfogadja a sütik használatát.
Elfogadás
Tudj meg többet....
Alsó