Kezdőlap
Fórum
Új hozzászólások
Keresés a fórumok között
Újdonságok
Új hozzászólások
Új profil megjegyzések
Utolsó aktivitás
Felhasználók
Regisztrált felhasználók
Aktuális látogatók
Új profil megjegyzések
Keresés a profil megjegyzések között
Belépés
Regisztráció
Újdonságok
Keresés
Keresés
Csak címeket keressen
Által:
Kezdőlap
Újdonságok
Menü
Belépés
Regisztráció
Install the app
Telepítés
A JavaScript le van tiltva. A jobb élmény érdekében engedélyezze a JavaScriptet a böngészőben, mielőtt folytatná.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Legutóbbi tevékenység
Újdonságok
Új hozzászólások
Új profil megjegyzések
Legutóbbi tevékenység
Miki
reagált
fater témájára
ezzel a reakcióval:
Szomorú
.
Ha valaki a meta autókat vadássza akkor szánja rá az egész napját, vagy bontson amennyit tud. Az, hogy ha valaki egyszerre vásárolja fel...
2025.07.14 22:35:50
Miki
reagált
LACI témájára
ezzel a reakcióval:
Like
.
Csak tudod van aki hajnal 1-kor alszik, mert másnap mondjuk dolgozik, szerintem ezzel nem sértünk meg senkit nem? Aki ráér egész éjjel...
2025.07.14 22:35:10
LACI
válaszolt erre:
Barn find autók vásárlása közötti delay.
.
Csak tudod van aki hajnal 1-kor alszik, mert másnap mondjuk dolgozik, szerintem ezzel nem sértünk meg senkit nem? Aki ráér egész éjjel...
2025.07.14 22:34:17
System
reagált
fater témájára
ezzel a reakcióval:
Imádom
.
Ha valaki a meta autókat vadássza akkor szánja rá az egész napját, vagy bontson amennyit tud. Az, hogy ha valaki egyszerre vásárolja fel...
2025.07.14 22:34:12
System
válaszolt erre:
.
Aki meta autókat szeretné felvásárolni, az szánja rá a idejét. vagyis ha hajnali 1 respawnonak, akkor menjenek ők is. Nem kell mindent...
2025.07.14 22:32:01
Miki
reagált
LACI témájára
ezzel a reakcióval:
Like
.
Szerintem meg de. Ilyen a mentalitás magyarországon. Lássuk be a telephelyeknél sem elégedtek meg emberek 1-nél, hanem kötelező volt...
2025.07.14 22:31:58
Kosurasag
reagált
Miki témájára
ezzel a reakcióval:
Like
.
Az ötlet úgy szól kedves System, hogy ne tudj egyszerre csak egy bontandó kocsit venni. Ha 5 percről van szó, akkor 5×10 perc vagyis 50...
2025.07.14 22:31:42
Kosurasag
reagált
LACI témájára
ezzel a reakcióval:
Like
.
Szerintem meg de. Ilyen a mentalitás magyarországon. Lássuk be a telephelyeknél sem elégedtek meg emberek 1-nél, hanem kötelező volt...
2025.07.14 22:31:18
LACI
válaszolt erre:
.
2025.07.14 22:30:42
Miki
válaszolt erre:
.
Az ötlet úgy szól kedves System, hogy ne tudj egyszerre csak egy bontandó kocsit venni. Ha 5 percről van szó, akkor 5×10 perc vagyis 50...
2025.07.14 22:30:17
System
válaszolt erre:
.
Mivel ez IRL alapú játék. és IRL is bontó cégek között megy az versengés hogy melyik tudja legtöbb, legjobb kocsit felvásárolni. ez is...
2025.07.14 22:29:15
Kosurasag
válaszolt erre:
.
Melyik résznél akadtál el? Nem erről szólt az ötlet.
2025.07.14 22:22:19
System
válaszolt erre:
.
Idő közönként újra spawnolnak a járművek.. vagyis ez hülyeség.. + cégenként be van fixálva hogy 10 kocsit lehet bevinni.. + Nagyon sok...
2025.07.14 22:21:10
System
reagált
Kosurasag témájára
ezzel a reakcióval:
Dislike
.
Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » Hazel Duncan / ᴋᴏꜱᴜʀᴀꜱᴀɢ🐏 « Ötleted leírása » A barn find-os kocsik...
2025.07.14 22:18:42
Z
zsolt
reagált
Kosurasag témájára
ezzel a reakcióval:
Dislike
.
Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » Hazel Duncan / ᴋᴏꜱᴜʀᴀꜱᴀɢ🐏 « Ötleted leírása » A barn find-os kocsik...
2025.07.14 22:18:31
Kezdőlap
Újdonságok
Kinézet személyre szabása
Széles oldal
Az oldal kiszélesítése.
A weboldal sütiket használ. Az oldal használatával Ön elfogadja a sütik használatát.
Elfogadás
Tudj meg többet....
Alsó