Legutóbbi tevékenység

• P
    Pufi34 reagált DarK témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    "Mindenkinek van egy pont az életében, amikor úgy érzi: mennie kell. Nem előre, nem hátra – csak ki a sötétbe, a motor zúgása alá, a...
  • Kosurasag
    Kosurasag létrehozott egy témát Barn find autók vásárlása közötti delay., az alábbi fórumon belül: Lezárt ötletek.
    Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » Hazel Duncan / ᴋᴏꜱᴜʀᴀꜱᴀɢ🐏 « Ötleted leírása » A barn find-os kocsik...
  • A
    Altos123 válaszolt erre: Átjáró hiba.
    Ez a hiba nekem is volt. De már jó.
  • H
    Hyperbeast4all válaszolt erre: Átjáró hiba.
    Nekem ma működött. Sikerült nyitni és zárni is, valamint átjárás után is megmaradt a cp odakint.
  • Kosurasag
    Kosurasag válaszolt erre: Átjáró hiba.
    Visszajelzés! Nekem FiveM-re állás óta nem volt meg belül a CP. ( Nem tulajdonítottam nagy dolgot neki, mindig elfelejtettem jelenteni...
  • JakeFury
    JakeFury reagált Legend témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Changelog 1.7.1 Bugfixek / módosítások - Mostantól precízebb az ajtó fény (és logo) kirajzoltatás a járműveknél. (Jobban rásimul az...
  • Greg89
    Greg89 reagált Legend témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Changelog 1.7.1 Bugfixek / módosítások - Mostantól precízebb az ajtó fény (és logo) kirajzoltatás a járműveknél. (Jobban rásimul az...
  • Kosurasag
    Kosurasag reagált Legend témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Resivel javítva.
  • Legend
    Legend létrehozott egy témát 2025.07.14., az alábbi fórumon belül: Changelog.
  • Legend
    Legend válaszolt erre: Ajtóvilágítás bug..
    Resivel javítva.
  • Legend
    Legend válaszolt erre: Tetkó hiba.
    Nem kaptam visszajelzést, így gondolom megoldódott a hiba, szóval zárok.
  • Legend
    Legend válaszolt erre: Kézifék bug..
    Nos?
  • H
    Hyperbeast4all válaszolt erre: Átjáró hiba.
    Holnap ránézek, nagyon köszi!
  • Legend
    Legend válaszolt erre: Átjáró hiba.
    Jó, talán sikerült reprodukálni, resivel talán javítva. Visszajelzés szükséges majd.
  • skyler010211
    skyler010211 válaszolt erre: Átjáró hiba.
    Nálam se volt jó. Mindketten próbáltuk. Személyszerint nálam volt cp anim poz után viszont se nyitni se zárni nem tudtam

Kinézet személyre szabása

Top Alsó