Legutóbbi tevékenység

• Legend
    Legend válaszolt erre: Átjáró hiba.
    Köszi. Megnéztem deven, és nálam nincs semmilyen probléma, pedig többször is ki-be léptem az interiorba átjárón keresztül, és zárni is...
  • H
    Hyperbeast4all válaszolt erre: Átjáró hiba.
    4692 lesz az ID
  • Legend
    Legend válaszolt erre: Átjáró hiba.
    Írd le kérlek az átjáró id-jét.
  • H
    Hyperbeast4all létrehozott egy témát Átjáró hiba, az alábbi fórumon belül: Hibajelentés.
    Szerverrel kapcsolatos hibák In Game Neved/Discord Neved » Adam Pierce « Hiba megnevezése » Az átjáró visszafelé nem működik « Hiba...
  • Relay
    Relay reagált Legend témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Hello. Az unban kérelmet elutasítom.
  • Legend
    Hello. Az unban kérelmet elutasítom.
  • A
    Altos123 válaszolt erre: Lőszer buggoltatlás..
    Sikerült kettő állatót találnom egymáshoz közel. Megismételtem itt is, hogy látható legyen nem csak a ki írás a rossz hanem tényleg...
  • A
    Altos123 reagált Legend témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Köszi, kövi patchel javítva. Zárok.
  • Legend
    Legend válaszolt erre: Táska..
    Köszi, kövi patchel javítva. Zárok.
  • A
    Altos123 válaszolt erre: Táska..
    Igen. 10/10 volt alapból és a 10/10 raktam be a tasiba. De ha 1/10 teszek be és a tasiba is engedi össze stackelni 10/10-re.
  • Legend
    Stackelt itemeket helyezel át egyből?
  • A
    Altos123 létrehozott egy témát Lőszer buggoltatlás., az alábbi fórumon belül: Hibajelentés.
    Szerverrel kapcsolatos hibák In Game Neved/Discord Neved » Mia Walsh / andyhawk1998 « Hiba megnevezése » Lőszer buggoltatás. « Hiba...
  • A
    Altos123 válaszolt erre: Táska..
    Ki veszem és be pakolom. Shift + bal klick és be is lehet húzni a táskába.
  • Legend
    Hogy kerülnek a táskába a dolgok? Odarakja egyből a rendszer, mikor megkapod, vagy kiveszed valahonnét, és úgy kerül be? Esetleg...
  • JakeFury
    JakeFury reagált Legend témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Kövi patchel megemelve ez a típusú trailer is, de egyébként a fentebb leírt kézifék kiengedés segít ilyenkor. Zárok.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó