Legutóbbi tevékenység

• Greg89
    Greg89 reagált Legend témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Changelog 1.7.1 Bugfixek / módosítások - Kísérleti javítás a gate rendszernél. - A turismos jármű tuningja javítva. - A nitro ára...
  • Legend
    Legend létrehozott egy témát 2025.07.08. 2. patch, az alábbi fórumon belül: Changelog.
    Changelog 1.7.1 Bugfixek / módosítások - Optimalizáltabb rendszerek a jármű bestreamelődésénél. (Kevésbé van FPS drop, ha sok jármű...
  • valakimostmar
    valakimostmar válaszolt erre: Élményképek.
    • ingot.png
    • makróvisszaszálltugymond.png
    • mentéspov.png
    • tácsvó.png
    • balkukkerok.png
    • imagesdsad.png
    • lajcsi.png
    • hegyenbaszod.png
    • offroadképek.png
    • offroadstart.png
    • helipaddd.png
  • Makó
    Makó reagált Legend témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Changelog 1.7.1 Bugfixek / módosítások - Kísérleti javítás a gate rendszernél. - A turismos jármű tuningja javítva. - A nitro ára...
  • _Shefi_
    _Shefi_ reagált Legend témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
  • Legend
    Legend létrehozott egy témát 2025.07.08., az alábbi fórumon belül: Changelog.
  • Taktikaiteknős
    Igazából a dominatorra azóta panaszkodok, amióta bent van a szerveren. Sose gondoltam reálisnak, hogy egyszerre jobban tapad mint a...
  • Legend
    1.7.1-nél is igazítottunk pár kocsin, majd jött úgy látszik pl az általad említett dominator, ami immáron a "legopbb" kocsi lett. Mint...
  • Taktikaiteknős
    Őszintén beismerem hogy már annyi kocsi van, hogy minimum a feléről nem tudom milyen gyors, mert mostanra több százról beszélünk...
  • Legend
    Igazából felénk jelentettek már olyan kocsit, hogy "rossz a handlingje", ami full alap kocsi volt, és nem is tudunk nagyon belenyúlni...
  • Taktikaiteknős
    Úgy emlékszem anno irtam fel rá ötletet de el lett utasítva
  • Legend
    Legend válaszolt erre: Vonóhorog..
    Nem megvalósítható. Zárok.
  • Sensei
    Sensei létrehozott egy témát Ültetvényes Farm továbbfejlesztés - Öntözőrendszer, az alábbi fórumon belül: Lezárt ötletek.
    Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » Sensei « Ötleted leírása » PP-ért lehetne venni öntözőrendszert amit...
  • valakimostmar
    Én annyira gondoltam ennek fényében már régebben is, hogy lehetne a kocsikat saját szeriaik szerint optimalizálni . Nyersen leírva a...
  • L
    Leila98 reagált Laca témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Resivel javítva a gate probléma. Ha netán, valamilyen oknál fogva mégis anomáliát tapasztaltok, nyissatok egy új hibajelentést.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó