Legutóbbi tevékenység

• Taktikaiteknős
    Neked annyit tudok válaszolni, hogy olvasd el újra, amit írtam, mert ez alapján nem értetted meg. Egy szóval sem mondtam hogy egy stock...
  • Klaudia.
    Klaudia. reagált Relay témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    📖 Naplórészlet – Chase Harlow naplójából Július 05. – Los Santos Az első nap. A motorok hangja még mindig idegenül ver vissza a...
  • Klaudia.
    Klaudia. reagált Relay témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    07.07 - 20:58
  • Taktikaiteknős
    Mivel túl sok ilyen téma megy el ebbe az irányba így előre leszögeztem, hogy köszi nem kérem. Épp ez a baj. Végsebességben így is úgy...
  • PecsriK
    PecsriK reagált django témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    GOVERNMENT OF LOS SANTOS VÁLLALKOZÁS TÁMOGATÁSI KÉRELEM ADATOK Igénylő neve: - Kevin Stamper Születési helye, ideje: - Los Santos...
  • Legend
    Legend válaszolt erre: Tetkó hiba.
    Köszi
  • G
    Gyusza válaszolt erre: Tetkó hiba.
    Amint haza érek holnap megnézem és vissza jelzek.
  • G
    Gyusza reagált Legend témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Kövi resinél kísérleti javítás, visszajelzés szükséges.
  • Legend
    Legend válaszolt erre: Tetkó hiba.
    Kövi resinél kísérleti javítás, visszajelzés szükséges.
  • Legend
    Legend válaszolt erre: Autóverseny készítő.
    F8 konzol?
  • Relay
    07.07 - 20:58
    • Képernyőkép 2025-07-07 203352.png
  • Relay
    📖 Naplórészlet – Chase Harlow naplójából Július 05. – Los Santos Az első nap. A motorok hangja még mindig idegenül ver vissza a...
    • png-clipart-lost-mc-logo-the-lost-mc-logo-illustration-removebg-preview.png
  • Sentor
    Az útolsó megjegyzés szerintem egy kicsit túlmegy bizonyos elfogadott normáknak, de lehet csak boomkerkedek már. Másrészt a témához...
  • Boxos
    Boxos létrehozott egy témát Autóverseny készítő, az alábbi fórumon belül: Lezárt hibajelentések archívuma.
    Szerverrel kapcsolatos hibák In Game Neved/Discord Neved » Hope // boxos « Hiba megnevezése » Autóverseny készítő « Hiba bővebb...
    • Desktop Screenshot 2025.07.07 - 20.26.26.46.png
  • Simoon
    Simoon reagált Relay témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    📖 Naplórészlet - Chase Harlow naplójából “Az út. Ahol a kerekek felzabálják az aszfaltot, a kipufogó dörög, és mindenki félreáll, ha...

Kinézet személyre szabása

Top Alsó