Legutóbbi tevékenység

• Simoon
    Simoon reagált amaxi témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
  • amaxi
    • img6.png
  • PecsriK
    GOVERNMENT OF SAN ANDREAS VÁLLALKOZÁS TÁMOGATÁSI KÉRELEM Tájékoztatjuk, hogy igényét rögzítettük, azt mérlegeltük, kérelme...
  • Roleeee
    Roleeee reagált Legend témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    A PK jogtalan, így zárom. Láthatóan a képek, logok, videók alapján Te hibáztál, te reagáltad túl a helyzetet. Értem én, hogy vannak...
  • Roleeee
    Roleeee reagált Laca témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Szia! Multiaccount miatt mindjárt innen is kapsz még egy bant. Ráadásul az ÁSZF kimondja - amit elfogadtál - hogy akár indok nélkül is...
  • Roleeee
    Roleeee reagált Laca témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Azért ezt a képet és alá a videót beillesztem. A PK kimenetelétől függetlenül UB-t nem fogsz kapni.
  • Makó
    Makó reagált Legend témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    A PK jogtalan, így zárom. Láthatóan a képek, logok, videók alapján Te hibáztál, te reagáltad túl a helyzetet. Értem én, hogy vannak...
  • S
    szabesz reagált Laca témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Szia! Multiaccount miatt mindjárt innen is kapsz még egy bant. Ráadásul az ÁSZF kimondja - amit elfogadtál - hogy akár indok nélkül is...
  • KrityaHUN
    KrityaHUN reagált valakimostmar témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
  • Klaudia.
    Klaudia. reagált Legend témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
  • B
    Benedekgam1 reagált Legend témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
  • Amadeus
    Amadeus reagált Legend témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
  • Foxy1
    Foxy1 létrehozott egy témát Elutasítva DC UB, az alábbi fórumon belül: Archívum.
    Discord neved és #szám(opcionális): _therealfoxy_ Miért/Kitől kaptad a szankciót: Laca, túlzot kontrolálatlanság Tiltás időpontja(kb)...
  • PecsriK
    PecsriK reagált Legend témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
  • Relay
    Relay reagált Legend témájára ezzel a reakcióval: Like Like.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó