Kezdőlap
Fórum
Új hozzászólások
Keresés a fórumok között
Újdonságok
Új hozzászólások
Új profil megjegyzések
Utolsó aktivitás
Felhasználók
Regisztrált felhasználók
Aktuális látogatók
Új profil megjegyzések
Keresés a profil megjegyzések között
Belépés
Regisztráció
Újdonságok
Keresés
Keresés
Csak címeket keressen
Által:
Kezdőlap
Újdonságok
Menü
Belépés
Regisztráció
Install the app
Telepítés
A JavaScript le van tiltva. A jobb élmény érdekében engedélyezze a JavaScriptet a böngészőben, mielőtt folytatná.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Legutóbbi tevékenység
Újdonságok
Új hozzászólások
Új profil megjegyzések
Legutóbbi tevékenység
B
Benedekgam1
reagált
Laca témájára
ezzel a reakcióval:
Like
.
Azért ezt a képet és alá a videót beillesztem. A PK kimenetelétől függetlenül UB-t nem fogsz kapni.
2025.05.15 16:31:55
Legend
válaszolt erre:
Jogtalan
Sofia Turner - Bean, Laca - Indokolatlan kitiltás, valamint egy magasabb rangú admin döntésének figyelmen kívül hagyása és felülbírálása Bean részéről
.
A PK jogtalan, így zárom. Láthatóan a képek, logok, videók alapján Te hibáztál, te reagáltad túl a helyzetet. Értem én, hogy vannak...
2025.05.15 16:29:45
BigDawe
reagált
Laca témájára
ezzel a reakcióval:
Like
.
Azért ezt a képet és alá a videót beillesztem. A PK kimenetelétől függetlenül UB-t nem fogsz kapni.
2025.05.15 15:51:00
KrityaHUN
reagált
Laca témájára
ezzel a reakcióval:
Like
.
Szia! Multiaccount miatt mindjárt innen is kapsz még egy bant. Ráadásul az ÁSZF kimondja - amit elfogadtál - hogy akár indok nélkül is...
2025.05.15 15:12:03
KrityaHUN
reagált
Laca témájára
ezzel a reakcióval:
Like
.
2025.05.15 15:11:59
gyula8
reagált
Laca témájára
ezzel a reakcióval:
Dislike
.
2025.05.15 15:10:54
gyula8
reagált
Laca témájára
ezzel a reakcióval:
Dislike
.
Szia! Multiaccount miatt mindjárt innen is kapsz még egy bant. Ráadásul az ÁSZF kimondja - amit elfogadtál - hogy akár indok nélkül is...
2025.05.15 15:10:51
gyula8
reagált
tyrex1 témájára
ezzel a reakcióval:
Like
.
Neved: Sofia Turner Adminisztrátor(ok) neve: Bean, Laca Panasz oka: Indokolatlan kitiltás, valamint egy magasabb rangú admin döntésének...
2025.05.15 15:10:35
Relay
reagált
Laca témájára
ezzel a reakcióval:
Like
.
2025.05.15 14:58:08
Relay
reagált
Laca témájára
ezzel a reakcióval:
Like
.
2025.05.15 14:57:59
T
tyrex1
létrehozott egy témát
Jogtalan
Sofia Turner - Bean, Laca - Indokolatlan kitiltás, valamint egy magasabb rangú admin döntésének figyelmen kívül hagyása és felülbírálása Bean részéről
, az alábbi fórumon belül:
Lezárt panaszok adminisztrátor(ok) ellen
.
Neved: Sofia Turner Adminisztrátor(ok) neve: Bean, Laca Panasz oka: Indokolatlan kitiltás, valamint egy magasabb rangú admin döntésének...
2025.05.15 14:19:55
Greg89
reagált
Amadeus témájára
ezzel a reakcióval:
Like
.
RP Editor App – Leírás 1. Szöveg/kép szerkesztő A rendszer automatikusan felismeri a szövegben található előjeleket, és ezek alapján a...
2025.05.15 12:16:00
Greg89
reagált
Ookami87 témájára
ezzel a reakcióval:
Like
.
Kinézet: - 164cm magas - 50 kg, sportos nőies alkat - félvér: afroamerikai apától és európai anyától származik - haja ébenfekete...
2025.05.15 12:14:44
B
Benedekgam1
reagált
Amadeus témájára
ezzel a reakcióval:
Imádom
.
RP Editor App – Leírás 1. Szöveg/kép szerkesztő A rendszer automatikusan felismeri a szövegben található előjeleket, és ezek alapján a...
2025.05.15 10:23:24
Bean
reagált
Döme témájára
ezzel a reakcióval:
Imádom
.
2025.05.14 23:41:40
Kezdőlap
Újdonságok
Kinézet személyre szabása
Széles oldal
Az oldal kiszélesítése.
A weboldal sütiket használ. Az oldal használatával Ön elfogadja a sütik használatát.
Elfogadás
Tudj meg többet....
Alsó