Üzenetek:38
Anya Evermoore
Sziasztok Zsiráf vagyok 23 éves,és szeretnék adminsegédnek jelentkezni! Magamról pár szóban, mondatban. Mint fentebb is említettem 23 éves vagyok és az RP mellett dolgozom is, a szerverre lassan két éve találtam rá, azóta volt egy ban-om a szerverről, de mint anno is mondtam a UB kérelmemben, mindent megbántam és változtatni fogok rajta, és azóta be is tartom ezt az ígéretemet. Szerintem egy kedves, türelmes, higgadt ember vagyok, szívesen segítek bárkinek, ahol csak tudok. RP tapasztalatom text formátumban már elég sok van ugyanis a szerveri életem mellett én vezettem egy text alapú D&D szervert, előtte pedig viszonylag sokáig NightFall-on tevékenykedtem. Adminisztrátori tapasztalataim nem nagyon vannak sajnos egyedül a saját DC szerverem moderálásában van tapasztalatom és twitch chat moderálásában, viszont nagyon gyorsan tudok ilyeneket tanulni, és ha valamire elkötelezem magam akkor azt próbálom minél jobban véghez is vinni! Pozitív tulajdonságaim a fentiekben már említettem, de mint minden embernek nekem is vannak negatív tulajdonságaim, például néha elég makacs tudok lenni, néha elszoktam feledtkezni dolgokról, és van, hogy többször is el kell magyarázni nekem valamit.
Lényegében ennyit szerettem volna magamról írni remélem a leírtak alapján, lehet helyem a szerver ezen részén is és kipróbálhatom magam egy új területen!
Köszönöm, hogy elolvastátok, várom a válaszotokat!
Lényegében ennyit szerettem volna magamról írni remélem a leírtak alapján, lehet helyem a szerver ezen részén is és kipróbálhatom magam egy új területen!
Köszönöm, hogy elolvastátok, várom a válaszotokat!
Utoljára szerkesztve: