Elutasítva Zoe Montgomery - Makó

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Peter1994

Fórum Betyár
Játékos
Üzenetek:134
unban.png

Név: Zoe Montgomery
Adminisztrátor neve: Makó
Indok: Szereptévesztés, FunRP, nem reális karakter alakítás, alacsony minőségű szerepjáték.
Tiltás időpontja: 2025.02.05 21:17
Meddig tart a ban: Örök.
Miért lettél kitiltva: Az Indokban felsorolt dolgok miatt. Csak annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy amikor Ashley Madison(DJ,Klubtulaj,Taxis,RP munkával boltos, ex GSA,Lifeinvader és DPW tag) karakterem CKjához Fater tanácsa vezetett. Ő tanácsolta azt, hogy engedjem el a karakterem kezét és hozzak egy teljesen más karaktert. Ekkor alakult ki bennem, hogy akkor egy énekesnőt hoznék aki ha lehetséges autószerelő is. Ezek után megbeszéltük, hogy akkor szigorúan betartva semmi DJzés hanem akkor tényleg énekesnő legyen. Rákérdeztem még pár dologra és abban maradtunk, hogy énekesnő és autószerelő + ha nagyon mennék vele frakcióba szigorúan csak illegálba. Én ehhez az énekesnői, autószerelői és illegális szerephez tartottam magam. Szívvel lélekkel és teljes erőbedobással mindig a maximumot próbáltam kihozni a szerepjátékból. 2022.08.22.-én a legelső karakteremmel felvettek a Sunrise Garage frakcióba ami a mostani Hayes szerelő telep helyén volt. Akkor engem mindenre megtanítottak, hogy a lámpa szerelést a szélvédő szerelést és más egyéb szereléseket hogyan RPzem le. Azóta is ehhez tartom magam és mindig így RPzem a szerelést. Úgy gondolom, hogy 2022-óta 1-2 alkalommal voltam az ECG-ben az Exoticban és a Hayesben és rengetegszer voltam már felvéve a Benny's-be úgy gondolom, hogy a szerelő RPm megfelelő minőségű. Mielőtt bannolva lettem előtte héten lett le RPzve egy másik játékossal aki ilyenekkel foglalkozik IG, hogy megnézi az egyik ingatlanomat hogyan lehetne belül átalakítani egy kis klubbá ahol a karakterem énekesnőként léphetne fel. Pont erről ment az SMS-ezés miközben a tárgyaláson ültem. Utána adtam fel egy telefonos hirdetést amit nem szabadott volna a tárgyaló teremben mert ezzel megzavartam a tárgyalást. Ezek után lettem kiküldve és egy régen illegál RP-re használt telefonról intéztem azt a bombás dolgot. Annak idején 2022 végén 2023 elején mikor Ashley Madisonnal Secretary voltam a GSA-ba akkor volt egy terror cselekmény miszerint bombával fenyegetőztek és túszokat is ejtettek a Városháza régi helyén akkor azonnal le lett zárva az egész Városháza a terrorcselekmény elhárításáig. Akiket lehetett és ki tudtak azokat kimenekítették az épületből és az épület előtti parkolóból követték az eseményeket. Annak idején jött a PD a Lifeinvader és 1-2 mentő egység is kint volt a helyszínen. Ezzel a bombás fenyegetéssel arra voltam kíváncsi, hogy most hogyan reagálnának le egy ilyen szituációt. Nem Makót akarom levitatni de én úgy érzem, hogy ezeket figyelembe véve a szereptévesztés, a nem reális karakter alakítás és az alacsony minőségű szerepjáték nem állja meg a helyét. A FunRP az jó ha annak számít a tárgyaláson való SMSezés,hírdetés feladás kiküldésem után pedig bombával való fenyegetőzés. Megjegyezném még, hogy mikor a telefonhívás megtörtént kidobtam azt a telefont és mikor Rúniék elmentek a Liveinfader csapatával akkor ott maradt egy SD tag meg egy számomra ismeretlen játékos akiről azt hittem, hogy ő is renvédelmi frakció tag ezért, hogy mentsem a karakteremet elkezdtem megmagyarázni, hogy illegális életet folytattam, boltot raboltam és kábítószert adtam el de ilyen fenyegetőzésre nem lennék képes. Tehát bevallottam a rendvédelmi frakció 2 tagjának, hogy én a múltban követtem el apróbb illegális cselekedeteket. Később derült ki, hogy Tango vagy hogy hívták az SD tagot ő volt egyedül rendvédelmis az ismeretlen játékos pedig a GSA egyik tagja volt. Ha tudom, hogy semmi köze a PD vagy az SD frakcióhoz akkor nem kezdtem volna ezt el hanem a kihallgatás során mondtam volna el, hogy mentsem magam. Nagyon hiányzik már a szerver és szeretnék visszatérni a szerver mindennapi életébe.
Min változtatnál, ha vissza jönnél a szerverre: Nem fenyegetőznék semmivel amivel más játékosok karaktereinek az életét veszélyeztethetem. Mivel az illegális dolog annyira nem jött be (2 frakció is megszűnt amelynek tagja voltam) és kb November óta semmilyen illegális dolgot nem csináltam a karakteremmel ezért ezt a szálat elengedném és maradna az éneklés és az autószerelés.
Összességében jogosnak érzed a tiltást: Igen. Bár 1 indokkal értek egyet de azzal is maximálisan. A többi indokot se vetem el mert lehet tényleg történt pár olyan dolog ami szereptévesztésnek stb... minősül de szeretném ha rávilágítana pontosan milyen szereptévesztésre, nem reális karakter alakításra és alacsony minőségű szerepjátékra gondolt. Mert úgy gondolom, ha rávilágítanak pontosan mit rontottam el akkor nem csak Makóval hanem az egész Admin teammel együtt dolgozva még lehetne csiszolni a karakteremen, hogy teljesen reális legyen stb.....

Makó

Fékezhetetlen
Adminisztrátor
Üzenetek:420
Dr. Zeke Karev-Vaughn
Adminisztrátor hozzászólás
3 db ban, 6 db adminjail valamint 5 db figyelmeztetés után, én nem látok esélyt a változásra. Az unbant elutasítom.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó