Elutasítva Zoe Montgomery ((Helyette írom.))

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

System

Klaviatúra Gyilkos
Játékos
Üzenetek:93
Naya Amiya
Név: Zoe Montgomery
Adminisztrátor neve: Makó
Indok: Szereptévesztés, FunRP, nem reális karakter alakítás, alacsony minőségű szerepjáték.
Tiltás időpontja: 2025.02.05. 22:17:51
Meddig tart a ban: Örökre
Miért lettél kitiltva: Tárgyaláson telefonoztam majd rám szóltak. Ezután távoztam a tárgyalóteremből majd elővettem a másik telefonomat amit anno illegálosként használtam és felhívtam a Liveinfadert, hogy bomba van a bíró székén. Majd eldobtam a telefont és visszamentem a helyszínre megnézni, hogy hogyan zajlik egy bombariadó lebonyolítása. Mert annak idején amikor a GSA tagja voltam volt rá példa, hogy valami terrorista akció és az LSPD pillanatok alatt bevette az épületet és ártalmatlanította a terroristákat. Arra voltam kíváncsi, hogy egy bombariadó esetén milyen gyorsan reagálnak...
Min változtatnál, ha vissza jönnél a szerverre: Teljesen új karaktert hoznék aki (ha van rá lehetőség) egy vendéglátóegységet nyitna ahol egész évben finomabbnál finomabb péksüteményeket árulna illetve különböző italokat. Gondolok itt kávéra, kapuchinora, forró csokoládéra, különböző teákra, pogácsákra, croissantokra és egyéb péksüteményekre. Lennének egy bizonyos ideig kapható italok és ételek is pl Halloweenkor sütőtökös pite, karácsonykor forralt bor, mézeskalács illetve mézeskalács ízű forrócsokoládé.
Összességében jogosnak érzed a tiltást: Igen és elég sok időm volt mérlegelni a dolgokat. Nagyon hiányzik az oneRP és szeretnék újra a közösség tagja lenni. Szeretnék úgymond tiszta lappal indulni és a 0-ról felépíteni egy szerethető karaktert akiből akár a közösség egyik oszlopos tagja is lehet.

Makó

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:441
Nathan Casey / Cormac Lincoln
Sziasztok. Ugyan már nem vagyok admin, de egedélyt kaptam kifejteni a véleményem. Csak ennyit fűznék hozzá. Ez egy másik szerver csevegőjéből van, ahol a szervert és a vezetőséget minősítetted.

@everyone Az én ŐSZINTE VALLOMÁSOM.
Kapjátok össze magatokat! Mi van veletek? Mi a fene történt? Nekem kb 2 éve megvan az egyik karakterem a másikat 1 éve csináltam meg utána leállt a szerver. A nyitás óta csináltam még 2 karaktert és az egyikkel Február 17.-e óta összejött a 8712 perc játszott idő.

Jó tudom van egy másik szerver. De azon a másik szerveren a nyitás napjától tehát 2020-tól játszottam 2021-ig aztán befejeztem és 2022 Augusztusában tértem vissza. Azon a szerveren 2022-ben 5 hónap alatt összegyűlt 5 figyelmeztetés bannoltak írtam UB-t megkaptam 1 feltétellel ha CKzok CKztam. Mentem az új karakterrel nem volt semmi gond elkezdtem vele zenélni jött a 2 nagyon kedves Fő Admin és elkezdett baszogatni eltiltottak ettől eltiltottak attól. 2 évig RPztem azzal a karakterrel akkor egy másik admin szólt, hogy mit kellene RPzzek úgy is tettem a 2 Fő Adminnak az se tetszett. 2020-tól volt azon a szerveren GSA, Rendőrség, Sheriffség, Vadőrség, DPW, Lifeinvader, Weazel News, Kórház frakció. 2022-től a Lifeinvader meg a GSA aranykorát élte. Többször voltam Lifeinvaderes 1x voltam GSA tag egy vezetői pozíciót értem el ott 2022 végén kezdett hanyatlani a Lifeinvader amikor az egyik Fő Admin úgy gondolta picit megreformálja a dolgokat és úgymond segít a frakció működésében ami nagyon jól működött. Mivel mindenbe bele szólt ezért hiába próbálkoztunk nem érdekelte már az embereket a játékos vetélkedő és az a sok program amit szerveztünk a többieknek. Nos még 2022 év vége felé az egész Lifeinvaderes csapat úgy döntött átjön Octansra RPzni és kb úgy 20-an jöttek át egyszerre. 2023-ban még volt próbálkozás a frakció felélesztésére de aztán év végére feladták ők is és átjöttek Octansra. A frakció nem szűnt meg csak épp nincs leadere és nincsenek tagjai. 2024-ben a vezetőség tehát a 2 Fő Admin úgy döntött, hogy mivel nem elég a napi 40-60 játékoslétszám a Kórház frakcióra(Orvosokra és mentősökre) nincs szükség ezért egy az egyben törölték a frakciót. Megjelent a színen a DPW melynek tagja voltam akkor még a GSA Alosztálya volt majd a GSA hírtelen megszűnt mert feleslegessé vált és a DPW külön frakció lett. A sérülteket meg a tűzoltók látják el a helyszínen és kórházba szállítják ahol a sérült játékos rákattint az NPC-re és már meg is gyógyult. A jól működő mentős,orvosos RP-t tönkre tették mivel 40-60 közötti játékosra úgy gondolták felesleges a frakció megtartása. Azon a szerveren ha felléptem a DJ karakteremmel eleinte jöttek sokan aztán már fújjogtak és az egyik Fő Admin volt az aki elkezdte ezt az RP-t, hogy minden zenémnél elkezdett fújjogni és ellenem úszitotta a tömeget a haverjaival.

Engem ott többször bannoltak az 5 év alatt pedig én csak a legjobb tudásom szerint RPztem. Ha valamit nem tudtam rákérdeztem.

Octanson mi történt? Először léptem fel a DJ karakteremmel páran odajöttetek hozzám, hogy kérhettek-e autogrammot, fotózkodtatok velem valaki még le is RPzte, hogy videóra vesz ahogy DJzek. 🙂 Ezzel engem boldoggá tettetek, hogy ennyien kíváncsiak vagytok a DJ karakteremre.
Octanson 1 hónap alatt elértem mindazt amit a másik szerveren 5 év alatt nem sikerült mert ott ha bármilyen bizniszbe fogtam a Fő Adminok keresztbe tettek nekem. Mert ott ugyanis arra mennek, hogy bomlasszák a közösséget és tönkretegyék más játékosok RP-jét. Ti meg ilyen szerverre mentek inkább mert bejött egy új frissítés... Itt az Octanson 1 hónap alatt sikerült összehoznom egy szép kis éttermet egy kis fagyizóval. Segített benne: Barni,Buresz,Negan,Yutaka,Martinez ha valakit kihagytam ne haragudjon meg érte. Itt segítőkész team van. Ott ha egy adminnak nem tetszik amit RPzel rád száll és addig szekáll amíg csak jól esik neki. Én nem vágyok ilyen szerverre azért is jöttem át Octansra amikor megnyílt. Most a vezetőség jöhet azzal, hogy nem kell szidni más szerver vezetőségét stb... De ez az igazság. Én ott a szerver tulajdonosának többször jeleztem, hogy a 2 Fő Adminja tönkre fogja tenni a szerverét. Folyt köv.
Azt mondta, hogy ő nem tud ezzel mit kezdeni mert ő csak a tulajdonos.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó