Üzenetek:87
Damien Fontaine
Neved: Zander Moore.
Játékos(ok) neve: A PD pár tagja. (nemtudom megmondani hogy pontosan kik/ki)
Panasz oka: Nem szándékos MG gyanú.
Panasz kifejtése: Tegnap történt a részünkről egy emberrablás, amit először bebuktunk hisz megjelent mögöttünk egy PD-s Simon személyében, ezzel eddig nincs is gond. Amikor őt nagy nehezen sikerült leráznunk, pihentünk kicsit majd újra próbáltuk a rablást mert láttuk a lehetőséget rá. Ekkor már sikerült is elrabolnunk Anne Freemon személyét, elvittük majd a srácok RP-vel elvették tőle a telefont, kikapcsolták majd kidobták az ablakon. A PD megtalálta őket, majd kezdődött egy menekülés ahol le is rázták őket, de valahogyan mindig céltudatosan oda ment a PD ahol voltak. Ekkor már kicsit gyanítottuk hogy a PD nem tud arról hogy ki van kapcsolva a telefonja, sőt el lett dobva. Cesar írt AS chatre, hogy mi alapján találják meg folyamat az embereket, erre azt a választ kapta Hector-tól hogy ki kell derítenünk IC. Ezután írta neki Cesar hogy a telefonja ki lett dobva, ha azt követik ne tegyék. Ezután úgy szint tudták hogy merre haladnak. Ebből keletkezett egy lövöldözés a gátnál, ahol kerék volt a cél, de a helyzet eszkalálódott. Amikor ez le zajlott, írtam Tukánnak hogy kaphatnék-e választ arra hogy mi alapján találtak rá a srácokra. Ő készségesen válaszolt, hogy kaptak egy számot és azt követték le. Aztán mondtam neki is, hogy a telefon ki volt dobva, tehát nem nagyon kellett volna tudniuk lekövetni. Eltelt pár perc, kérdezősködött hogy mi volt pontosan, majd mondta hogy elvileg több telefon volt nála. Ebből nem is csináltam balhét, mivel én sem tudtam hogy volt-e nála több vagy sem. Rákérdeztem a srácoknál akik az elrabláskor átkutatták Anne Freemon-t, ők azt mondták hogy nem láttak nála többet. Próbáltam megkérdezni az elrabolt félt is hogy volt-e nála több telefon, de sajnos nem kaptam rá választ.
Bizonyíték (kép, log, videó): Logokat tudok csatolni, de erre nem igazán van bizonyíték kép vagy videó formájában.
Megjegyzés: Nem bosszú PK, nem is szankcióra megy, csak szeretném tisztázni hogy mi is volt pontosan tegnap.