Zander Moore PK-ja PD pár tagjára.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Szaby

Klaviatúra Gyilkos
Játékos
Üzenetek:87
Damien Fontaine
panaszkonyvj.png

Neved: Zander Moore.
Játékos(ok) neve: A PD pár tagja. (nemtudom megmondani hogy pontosan kik/ki)
Panasz oka: Nem szándékos MG gyanú.
Panasz kifejtése: Tegnap történt a részünkről egy emberrablás, amit először bebuktunk hisz megjelent mögöttünk egy PD-s Simon személyében, ezzel eddig nincs is gond. Amikor őt nagy nehezen sikerült leráznunk, pihentünk kicsit majd újra próbáltuk a rablást mert láttuk a lehetőséget rá. Ekkor már sikerült is elrabolnunk Anne Freemon személyét, elvittük majd a srácok RP-vel elvették tőle a telefont, kikapcsolták majd kidobták az ablakon. A PD megtalálta őket, majd kezdődött egy menekülés ahol le is rázták őket, de valahogyan mindig céltudatosan oda ment a PD ahol voltak. Ekkor már kicsit gyanítottuk hogy a PD nem tud arról hogy ki van kapcsolva a telefonja, sőt el lett dobva. Cesar írt AS chatre, hogy mi alapján találják meg folyamat az embereket, erre azt a választ kapta Hector-tól hogy ki kell derítenünk IC. Ezután írta neki Cesar hogy a telefonja ki lett dobva, ha azt követik ne tegyék. Ezután úgy szint tudták hogy merre haladnak. Ebből keletkezett egy lövöldözés a gátnál, ahol kerék volt a cél, de a helyzet eszkalálódott. Amikor ez le zajlott, írtam Tukánnak hogy kaphatnék-e választ arra hogy mi alapján találtak rá a srácokra. Ő készségesen válaszolt, hogy kaptak egy számot és azt követték le. Aztán mondtam neki is, hogy a telefon ki volt dobva, tehát nem nagyon kellett volna tudniuk lekövetni. Eltelt pár perc, kérdezősködött hogy mi volt pontosan, majd mondta hogy elvileg több telefon volt nála. Ebből nem is csináltam balhét, mivel én sem tudtam hogy volt-e nála több vagy sem. Rákérdeztem a srácoknál akik az elrabláskor átkutatták Anne Freemon-t, ők azt mondták hogy nem láttak nála többet. Próbáltam megkérdezni az elrabolt félt is hogy volt-e nála több telefon, de sajnos nem kaptam rá választ.
Bizonyíték (kép, log, videó): Logokat tudok csatolni, de erre nem igazán van bizonyíték kép vagy videó formájában.
Megjegyzés: Nem bosszú PK, nem is szankcióra megy, csak szeretném tisztázni hogy mi is volt pontosan tegnap.

System

Klaviatúra Gyilkos
Játékos
Üzenetek:100
-
panaszkonyvj.png

Neved: Zander Moore.
Játékos(ok) neve: A PD pár tagja. (nemtudom megmondani hogy pontosan kik/ki)
Panasz oka: Nem szándékos MG gyanú.
Panasz kifejtése: Tegnap történt a részünkről egy emberrablás, amit először bebuktunk hisz megjelent mögöttünk egy PD-s Simon személyében, ezzel eddig nincs is gond. Amikor őt nagy nehezen sikerült leráznunk, pihentünk kicsit majd újra próbáltuk a rablást mert láttuk a lehetőséget rá. Ekkor már sikerült is elrabolnunk Anne Freemon személyét, elvittük majd a srácok RP-vel elvették tőle a telefont, kikapcsolták majd kidobták az ablakon. A PD megtalálta őket, majd kezdődött egy menekülés ahol le is rázták őket, de valahogyan mindig céltudatosan oda ment a PD ahol voltak. Ekkor már kicsit gyanítottuk hogy a PD nem tud arról hogy ki van kapcsolva a telefonja, sőt el lett dobva. Cesar írt AS chatre, hogy mi alapján találják meg folyamat az embereket, erre azt a választ kapta Hector-tól hogy ki kell derítenünk IC. Ezután írta neki Cesar hogy a telefonja ki lett dobva, ha azt követik ne tegyék. Ezután úgy szint tudták hogy merre haladnak. Ebből keletkezett egy lövöldözés a gátnál, ahol kerék volt a cél, de a helyzet eszkalálódott. Amikor ez le zajlott, írtam Tukánnak hogy kaphatnék-e választ arra hogy mi alapján találtak rá a srácokra. Ő készségesen válaszolt, hogy kaptak egy számot és azt követték le. Aztán mondtam neki is, hogy a telefon ki volt dobva, tehát nem nagyon kellett volna tudniuk lekövetni. Eltelt pár perc, kérdezősködött hogy mi volt pontosan, majd mondta hogy elvileg több telefon volt nála. Ebből nem is csináltam balhét, mivel én sem tudtam hogy volt-e nála több vagy sem. Rákérdeztem a srácoknál akik az elrabláskor átkutatták Anne Freemon-t, ők azt mondták hogy nem láttak nála többet. Próbáltam megkérdezni az elrabolt félt is hogy volt-e nála több telefon, de sajnos nem kaptam rá választ.
Bizonyíték (kép, log, videó): Logokat tudok csatolni, de erre nem igazán van bizonyíték kép vagy videó formájában.
Megjegyzés: Nem bosszú PK, nem is szankcióra megy, csak szeretném tisztázni hogy mi is volt pontosan tegnap.
Szia, ehhez hozzá tenném, nem volt át kutatás

Utoljára szerkesztve:

Szaby

Klaviatúra Gyilkos
Játékos
Üzenetek:87
Damien Fontaine
Igaz, kutatás nem volt. Viszont a telefont oda adtad, a kérdés az, hogy volt-e másik telefon nálad? Ha igen, miért nem adtad át, amikor fegyver volt az arcodba nyomva?
[ 8527156] [b3407_GTAProce] MainThrd/ Maszk 2851 mondja: Telefont add ide.
[ 8528031] [b3407_GTAProce] MainThrd/ Zander Moore mondja: Azé" csak használnak vazelint.
[ 8529750] [b3407_GTAProce] MainThrd/ *** Zander Moore nevet.
[ 8531078] [b3407_GTAProce] MainThrd/ Maszk 2851 mondja: Gyorsan.
[ 8538250] [b3407_GTAProce] MainThrd/ *** Anne Freemon át nyútja a telefont.
[ 8540062] [b3407_GTAProce] MainThrd/ ^3Warning: [entity] GetNetworkObject: no object by ID 64281^7
[ 8540281] [b3407_GTAProce] MainThrd/ ^3Warning: [entity] GetNetworkObject: no object by ID 64281^7
[ 8540625] [b3407_GTAProce] MainThrd/ Maszk 2851 mondja: Meg minden mást ami v an nálad.
[ 8558109] [b3407_GTAProce] MainThrd/ *** fegyvert előlről rátartja a csajra. [Maszk 2851]
[ 8587625] [b3407_GTAProce] MainThrd/ Maszk 2851 mondja: Hallod ribi add ide a telód.
[ 8590547] [b3407_GTAProce] MainThrd/ ** [CH: 1, FREQ: 163264] Maszk 2851 (Full patch): Merre?
[ 8590547] [b3407_GTAProce] MainThrd/ Maszk 2851 mondja (rádióba): Merre?
[ 8598484] [b3407_GTAProce] MainThrd/ *** Anne Freemon átad egy tárgyat Maszk 2851nek. [1 db Kék iFruit]
[ 8599437] [b3407_GTAProce] MainThrd/ ** [CH: 1, FREQ: 163264] Dean Whitaker (President): Ghost szerinted ?
[ 8599578] [b3407_GTAProce] MainThrd/ *** Maszk 2851 elveszi.
[ 8601437] [b3407_GTAProce] MainThrd/ ^3Warning: [entity] GetNetworkObject: no object by ID 64323^7
[ 8610625] [b3407_GTAProce] MainThrd/ ** [CH: 1, FREQ: 163264] Zander Moore (Treasurer): Kint már szerintem keresnék egyből.
[ 8611906] [b3407_GTAProce] MainThrd/ ^3Warning: [entity] GetNetworkObject: no object by ID 64323^7
[ 8612156] [b3407_GTAProce] MainThrd/ Anne Freemon: (( csak rp figyelnél. nyújtottam. ))
[ 8618687] [b3407_GTAProce] MainThrd/ *** Maszk 2851 kikapcsolja majd kidobja az ablakon.
[ 8619437] [b3407_GTAProce] MainThrd/ ** [CH: 1, FREQ: 163264] Zander Moore (Treasurer): Én olajmezőre vinném.

Szerk.: Elmondásuk szerint próbáltak is átkutatni, félre is álltak de te csak ültél az autóban, nem mozdultál.

Utoljára szerkesztve:

Cesar

Pletykafészek
Adminsegéd
Üzenetek:120
Gabriel Solarin
Az esethez én csak pár dolgot szeretnék hozzáfűzni. System elrablásának pillanata is sok érdekességet vetett fel bennem de nem szerettem volna személyszerint ügyet csinálni. Már a Hayesnél megjelent többször nála az ,hogy abszolút nem félti az életét és nem igazán szeretne részt venni az RP-kben. Ez a helyzet is csak azért alakult mert rajta keresztül szerettünk volna eljutni valahová ezért gáz ,hogy az RP amit kreáltunk nem tudott rendesen befejeződni . Amikor fegyver lett rá fogva huzamosabb ideig nem reagált semmire de AFK-ba nem volt . Minden mozzanaton látni lehetett ,hogy mintha várna valamiféle csodára és az időt húzza.
A másik dolog. Amikor Hectornak írtam a chaten szerintem hirtelen nem esett le neki miért kérdezem , nem arra voltam kíváncsi ,hogy milyen módon keresik hanem azt próbáltam jelezni ,hogy a telefon ic már nincs nála ergo azt nem túl fair követni. Részemről ennyi lenne ez a PK a továbbiakat a bíráló admin és az érintettek kibogozzák , már ha ezt kilehet :D

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:8,844
-
Head of Staff hozzászólás
Sziasztok!

Akkor a logokból nézzétek meg, hogy kire vagy kikre is szeretnétek PK-t nyitni. Ez a név nélküli, "PD tagjaira, nem tudom kik" nem állja meg a helyét.

Ha pedig Systemre, akkor meg rá nyissátok.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó