ÉVADZÁRÓ KÖVETKEZIK
Ez lenne a szabadság országa és a bátrak hona.
A befolyásnak hála lett munkánk, lakhatásunk, ráadásul továbbra is tudtunk Szudán helyzetével foglalkozni, gyakornokok voltunk a Szudánban Otthon programban. Rengeteget tudtunk segíteni, menekülteket koordináltunk, segítettünk nekik a normális élet elérésében az országban ahova én már soha többé nem teszem be a lábam. A politikai kapcsolatnak köszönhetően az idők során még az USA elnökével is találkoztunk futólag. Egy kis hát széllel megszereztük az állampolgárságot.
És igen, a csillagokkal borított zászló pedig ott lobogott felettünk!
Hiába közvetlen-közvetett, ha a közből kivetett.
A legjobb dolog ami történhetett talán az, hogy az országomon kívülre kerültem. Vannak helyek ahol az emberek kedvesek és nyitottak, közvetlenek. Kevésbé foglalkoznak vele hogy mi a politikai, a vallási nézetem, vagy éppen a szexuális irányultsággal. Bár a felismerés, hogy talán nem csak a lányok kapuja játszik már Szudánban utólért, mégis csak itt az USA-ban tudom elfogadni és teljesen felvállalni. Az emberek nagyrésze itt már eljutott arra a szintre, hogy nem lepődnek meg, vagy nem néznek rám másképp ha szóba jön. A szemükben ugyanúgy egy normális ember vagyok mint az enyémben ők. Ezt sose élhettem volna meg Szudánban.
Elfogadva?
Igazából nem vagyok benne biztos, hogy ezt teljesen sikerül-e valaha elfogadni abból kiindulva, hogy nagyon sok helyen nem fogadják el. Néha még mindig én magam sem tudom, hogy mi lenne a jó. Azt már tudom, hogy az oldalak nem számítanak. Ezzel nincs mit tenni. Majd valamikor biztosan megbékélek teljesen a gondolattal. Ha ő nem jön a képbe, valószínűleg örökre elnyomom. Addig is mindegy..
..csak legyen valaki akivel önmagunkat tudjuk adni és jól érzzük magunkat, más nem számít.
Ó, ne! Már megint végre.
Hiába akartam én újra azt érezni, hogy szeretek valakit. Meg hogy újra törődjek valakivel. Mégis a kezdetektől fokozatosan nőtt bennem az érzéseim mellett a félelem és az aggodalom gondolata is. De ha jönnie kell akkor jöjjön hát! Másképp nem is láttam értelmét sosem. Hát jött is. Mostmár muszáj valakivel megosztanom a gondolataim ez így már sok egyszerre, ennyi mindent magamba zárva!
A szivárványos dumcsi - ..és a barátok.
Emlékszik még valaki a srácra a csapatomból? Aki idáig vonszolt, nem csak több ezer kilométert de más értelemben is. Azt hiszem kirántott a gödörből. Bár sok utalást tettem, és felvetettem már másoknak is annak eshetőségeit, hogy ki is vagyok. Mégis vele beszéltem először őszintén arról, arról hogy
egy fiút szeretek. Úgy, hogy közben már teljesen elfogadtam magamban. Szerencsére jól fogadta a dolgot, fura ennyi idő után valakinek újra oda adni a bizalmamat és beszélni az elmúlt pár évről. De azt hiszem hosszú idő után valakire
újra barátként tudok tekinteni.
és ehhez mindössze csak:
6 év kellett..
...
szóval Kedves kibaszott világ!
Mindössze ennyi ideig nem engedtem magamhoz közel senkit.
Mindössze ennyi ideig nem akartam azt érezni újra amit akkor amikor szerelmes voltam.
Mindössze ennyi ideig nem tudtam elfogadni magam.
Mindössze ennyi ideig nem érdekelt semmi.
Mindössze ennyi ideig lebegtem érzések nélkül.
Mindössze ennyi ideig basztad meg magad világ, úgy ahogy vagy!
És hogy most mit akarok?
Mindössze ennyi ideig boldogan élni végre, úgy és azokkal körülvéve akikkel én szeretném és valakit akivel végre boldogok
lehetnénk együtt..
...de mindössze egy pillanatra is elég lenne.
((köszönöm a figyelmet, júniusban következik Zahyde Malik drámájának második felvonása. az eddig meg szokhatott formában, a jelen rp formájában, párhuzamosan folytatódik a történettel. a szünetben pedig jó szórakozást.
))
((egyébként boldog születésnapot a nagy vezérnek!))
Június 11. - Confessing the Unrequited