Üzenetek:52
one RolePlay
Panaszkönyv - Játékos(ok) ellen
Neved: Yamazaki Ren
Panaszra tett játékos(ok) neve: Victor M Ivanov
Panasz oka: Legális frakciótagként való illegális tevékenység admin beleegyezése nélkül.
Panasz kifejtése: Beültem a karakteremmel a Mojito Inn-be sörözni majd egy idő után betért Victor M Ivanov és elkezdett Salvatore Lucchese-vel beszélni. Ezután Salvatore elkezdett burkoltan Sophia Wilson meggyilkolásáról beszélni Victorral, ahol Victor elszólta magát, és itt Salvatore fel is hívta Victor figyelmét erre, de én megjegyeztem azt a szituációt OOC. Ezután nem sokra rá később Victor elkezdett, rólam és egy "orosz csajról" beszélni aki történetesen a karakterem kapcsolata IC, majd ezután Victor megkérte Salvatoréékat hogy kémkedjenek utánam, valamint fegyvert is szándékozott tőlük vásárolni.
Összegzés:
-Salvatore Lucchese semmiféle szabálysértést nem követett el, őt csak azért írtam ide mert részese volt a történetnek.
-Victor M Ivanov ebben az RP-ben már elkövetett egy szabálysértést, mivel MG-zett. Én azt az információt kaptam hogy Dani(Admin Controller) emiatt őt szankcionálta, remélhetőleg ezt ő is igazolni tudja majd ezalatt a panasz alatt.
-Chatlog visszanézésére lenne szükségem annak érdekében hogy kiderüljön pontosan mennyire súlyos Victor M Ivanov szabályszegése. Amit ténylegesen állítani tudok az az, hogy Victor illegálisan akart lőfegyvert venni, valamint arra kért meg egy illegális bűnszervezetet hogy utánam kémkedjenek. Ez felbújtás, ami bőven kimeríti az illegális cselekvésre kapcsolódó szabálypontot, főleg úgy hogy a karakterem egy hivatali személy. (A felbújtást a kép igazolja)
-Én úgy gondolom Victor közrejátszott Sophia Wilson meggyilkolásában valamilyen szinten. Ez ügyben lenne szükség a chatlog visszanézésére. Legfőképpen Victor M Ivanov és Salvatore Lucchese között lefolytatott beszélgetést kellene visszanézni. Az időpont ahonnan lehet nézni a chatlogot: 6/25/2020 0:00 - tól egészen 2:45-ig. De akár azelőtti beszélgetéseket is lelehet ellenőrizni amit Victor M Ivanov folytatott Salvatoréval.
Bizonyíték(Kép, log, videó):
Megjegyzés: Úgy gondolom a felbújtás bőven kimeríti a illegális tevékenységekkel kapcsolatos szabálypontot amit Victor megsértett. De mint többször is leírtam, a chatlogból mégtöbb információ kiderülhet, szóval arra is szükség lesz az ügy megoldásának érdekében.