willy "bambino" pastrone

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Gyagyass

Lelkes Forumozó
Játékos
Üzenetek:38
4zAKiZr.png

Születési név: Willy Pastrone
Születési hely: Torinó, Olaszország                                         
Születési idő: 13.06.1982
Születési idő: 13.06.1982                                         
                                         


Személyes tulajdonságok:
-rendszerető
-pedáns
-tisztelettudó
-családcentrikus
-koffeinfüggő
-gyengén látó
-mohó

Alapadatok:
magasság: 187 cm
súly: 85 kg
szemszín: kék
Az olasz évek
Willy Pastrone Olaszországban azon belül Torinóban látta meg a napvilágot a család középső gyermekeként. Hármukat (Bátyját Franket és hugát Abigailt) anyjuk nevelte fel, hiszen a fater a kiscsaj születése után lelépett. Ennek köszönhetően egy szoros családi kapocs alakult ki a testvérek és édesanyjuk között amely egészen mostanáig fenn is maradt. Willy édesanyja Agata irodistaként dolgozott a helyi önkormányzatnál. Ő intézte a kilakoltatási ügyeket a városban azon részén ahol éltek. Istennek hála jól keresett és amivel tudtak a fiúk is beszálltak a büdzsébe. Alkalmi munkákat vállaltak mint például az újságkihordás, kutyasétáltatás. Willy az általános- és középiskoláját még Torinóban járta ki ám miután elvégezte a család Chicagoba költözött.

Amerika, cégalapítás
A fiúk a költözés előtt megalapították a Pastrone's Furniture Companyt ahol bútorok adásvételével és azok restaurálásval foglalkoztak. Kezdetben még csak egy kis garázsboltot üzemeltettek ám ez az idő előrehaladtával kezdte kinőni magát. A srácok bevonták hugukat is a családi vállalkozásba mint értékesítő. Istennek hála jól mentek a dolgok, a család szépen megszedte magát a vállalkozásnak hála.

A család
Úgy tűnt, hogy Willy megtalálja számításait. Beleszeretett egy nála három évvel fiatalabb hölgybe Lauren Leesbe(36)akit megismerkedésük után két évvel feleségül is vett. A dolgok az első pár évben jól mentek, két fiúk született Jerry és Henry. Mivel a vállalkozás még ebben az időben is szép sikereket hozott, így a szülők mindent szükségest biztosítani tudtak a lurkók számára. Laurennek dolgoznia sem kellett, csupán a háztartást vezette. Hét együtt töltött év után a kapcsolat kihűlt, a viták egyre gyakoribbá váltak és ez az egész körforgás váláshoz vezetett. A bírósági tárgyaláson Willy ismertségének és pénztárcája mélységén is hála elérte, hogy srácai vele maradhassanak. Jelenleg mindketten egyetemi éveiket töltik apu pedig támogatja őket sikerük elérésében.

Az alvilág
A még mindig szemtelenül fiatal Pastrone számára megártott a jólét. Mohóságának hála egyre többet és többet akart. Ennek 'hála' magas kamatra bocsátott ki kölcsönöket magánszemélyek számára amelyeknek idővel többszörösét követelte vissza. Ezen bizniszével mégtöbb pénzre és befolyásra tett szert.
 
Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó