Üzenetek:74
Név: William Liberty.
Adminisztrátor neve: Art.
Indok: Minősíthetetlen viselkedés és többszöri arrogáns stílus. Az utolsó esélyed eljátszottad.
Tiltás időpontja: 2021-07-17 13:51:29
Meddig tart a ban: Örökre.
Hányszor voltál tiltva a szerverről: Ez a második kitiltásom.
[size=12pt]Miért kérsz unbant: Elsőnek is szeretném kezdeni azzal a pontal hogy a szerver rengeteg emléket szerzett nekem,nagyon sok rendes és igazán jó emberre találtam akikkel azóta is tartom a kapcsolatot.Ez a szerver volt az amely megtanított igazán a roleplay rejtelmeire,és itt tudtam elsőnek igazán kibontakozni.Rengeteg fajta oldalát és részét tapasztalhattam meg a roleplay-nek.Pontosan ezért szeretnék ismételten a szerver közösségének tagja lenni,ismételten játszani a szerveren.Szeretném itt kecsegtetni a megismert tapasztalataim a tudásomat,a szerveren eltölteni a munka mellett megmaradt szabadidőm.Szeretném fejleszteni a megismert tudásomat és mindazt fejleszteni, roleplay és azzal adott lehetőségeket a valóéletben. Az eddigi elért eredményeim és pozicióimat minnél magasabb pontra emelni.
Az újranyitásra való tekintettel reménykedem egy új esélyben,egy minimális bizalomban amit belém fektett a szerver közössége és vezetősége egyaránt.
[size=12pt]Min változtatnál, ha vissza jönnél a szerverre: A szerveren fűződik egy két dolog a nevemhez amit ténylegesen megbántam és tudom hogy elhamarkodottan,olykor gyerekesen léptem fel és döntöttem.Tudom hogy hibáztam és beismerem! Eközben volt sok sok időm elgondolkodni és a valóéletben is tapasztalatokat szerezni. Úgy vélem sikerült egy új szintre lépnem és felnőtt fejjel gondolkodni és cselekedni. Ezért mindenképpen változtatnék a stilusomon,szerverhez való hozzáállásomon,a döntéseim meghozatalán,a gyerekes viselkedésemen.
[size=12pt]Összességében jogosnak érzed a tiltást: A bant az akkori pillanatra visszatekintve nem érzem teljesen jogosnak de tudom hogy hibáztam és hibás voltam nem a megfelelően nyilvánultam meg sokszor így teljes mértében megértem és elfogadom a kapott szankciót. Köszönöm hogy elolvastad!