Westside Chamberlain Park Piru

Henzó

Individuum
Vezetőségi tag
Főadmin
Üzenetek:308
-
117288605-919981341819883-7499712739041483769-n.pngChamberlain Park Piru, vagy más néven Lainnaz egy többnyire afroameztx8.pngrikaiakból álló utcai banda, de az affiliáltak között manapság már több vegyes rassz is megtalálható. Területük Chamberlain Hillsen belül Forum Drive és Carson Avenue sarkától egészen az Innocence Boulevard sarkáig helyezkedik el, tehát Davis nyugati oldalára helyezhető. Legtöbb tagjuk az All Swell apartman komplexumokban él a terület alacsony bevételezési aránya és az épületek ólcsósított lakásai miatt. Elnevezésüket magáról a Chamberlain Parkról vették át, mivel ez a park helyezkedik el a területük központjában. A parkot egyik oldalról a B. J. Smith Recreation Center, másik oldalról pedig az apartman komplexumok határolják. Az itt található szabadidőközpont miatt lett ez a terület központja.



Főként két banda határolja a területüket. Keletről a Bounty Hunter Bloods egyik nagyobb klikkje, a 112nd Deuce Line, ami Rancho nagyobb részét foglalja magában. Délről a Carson Avenue után elnevezett Carson Crip egyik erősebb setje. Mivel a Chamberlain Park Piru tagok nagy részét húsz évnél fiatalabbak teszik ki, ezért elnyomásban élnek a területen és csak rövid időre megkötött szövetségekkel tudnak fennmaradni. Legfőbb tevékenységük abban merül ki, hogy az éppen szövetségen lévő nagyobb bandák droghálózatában vesznek részt.
Az 1970-es években Park Boys néven voltak jelen ugyan ezen a területen még azelőtt, hogy a környéket elnevezték volna Roy Chamberlain baseball játékosról. Középiskolai bandaként kezdték, szomszédságukban volt több Piru szekció is. Mivel a nyugati oldalon voltak szomszédságukban Cripekkel adta magát, hogy a Piruk felé húzódnak. Mindig is jó kapcsolatot ápolt a Park Boys ezekkel a klikkekkel, ez vezetett a csatlakozásukhoz is. Park Boysból Ru Boys lett, később Chamberlain Park Piru.

Több esemény is köthető a bandához, többek között egy 1990-ben történt lövöldözés, amiben egy afroamerikai család veszítette életét egy leszámolás következtében. Ehhez az ügyhöz kapcsolódóan letartóztattak hat Chamberlain Park Piru affiliált tagot. Egy másik híresebb eset volt 2002-ben, amikor Davis sarkán lövöldözésbe keveredett két ember egy járőrrel. A két bandatag életét veszítette a lövöldözésben. 2017, a befutott rapper Lil Mausberg tartott koncertet a B.J. Smith Recreation Centernél található baseball pályánál, amikor több BHB bandatag futotta fel a környéket és lőttek bele a tömegbe. Pár napra rá több esetet is jelentettek az LSPD segélyhívóin keresztül Rancho területéről, ahol a házak ablakain keresztül vették életét azoknak a bandatagoknak, akik jelen voltak a koncerten elkövetett lövöldözésben. Emiatt az esemény miatt összesen tizenöt húsz és harminc év közötti Piru tagot tartóztattak le és börtönöztek be.

PIRUkisspng-philadelphia-phillies-logo-mlb-baseball-philadelphia-phillies-baseball-news-tsn-5c9cc9...png
Az eredeti Piru setet 1969-ben alapították fiatal afroamerikaiak, nevük eredete a Piru Streetre vezethető vissza. Ugyan ebben az évben a Piruk csatlakoztak a Crip szövetséghez, ami kissebb csoportokból tevődött össze. Ez a szövetség együttesen kezdte el támadni a kisebb és még náluk is szervezetlenebb csoportokat abban a reményben, hogy csatlakoznak hozzájuk és felveszik a szövetséget. A Piruk később kiváltak ebből a szövetségből és csatlakoztak az egyik elszenvedő klikkhez, a Brimekhez. Ezek az emberek később egymást bloodnak kezdték el nevezni. Innen ered a Crip és a Blood setek közötti ellentét. Több Piru set is kialakult az együttes Blood kultúra alatt, leghíresebb közöttük a Tree Top Piru, ami a legnagyobb klikknek számított.
Több Piru set is kivált később a Blood bandák közül a kialakult viták és nézeteltérések miatt. Ez eredményezte azt, hogy a Piru bandák elszeparálták magukat több pontban is a Blood bandáktól.
 
Utoljára szerkesztve:

Henzó

Individuum
Vezetőségi tag
Főadmin
Üzenetek:308
-
kisspng-washington-nationals-mlb-nationals-park-chicago-cu-5c3da59d013175.7758518915475439650049.png584d41520a44bd1070d5d40b.png
Screenshot_1057.png
((A frakciónk megalkotásának alapjául a valóságban is megtalálható Campanella Park Pirut vettük alapul, annak az alaptörténetét igazítottuk hozzá a szerveren megtalálható bandákhoz és környezethez. Az események kitaláltak és fiktívként kezelendőek, de bármikor felhasználhatóak a Roleplay színesítéséhez. Tagfelvételre nyitottak vagyunk, privátban lehet ezzel kapcsolatban keresni.))
 
Utoljára szerkesztve:

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:6,387
-
XEqjRNP.png

UL6x7Ba.png
 

Kinézet személyre szabása

Top Alsó