Fórum, discord, youtube, WN rádió. Ezeket OOC munka kategóriába sorolom, őszintén, nem támogattam volna soha ezen formátumokat.. amikor nekiálltam RPzni, ezek teljes mértékben elképzelhetetlenek voltak és a legutóbbi WN tagságom során is azt néztem végig, hogy az ember áll egy helyben AFK felirattal fél órákig, elég rossz látni ezt.
Sokkal jobban örülnék, ha visszatérnénk a gyökereinkhez és igen, akármennyire is irritáló a 48 sornyi cucc még a PD rádió mellett, legalább IG content, amit ott helyben kerül leírásra.
Mostanában bár nem volt nagyobb akciónk, azt is szívesen nézném, hogy a WN helikopter lebeg a fejem fölött, valszeg felveszi, vagy épp nem, de kommentálja az eseményeket, s ha vége van, kérnek esetleg egy rövid beszámolót. Mindezt IG, nem OOC felületeken, nem 6 órányi photoshop munka árán..
Az újság még jesz, lehet benne összegezni mondjuk 1 hét híreit. Akár totál kitalált hír is lehet, lefotózol 1 helyszínt ahova odabugolt 1 random kocsi, bámm kontent.
Nem támogatom a némíthatóságát, azt viszont annál inkább, hogy randomgenerált híreket nyomasson néha 1-3 sorban.