Elfogadva Vivien Lyon Unbann kérelme!

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.
L

Loona_The_Hellhound

Vendég
Vendég
unban.png

Név: Vivien Lyon
Adminisztrátor neve: Cortez
Indok: Szereptévesztés, korrupció, FN nem rendeltetésszerű használata
Tiltás időpontja: 2024-04-02, 22:21:52
Meddig tart a ban: Örökre.
Hányszor voltál tiltva a szerverről: Ezzel együtt négy alkalommal.
Miért kérsz unbant: Szeretnék a továbbiakban is a közösség része lenni, régi ismerősökkel, barátokkal együtt játszani. Aktívan részt venni normál és elfogadható keretek közt a szerver életében!
Min változtatnál, ha vissza jönnél a szerverre: Szabályoknak megfelelően járnék el! Ha nem tiszta valami kikeresném a szabályzat arra vonatkozó részét amit cselekednék. Illetve, ha kétesnek is tűnne valami, illetve egyedi ötletem támadna, írásos engedélyt kérnék róla egy előljárótól, hogy nyoma maradjon.
Összességében jogosnak érzed a tiltást: Igen!

Cortez

Fékezhetetlen
Very Important Person
Üzenetek:1,115
[FA] Hello. Komoly fejtörést okoztál számomra ezzel az UB kérelemmel. Négy alkalommal voltál eddig bannolva. Mi a garancia rá, hogyha visszaengedlek, hogy nem fog több ilyen előfordulni, és a leírtak szerint fogsz cselekedni? [/FA]

L

Loona_The_Hellhound

Vendég
Vendég
Igazság szerint mivel két alkalommal kérdeztem és kaptam rá engedélyt szóban, melyet adatvédelmi okokból hanganyagot nem rögzítettem. Viszont szerintem te is tudod, hogy túl sokat költöttem rá, hogy szándékosan kiszúrjak magammal. Mellesleg csak az rp-t akartam színesíteni vele. Semmi rosszat nem akartam. Amikor válaszoltatok külön nem tértetek ki arra, hogy a fegyverkereskedés már más kategóriába tartozik. Tudom, hogy a nem ismerése nem mentesít de nem akartam vele semmi rosszat.

Cortez

Fékezhetetlen
Very Important Person
Igazság szerint mivel két alkalommal kérdeztem és kaptam rá engedélyt szóban, melyet adatvédelmi okokból hanganyagot nem rögzítettem. Viszont szerintem te is tudod, hogy túl sokat költöttem rá, hogy szándékosan kiszúrjak magammal. Mellesleg csak az rp-t akartam színesíteni vele. Semmi rosszat nem akartam. Amikor válaszoltatok külön nem tértetek ki arra, hogy a fegyverkereskedés már más kategóriába tartozik. Tudom, hogy a nem ismerése nem mentesít de nem akartam vele semmi rosszat.
[FA]Mi a garancia rá, hogyha visszaengedlek, hogy nem fog több ilyen előfordulni, és a leírtak szerint fogsz cselekedni?[/FA]

L

Loona_The_Hellhound

Vendég
Vendég
Nos miután egy rp vonal nem volt és engedély nem volt elég száz, hogy több illegális dologba nem fogok bele kezdeni. A véleményem a karaktertörténetről, hogy minden történet a pillanatnyi cselekmény helyben való meghozatala után fog eldőlni merre megy. Egy élettörténetet nem lehet megírni, mivel a száz százalék tartásához elég ha egy szituba bele csöppensz és már nem az lesz. Értem ez alatt, hogy hiába írom sztoriba nem rabolták ki a karakteremet. Nem utasíthatok vissza egy rp szitut a sztorira hivatkozva. Szóval simán csak maradok az egyszerű játékos.

Cortez

Fékezhetetlen
Very Important Person
[FA] Amennyiben be tudod tartani az általad leírt dolgokat, 60 perc AJ fejében visszaengedlek a szerverre utolsó eséllyel. Bármi apró szabálytalanság esetén a ban visszakerül rád és többet nem lesz feloldva. Elfogadod? [/FA]

Cortez

Fékezhetetlen
Very Important Person
[FA] Az AJ leülése után, még lesz időd bejelenteni a kocsijaidat. A kérdés arra irányúlt, hogy elfogadod e a 60 perc AJ-t az UB fejében. [/FA]

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó