Viktoria Eisenhower ~ Karaktertörténet

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Daryl

Pletykafészek
Játékos
Üzenetek:124
Karaktertörténet

I. Bemutatkozás:
Viktoria Eisenhowernek hívnak, 1996-ban születtem Berlinben. Sajnos koraszülöttként jöttem világra, szóval ilyen váratlan gyerek voltam. Szüleim pont Berlinben nyaraltak, de egyébként New York-ban élünk. Szeretek itt élni, ha bár néha kicsit magányos vagyok, mivel egyke vagyok. Sokszor gondolkoztam rajta, hogy milyen szar egykének lenni... önző vagyok, de azt mondják, hogy ez is az egykeséghez köthető. Elég boldog gyerekkorom volt, mivel szüleim nagy szeretetben VictoriaEisenhower.pngneveltek fel, meg mindig mindent megkaptam, ezáltal kicsit elkényeztetett gyerek voltam. Nem egy tehetős családból származok, de jól éltünk. Amikor apám megalapította a céget, akkor még jobban.

• Ilyen magas vagyok: 174cm
  • Német és amerikai állampolgár is vagyok egyben
  • Ilyen nehéz vagyok: 63kg
  • A kedvenc színem a piros
  • A és a rossz tulajdonságaimat egyaránt megtalálod a szövegben.

II. Tanulmányok, sikerek:
New Yorkban fejeztem be az általános iskolát, majd kezdtem el a vagyonvédelmi iskolát. Az iskolát jó tanulmányi átlaggal fejeztem be. Sulis éveim alatt, apám egy saját vállalkozásba kezdett, ami személy- és vagyonvédelemmel foglalkozott. A vállalkozás beindulni látszott, egyre több megrendelés volt. Miután befejeztem az iskolát én is apám cégében kezdtem el dolgozni, ahol jó ember ismerő lettem, mivel nap mint nap új embereket ismertem meg. A megbízók folyamatos dicsérete miatt, apám kinevezett területi vezetőnek a cégnél. Az új pozíció betöltésével, több időm lett és egyik legjobb tulajdonságom, hogy nagyratörő vagyok. Elkezdtem szaktudásomat tovább fejleszteni, hogy egyszer én is megalapíthassam a saját cégemet. Sikerült beilleszkednem az újonnan elkezdett biztonság szervezői iskolába, itt elsajátítottam, hogy hogyan tudok egy őrszolgálatot összeszervezni, továbbá elég nagy tapasztalatot sikerült tárgyalási ismeretekből szereznem. Az iskola mellett tovább folytattam a terület vezetői munkálatokat is. Amikor befejeztem az iskolát, akkor szívemet-lelkemet beletettem a munkába. Azon gondolkoztam, hogy mit tudok felmutatni, hogy kiemelkedjek a többi területi vezető közül. Elkezdtem megbízások után kutatni, majd egy állami pályázat során sikerült új megbízásokat szereznem. A megbízások leginkább kiemelt biztonságú létesítmények voltak, ami a cég számára nagyon kedvező. Apám, aki teljesen úgy kezelt mindig, mint a többi alkalmazottat, elismerte a munkámat. Felajánlotta nekem, hogy ügyvezetői pozíciót töltsek be a cégnél. Az ajánlatot elfogadtam. Már ügyvezetőként dolgoztam. Láttam, hogy az egyik iskolánál hirdetnek egy biztonság technikusi tanfolyamot. Úgy véltem, hogy jó lenne még tanulni, mivel a munka mellett tudom csinálni és elég tanulékony is vagyok. Azonban az iskola kezdése után megfogadtam, hogy több iskolát nem fogok elkezdeni, ez lesz az utolsó. Az iskolát sikeresen befejeztem és tovább dolgoztam a cégnél.

III. Letelepedés az államokban:
Édesapám, Jörg Eisenhower 1986-ban emigrált Amerikába. Munkavállalói vízum segítségével tudott elhelyezkedni, New Yorkban. Az imént említett városban ismerte meg édesanyámat, Emma Wright-ot. Fél év kapcsolat után édesapámnak a vízuma lejárt, majd egy igen nehéz döntés állt a szüleim előtt. Dönteni kellett, hogy házasság vagy pedig, apámat kiutasítják az országból. A szüleim végül arra jutottak, hogy megházasodnak. Apám a házasság által zöldkártyát kapott, majd három év múlva letudta adni állampolgársági igényét, amit egy általános műveltségi teszt után kapott meg.

IV. A váratlan fordulat:
Továbbra is végeztem az ügyvezetői feladatköröm, amikor apám egy nap ajánlatot kapott egy másik vállalkozótól, hogy megvásárolná a cégünket. Amit tudni kell apámról, hogy eléggé egy lusta ember. Az ajánlat egy elég nagy összeg volt, ami biztosíthatta apámnak, hogy már nem kell munkával foglalkoznia. Apám eladta a céget, így egy konfliktus alakult ki köztünk. Az évek során volt némi tartalékom, amit vészhelyzetre tettem félre, így elhatároztam, hogy ideje költözni. A szüleim Berlinbe akartak költözni, de én kijelentettem, hogy nem hagyom el az államokat. A kijelentésem után belegondoltam, hogy mit csinálok én egy ekkora városban. Nem voltak barátaim, mivel a legtöbb időmet a munkával és a tanulással töltöttem, tehát úgy döntöttem, hogy rám fér a környezetváltozás. Ekkor született meg a döntés, hogy Los Santosba költözök.

V. Miért pont Los Santos?
Los Santos mellett leginkább azért döntöttem, mivel egy választékos város. Ami a városban legjobban megtetszett, a hegyes táj, valamint a csodálatos tengerpart. Amikor az első látogatást tettem a városba, akkor teljesen megfogott a látkép ami ott fogadott.

VI. A Lifeinvader:
Los Santosba költözésem után nem sokkal belefogtam a munkakeresésbe. Ezért mondjuk, elég munkamániásnak gondolom magam. Mindenek előtt, megkerestem a Lifeinvader csapatát, hogy készítsenek rólam képet, mivel szerettem volna fényképes önéletrajzot készíteni. Az épületnél a cég tulajdonosához Svetlana Grigorenkovhoz volt szerencsém. Svetlana a találkozásunk után egyből a kinézetemre figyelt fel. Hamar fel is tette számomra a kérdést, hogy nem gondolkoztam -e, hogy modellként vállalok munkát, illetve, hogy simán betanítana. Még aznap este Svetlana, a privát helységükben mutatott pár pozíciót és felmérte, hogy mennyire vagyok ügyes. Úgy gondoltam, hogy tetszettem neki. A tanítás után mondtam neki, hogy nem rég érkeztem Los Santosba és munkát keresek. Svetlana azonnal megkérdezte, hogy milyen területeken vagyok tapasztalt. Elkezdtem mesélni neki a biztonságis előéletről, majd mondtam, hogy foglalkoztat a rendezvényszervezés is. Aznap este, annyiban egyeztük ki, hogy még várok a jelentkezéssel, mivel szeretnék több irányban is szét nézni. Másnap a képekért siettem, amit Svetlana elkészített az önéletrajzhoz, majd megkérdezte, hogy felajánlott egy aznapi beugrós álláslehetőséget, ami az volt, hogy a promóciós újságot kellett osztanom a rendezvényükön. Elfogadtam, mivel jobban felakartam térképezni a csapatot. A munka unalmas volt, de a csapat lelkessége nagyon tetszett. A munka befejezése után, elkészítettem az önéletrajzom és beadtam a Lifeinvader csapatához.

Utoljára szerkesztve:

Henzó

Vélemény Vezér
Vezetőségi tag
Főadmin
Üzenetek:321
-
HCRP elbíráló hozzászólás
Kedves @Sonja_Kozlova

A bírálat előtt várjuk a folytatást, hogy meglássuk milyen irányba mozdítod a karakteredet az új városban.

Daryl

Pletykafészek
Játékos

A félre sikerült jelentkezés:
Svetlana értesített a Lifeinvader-től, hogy szeretnének meginvitálni egy személyes elbeszélgetésre. Miután beérkeztem a központba, Svetlana már az ajtóban várt engem. Kicsit olyannak láttam az arcát, mint ha nem tetszene neki valami. A megbeszélés során közölte velem, hogy a vállalat felvásárlásra került. Ekkor eléggé elszomorodtam, mivel egy rettentő jó csapatot láttam meg a Lifeinvader csapatában. Svetlana mondta, hogy nagyon tetszett neki az önéletrajzom, valamint mondta, hogy a modell pályát semmiféleképpen nem szabad elengednem. Amikor Svetlana ezt mondta nekem, akkor én ezt el is határoztam, hogy ebben az irányban szeretnék a továbbiakban mozogni. Lehet, hogy nem rég ismertem meg a Svetlana-t, de a személyisége számomra nagyon meggyőző volt. Remélem igaza lesz és a jövőben nagy sikereim lehetnek a fotózások által.

krekor

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:1,293
[HC]Üdvözlöm az izgatott várakozó @Sonja_Kozlova-t!

Ismételten megszeretnénk köszönni, hogy időt és energiát fektettél a karakterlapod megalkotásába.

A lapodat közösen áttekintettük. Ámbár kétségkívül teljesíti a HCRP elvárásainak, viszont úgy gondoljuk, hogy a körül írt karakter nem túl kiemelkedő a jellegzetes csillag megszerzéséhez az átlagot figyelembevéve.
Ezért a lapod áthelyezésre kerül a karaktertörténetekhez, ahol folytathatod. Figyelemmel kíséreljük a karaktertörténetek is. Így ha úgy látjuk, a karaktereddel kiemelkedően foglalkozol, fejlődik vagy pont ellenkezőleg, vissza fejlődik, akkor lehet esélye még HCRP minősítésre.

see ya.[/HC]

Daryl

Pletykafészek
Játékos

Az első modell megbízás:
Svetlana ügynöksége egy új kollekciót akar reklámozni és rám gondoltak, hogy mutassam be a kollekciót. Nagyon örültem a felkeresésnek, hiszen ez az első megbízásom. Azonnal habozás nélkül megindultam a stúdióba, ahol három fajta szettet kellett felvennem, majd ezeket a kifutón bemutatni. A közönség három fő volt, akik Svetlana közvetlen kollégái. A kollekciót a tanárom is bemutatta, aki ugyebár Svetlana. Felváltva mutattuk be a ruhákat, de az utolsó az enyém volt, amibe nagyon beletettem magam. Felvettem egy nagyon elegáns stílust és úgy sétáltam ki a kifutóra. Amikor odaértem volna a végére, tettem egy kis kört a közönség előtt, majd megálltam előttük. A kis kör után, kicsit előre raktam a bal lábam, majd a jobb kezemet csípőre. Ezt bemutattam kicsit balra, majd jobbra fordulva. Ezt követően egy nagyon laza mozdulattal elemeltem a csípőmtől a kezem és hátra dobtam a hajam. Ez volt a kilépőm, majd tovább fenntartva az elegáns stílust kisétáltam.

Daryl

Pletykafészek
Játékos

Munkából kapcsolat?

Hamar bele is fogtunk Svetlana-val a munkába. Engem, mint újdonsült modelljét, úgy formált, ahogy csak akarta. Régebben már felmerült bennem, hogy kicsit olyan érzésem van, mint ha bejönnék Svetlana-nak. A megérzésem ezúttal is jó volt. Amikor ezt elkezdtem érezni, bennem is felkeltett valamit Svetlana. Miután, elkezdett közeledni felém, akkor elkezdtem érzéseket táplálni a lány iránt. Az egyik napon munka után, annyit mondott, hogy tartsak vele a házához. Miért is ne? A lánnyal tartottam és egy nagyon romantikus vacsorával készült nekem. Ekkor teljesen levett a lábamról. Ezt az esemény követte további három napnyi „turbékolás”. A harmadik napon, elcsattant az első csók, ami mindkettőnknél azt jelentette, hogy ezentúl eggyek vagyunk.

Svetvik.png

Én, mint HR-es?

Tovább éltem a modell munkával járó izgalommal teli életemet. Szokásosan mentem a Drusilla’s nevezetű étterembe ebédelni, ahol összefutottam egy Dragomir Mirkovic nevezetű személlyel. Elkezdtünk beszélgetni és elmondta, hogy épp a cégével terjeszkedik Los Santosban és egy HR-es munkatársat keres. Éltem az alkalommal és elmeséltem neki, hogy egy cégnek az ügyvezetője voltam, ahol HR-es feladatköröket is el láttam. Miután felmérte tudásomat, felkért, hogy legyek a HR vezetője a cégnek. Örömmel elfogadtam a pozíciót és lelkesen végzem ezt a munkát is a modellügynökség mellett.

Daryl

Pletykafészek
Játékos

Viktoria élete a feje tetejére áll?
radovan.png

Elég szép napokat éltem meg a városban. Nagyon sok emberrel találkoztam, akik közel állnak a szívemhez, de mi történt velem? Elmondom. Éppen a HR ügyekkel foglalkoztam, mentem Dragomir cégének a raktárához, hogy felmérjem mennyi ember szükséges még a raktárba. Amikor odaértem, kint Radovan kocsiját láttam. Meg is jegyeztem viccesen, hogy ennyire kellene az ember, hogy a pub vezetője is beállt egy picit pakolni. Az ajtó, amikor be akartam menni zárva volt, ami egy kicsit fura volt, sose szoktuk bezárni, ha valaki épp ott dolgozik. Kinyitottam az ajtót, láttam az egyik sarokban Radovan hátát, közelebb sétálva láttam, hogy egy páncélszekrény előtt áll, ami fegyverekkel volt tele. A kezében pedig, egy távcsöves fegyvert láttam. A látottak nagyon mélyen érintettek, szinte köpni-nyelni nem tudtam. A kezeimmel a fejemet fogtam és annyit tudtam mondogatni, hogy „mi a fasz?” Ő rám fordult, de a fegyvert lefele tartotta. Eléggé összemosódtak a szavak a fejemben, annyit tudtam realizálni, hogy számon kért, hogy mi a szart keresek ott. Annyi lélekjelenlétem volt, hogy kifussak az ajtón, azonnal beszálltam a kocsimba. Azonnal utánam jött és kiabálta, hogy „Viktoria beszéljük meg, gyere vissza!”. Nem gondolkozva, azonnal elhajtottam és a repülőteret vettem célba, hátrahagyva mindent lelépek. Amikor a reptérre értem, azonnal kértem a jegyet Berlinbe, de sajnos csak két nap múlva indult volna gép, ami egyébként is betelt már. Hogy mi játszódott le bennem? Ami bennem kavargott akkor, az a félelem volt, de tudtam, hogy nem tétlenkedhetek. Azonnal keresnem kell egy helyet, ahol elbújhatok. Én, mint HR-es milyen helyet találhatok, ahol nem találnak rám? Semmi ilyen helyet nem találtam. Nagyon cselekvésképtelen voltam abban a helyzetben.

Autóztam a Vespuccin, lementem a partra, hogy a tenger természetes zaja mellett, próbálok kitalálni valamit. Elgondolkoztam. Eszembegondokozás.png jutott Svetlana, hogy őt nem hagyhatom itt. A következő gondolat volt még bennem: „Bassza meg, nem hagyhatom itt a várost. Annyi minden történt velem itt, ami még New York-ban soha. Ezek az emberek akármit csinálhatnak, de valamilyen szinten a barátaim is.”. Arra az elhatározásra jutottam, hogy adok nekik egy esélyt, hogy megmagyarázzák, hogy mi a szar ez a sok fegyver, de most még nem állok készen erre a dologra. Kell egy kis idő, amíg megemésztem ezt a dolgot.

Daryl

Pletykafészek
Játékos

Az elbeszélgetés

Még az események előtt HR-esként felvettem egy elég aranyos lányt. Nagyon szimpatikus nekem, Katherine Jovanovic-nak hívják. Továbbra is csak jártam a várost, az a jelenet volt előttem, ahogy meglátom Radovant a fegyverrel. A gondolataimba mélyültem teljesen, amikor érkezett egy SMS Kath-től, hogy találkozni szeretne velem. Egyből leráztam, hogy nem alkalmas most, de elég fontosnak tűnt, ezért rávettem magam a találkozóra. Amikor odaértem kiderült számomra, hogy Radovan küldhette. Elkezdett kérdezősködni, de sokáig nem mondtam neki semmit. Valamilyen szinten elkezdtem egy alap bizalmat tápláni Kath irányába és elmondtam neki a történtet hosszú idő után, de olyan volt, mintha őt ez nem lepné meg. Rávett a találkozóra, hogy letisztázzam ezeket a dolgokat Radovanékkal. Elvitt engem a PUB-ba,megmagyarazas.png ahol Radovan is megérkezett utánunk. Amikor megláttam, görcsbe szaladt egyből a gyomrom. Nem tudtam vele nyugodtan beszélni, végig felemelt hangnemben és csúnya szavakkal illettem meg őt. A beszélgetés közben megérkezett Dragomir, aki elég nyugodt kisugárzásával hatott rám és akkor is nagyon féltem, de vele már más hangnemben tudtam beszélni. Elmondta, hogy igen vannak nekik ezek a fegyvereik és még elég sok ember is, akik tudják ezeket használni. Igen, megfenyegetett a szerb szarházi. Egész pontosan felhívta a figyelmem, hogy hamar bajba kerülhetnek a szeretteim, ha én nem teszek eleget a kéréseinek. A kérése az volt, hogy tovább folytassam a munkámat, mivel kiemelkedőnek tartotta az eddigi munkásságom. Elrendelte, hogy mostantól Radovanéknak tanítaniuk kell a fegyverhasználatra. Kérdeztem magamtól, hogy hova kerültem? Én meg a fegyverek… Azt se tudom, hogy hogyan fog érinteni, hogy ha megint meglátok egy fegyvert, annyira mélyen érintett a Radovan által okozott incidens. Nagyon komolyan vettem, Dragomir szavát, csak Svetlanara tudtam gondolni, hogy miatta csinálnom kell.

Mit mondtam Svetlana-nak?

Az elbeszélgetés után, rögtön Svetlanaval találkoztam. Épségben kijöttem a PUB-ból, de lelkileg valahogy máshogy éreztem magam. Mit mondhat valaki ilyenkor a párjának? Bocsi kicsim, hogy napok óta nem beszéltünk, csak itt vannak a szerb seggfejek és belekevertek a fegyveres szarságukba? A nagy szart. Azt tettem, ami az egyetlen választási lehetőségem volt ebben a helyzetben. Hazudtam. Azt hazudtam neki, hogy elromlott a telefonom, de haza kellett utazzak Berlinbe, mivel a szüleim kapcsolata nem túl rózsás és a békítő jobb szerepét játszva repülőre ültem. Elhitte? Nem tudom.

Daryl

Pletykafészek
Játékos

Mi történt velem?

Találkoztam Svetlanaval a PictureLife székhelyénél, de előtte nyomtam egy kis methet. Térjünk vissza az elejére. Emlékeztek, hogy mi történt velem? Hát igen... Ott tartottunk, hogy megfenyegetett az a szerb disznó, akiről azóta már változott a véleményem. Egészen addig voltam teljesen ellenszenves, amíg el nem kezdődött az első tanítás. Tanítottak, hogy tudjak lőni normálisan fegyverrel. Erre a szerepkörre Kath-et nevezték ki. Igen... Pontosan ekkor derült ki, hogy Kath is benne van a piszkos ügyekben. Nagyon ki voltam akadva Kath-re, amiért ebbe belerángatott. De mit tehettem volna? Azt kellett tennem, amit mondanak. Tehát, elkezdődött az első lövészet és Kath valami számomra ismeretlen anyagot vett elő. Azt mondta, hogy ezt mindenképp felkell szívjam, ekkor már leesett, hogy ez kábítószer. Ellenkeztem, de akkor felhívták a figyelmem, hogy akár Svetlana torkán is ledughatják az egészet. Hát igen, felszívtam. Elkezdett kis idő múlva beütni, de én épp a lövészet alapjait tanultam, lőttem is. A szer hatása alatt, nem volt bennem ellenségeskedés. Pont úgy tudtam Kath-re tekinteni, mint azelőtt. Teljesen pozitívan zajlott le bennem az egész. Nem tudtam egyszerűen rosszra gondolni, talán még életemben nem éreztem ilyen jól magam, de mint a legtöbb dolog ez sem tart örökké... Elkezdett kimenni belőlem a szer hatása és egyszerűen azt éreztem, hogy még kell. Ezt az érzést akarom mindig átélni. Pár óra elteltével nem tudtam megállni, beszéltem Kath-el, hogy adjon még nekem ilyen szert. Ismét olyan volt a világ, amilyennek elképzeltem. Egy olyan ember, aki életében nem nyúlt kábítószerhez és belekóstol a dologba, ami nagyon jó érzéseket vált ki belőle, szerintetek megtudja állni, hogy ne csinálja újra és újra? Hát kurvára nem. Ezt a saját bőrömön tapasztaltam, mivel a fogyasztásom folytonossá vált. Felszívódtam, nem beszéltem pár napig Svetlanaval és teljesen belekeveredtem a szerbek társaságába. Egész jól haladtam a lövészettel is, valamint új megbízást is kaptam. A megbízásom egy telefonszám volt és két uncia meth. A telefonszám egy terjesztő száma volt, akire rá kellett tukmálnom az anyagot. Nem mondom, ilyen tapasztalatokkal nem rendelkeztem, de hasznosítani tudtam az életben szerzett eddigi tapasztalataimat, gondolok itt a kommunikációs készségekre. Sikerült teljesítettem az első megbízást, elnyertem a bizalmukat. Valahogy a szer hatása mellett, nagyon élveztem ezt a dolgot, hogy valamilyen szinten veszélyesen élek. Úgy éreztem, hogy nagyon megtaláltam a helyem. Kezdtem összebarátkozni a társasággal, de Svetlana is sokat járt a fejemben, mivel szeretem. Keresett sokat facen is, de nem válaszoltam. Egyik nap erőteljesebb érzések jöttek elő vele kapcsolatban és találkozni akartam vele. Ez a találkozó meg is történt, természetesen előtte fogyasztottam adrogedited.png számomra elég kedves anyagból. Amikor találkoztunk persze, teljesen levehető volt, hogy van bennem valami, mivel úgy tudtam vele beszélni, ahogyan sosem és a külsőmön is eléggé észrevehető volt. Eléggé pörgős hangnemben beszéltem vele, teljesen megfeszült az állkapcsom, folyamatosan rágcsálni akartam valamit, pupilláim kitágultak és sűrűn pislogtam. Nem is nagyon tudtam előle titkolni, elmondtam neki, hogy drogot fogyasztottam. Teljes erővel azon volt, hogy lebeszéljen a drogról, de szerintetek, hogy reagáltam? Leígértem a csillagos eget neki, csak hagyjon békén és újra titkon tudom nyomni a cuccot. Szóval ja... ez történt velem.

Daryl

Pletykafészek
Játékos

Megszabadultam egy tehertől?

A napjaimat továbbra is az új társaságommal töltöttem. Szorosabb lett a kapcsolatom a szerbekkel, már-már egyre több megbízást kapok tőlük, ami nagyon tetszik, hogy egyre több és nagyobb dolgokat bíznak rám. Ezek mellett, igen. Eluralkodott teljesen rajtam a kék grillázs. Szinte egyik nap sem vagyok már józan, sőt néhány mellékhatás a nagy jó mellett, már elkezdett kijönni rajtam. Folyamatosak a rosszulléteim, de a legjobban akkor van jelen amikor egy kicsit hanyagolom a cuccot. Naponta kétszer igénylem. Szerintetek ilyen függőség mellett akartam egy olyan ember társaságát, aki teljesen ellenezte ezt a dolgot? Hát nem. Szerintem már kapizsgáljátok egy kicsit, hogy kiről van szó. Svetlana folyamatos keresései nem érdekeltek már egyáltalán, mivel az új társaságban teljesen megtaláltam magam. Az egyik nap össszefutottam vele az utcán és amikor meglátott akkor úgy tettem mint ha észre se venném és majdnem el is ütöttem. Még aznap leesett neki a dolog, hogy engem ő már nem érdekel. Ami felidegesít, hogy annyi emberség nem volt benne, hogy megkeressen és személyesen közölje velem, hogy vége. Hát igen... Rám írt Facenetworkon, elődava a hattyúk halálát. Az internetes szakítás után, felhívtam a figyelmét, hogy soha többet nem szeretném meglátni még az utcán se. Amennyire tudom, kerülni fogom.

Henzó

Vélemény Vezér
Vezetőségi tag
Főadmin
Üzenetek:321
-
HCRP elbíráló hozzászólás
Kedves @Daryl
Átolvastuk többször a karaktered történetét, de Viktoria életében történt változások a folytatásban még inkább ellentmondásosak lettek. Legfőbb probléma, hogy elszakad a karaktervezetés a realitás talajáról. Egyik nap HR-es, másik nap fegyverhasználatra tanítják. Nem feltétlenül a mennyiség a lényeg, sokkal inkább a tartalom maga.
Köszönjük a befektetett energiát, de továbbra sem győzött meg minket.

Viktoria Eisenhower karakteredre a második felülbírálat értelmében többször nem kérhetsz HCRP ellenőrzést. A karaktertörténetek közé áthelyezem.

Daryl

Pletykafészek
Játékos

A legnagyobb és egyben a legutolsó megbízás?

Az új megpróbáltatásom a kreativitás volt. Ki kellett találnom egy balhét, ami már nagyobb a többinél. Az én kitalált balhém a fegyverraktár lett. Elég profi tervet találtam ki ennek a létesítmény kipakolására, de persze semmi sem mehet mindig úgy, ahogyan az megvan írva. Mindenki a tervhez hűen végezte a dolgát, de a hatalmas túlerő leküzdésével senki sem tudott mit csinálni. Mit tud csinálni egy nő a profin kiképzett SWAT-os egység ellen? Segítek, semmit. Lőttem amíg csak láttam, de egyszer csak elhomályosodott a kép. Meglőttek, de a különleges alakulat embere aki folyamat tűz alatt tartott is el hullott, Kath fedezőtüze által. Ekkor már sajnos késő volt... Rengeteg vér mindenhol, elsötétedett kép.

((Köszönöm mindenkinek aki figyelemmel kísérte Viktoria történetét! :) ))

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó