Üzenetek:45
Anna
Szerverrel kapcsolatos ötletek
In Game Neved/Discord Neved
» Anna Stevens / shino2942 «
Ötleted leírása
» Arra gondoltam, hogy mivel be lesz szüntetve a need panel, vissza lehetne hozni a rendes éttermi, kávézói és más egyéb vendéglátói RP-ket. Valószínűleg ez kicsit csalódás lenne azoknak az embereknek, és félre értés ne essék, akinek nem inge ne vegye magára, de eléggé lehangolónak tartottam eddig azt, hogy amikor bementem volna egy étterembe, egy NPC fogadott, aminél vásároltál valamit és automatikusan kapták a tulajdonosok a pénzt. Ha már megvették a helyet akkor legyen is benne az RPjükben hogy igenis az enyém, nem pedig pénz farmolásból van nálam.
Nem voltak hirdetve a helyek, hogy nyitva vannak és milyen finomsággal várják a vendégeket, így lényegében az emberek kedvét is elvették attól, hogy RPzni lehessen akár a legchillesebb helyen is, tegyük fel egy kis teázóban. Ha mondjuk lenne egy megszokott reggeliződ, kávézód, vagy éttermed, akkor ne az legyen, hogy egy NPC fog fogadni ami eléggé illúzióromboló, hanem egy rendes kiszolgáló, akivel tudsz rendesen interaktálni, akár beszélgetni. Szerintem rengeteget dobna a bizniszeken és több befutó is lenne, elvégre mindennek van egy feelingje. «
Csatolmányok
» - «
Egyéb megjegyzések
» Ha esetleg ez be lenne hozva, akkor saját blippet is kaphatnának, akár kategorizálva egy és ugyanaz, csak más-más színben, amit ki-be tudnak kapcsolni ha nyitva vannak, vagy sem! Emellett saját termékeket is behozhatnának saját itemekkel amiket csak náluk lehet venni, ezzel rájuk bízva a kreativitás ezen részét, hátha kicsit többen kapnak hozzá kedvet.
Ezt az ötletet tovább lehet nyálazni, boncolgatni vagy plusz hozzá adni, egy kezdőlöketnek azért bedobtam ide, hátha! «