Vasco Lanzone - Reaper

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Dolan

Újonc
Játékos
Üzenetek:8
unban.png


Név: Vasco Lanzone
Adminisztrator neve: Reaper
Indok: Nem vagy idevaló
Tiltás időpontja: 2020-08-31 18:52:38
Meddig tart a ban: Örökké
Hányszor voltál tiltva a szerverről: Egyszer sem korábban

[size=12pt]Miért kérsz unbant: Beszéltünk a srácokkal és arra jutottunk, hogy összességében ez egy jó szerver volt, szeretnénk folytatni itt. Ezzel az a probléma, hogy mikor utoljára játszottunk, elrontottuk és szereztük csapatosan egy örök bant a mentalitásunk miatt. Talán még az, hogy RP-ből kiléptünk nem feltétlen vezetett volna egy örök banhoz, de elszabadult a pokol és olyan dolgok hangoztak el, amiknek nem kellett volna, legalábbis nem ilyen körülmények között és nem ilyen szavakkal.  A számlámon van az, hogy megütöttem valakit ütőfegyverrel utána kiléptem, illetve ezelőtt csendben, de ugyan egyetértettem Cario-val. Ehhez az vezethetett, hogy üldöztek minket és egy kicsit már pipák lehettünk alapból is, hogy nem kaptuk meg a frakciót, annyi hét után sem. Mikor elkaptak minket elpattant valami és innen már mindenki tudja. Talán a csoport szellem vezethetett ahhoz, hogy mindannyian kilépjünk, úgy voltunk vele, hogy elegünk lett a szerverből. Hibáztunk mindannyian, de eltelt elég sok idő azóta, szerintem mindenki megbánta már amit tett/mondott, ahogyan jómagam is. Nem vagyok túl nagy szabályszegő, korábbi szerveken sem gyűjtöttem a tiltásokat és itt sem terveztem/zem. 
[size=12pt]Min változtatnál, ha vissza jönnél a szerverre: Nem követnék el ilyesféle dolgokat, mint páldául amiért bant kaptam/tunk. Vátloztatnék a saját mentalitásomon, komolyabban venném az egész szerepemet.
[size=12pt]Összességében jogosnak érzed a tiltást: Igen
 

Taktikaiteknős

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:494
Szia.
Remélem tényleg átgondoltátok a dolgokat és azt is, hogy többet nem fordul elő.
[adminisztrator]A kitiltás feloldásra kerülhet 180 perc AJ fejében, valamint utolsó esélyes leszel. Elfogadod?[/adminisztrator]
 
Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó