Üzenetek:56
Szerverrel kapcsolatos ötletek
In Game Neved/Discord Neved
» Colin Colbert / Colin_C#4463 «
Ötleted leírása
» Most hogy bejött a fakitermelés, rengeteg fa lett, viszont ehhez nincs elegendő vas alapanyag. Erre gondoltam ki egy új bizniszt ami a vasra épül.
Röviden úgy néz ki, mint a kamionos, csak roncsokért mész és bontod be.
Működése:
- Telephelyen cp-be beállva kérsz egy címet ahova a rendszer lerak pl egy hűtőt, nagyobb roncs darabot, roncs autót stb.
- Elmész érte és felrakod a kocsira/utánfutóra, majd leszállítod a telepedre.
- Itt vagy letárolod, vagy egyből szétvered, flexxel szétvágod.
- Végén pénzt és 1-2 vasat adna a rendszer.
Járművek:
Hogy ne kelljen még több kocsit modolni, gondoltam egy az egyben berakható lenne a mezőgazdászoktól a Bobcat, esetleg egy pótkocsit is vagy egy modolt pótkocsit nagyobb (pl kocsi) szállítására.
Eszközök a munkához:
Kalapács és/vagy flex
Telephelyek:
A telephelyek elhelyezkedését én kicsit romosabb helyeken gondoltam el, kicsit eldugott helyek. Online körbenéztem, 1-2 helyet megnéztem és ezeket a csatolmányokba raktam.
A telephely működhetne úgy, hogy:
- Egyszerre 1 behozott tárgyat lehetne ott tartani és dolgozni rajta (azaz szétszedni) vagy
- Telep méretétől függően lenne/vásárolható lenne plusz hely, mint a használt autókereknél és itt lehetne ideiglenesen letárolni a vasakat amíg szét nem lesz vágva...
A naponta vállalható "fuvar" száma működhetne a kamionoshoz hasonlóan, hogy 20 db/nap , majd szint emelkedésével lehetne venni egészen 30 db/napig lehetne növelni. Illetve a rendszer a cég szintje szerint adna pénzesebb címeket, és ehhez mérten 1-2-3 vasat.
(Itt megjegyzem, tudom így sok vas kerülne a rendszerbe, de még mindig fele annyi, mint fa)
«
Csatolmányok
» ezek csak ötletek, bocsi ha 1-1 helyen van bármilyen cp a szerveren «
Egyéb megjegyzések
» Egy két ember akivel beszéltem az új biznisszel kapcsolatban nekik tetszett és ötleteket is adtak (köszönöm). Egyéb ötlet, tetszik nem tetszik jöhet kommentben «